@kbil το έχουμε για +1 άτομo;
Όχι δεν έχω τελικά δυστυχως
Τι λέει;
Θα παίξουμε διπλό τελικά;
Που είστε ρε άμπιστοι; Τα κεφάλια μέσα, μπήκε Σεπτέμβρης.
9 άτομα + martian? - διπλό έχουμε κλείσει τώρα, δεν αλλάζει
Πάμε +1 μινιμουμ ακόμα
Έστειλαν και οι αντίπαλοι για επόμενη Κυριακή διπλό.
Μετά από μεγάλη αποχή από το forum , δυστυχώς λόγω απονευρωσίτιδα πέλματος δεν θα μπορέσω να επανέρθω σύντομα, επιφυλάσσομαι να έρθω να σας δω κάποια στιγμή καλή αρχή.
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ Κ ΣΚΆΣΑΜΕ - καλή ανάρρωση κ περαστικά, η ομάδα θα σε περιμένει μέχρι να είσαι έτοιμος!!
Περαστικά ρε παίκτη
Υγεία και να επανέλθεις γρήγορα!
9άδα τελικά λόγω κολλήματος @martian (που πληροφορείται την ώρα του ματς apparently δύο ώρες πριν ξεκινήσει )
Ζητείτε μπίστης ASAP
Αν δεήσει κανείς για report ας το κάνει - εγώ έχω αρκετή δουλειά δυστυχώς για μακροσκελείς αναρτήσεις- θα πω μονάχα ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Doctor Latso ή αλλιώς πλέον και PARAGONTA LATSO, o οποίος έβαλε μπροστά την μακρόχρονη γενικότερη εμπειρία του από την Ασιατική αγορά και στρατολόγησε όχι έναν αλλά ΔΥΟ Ασιάτες φίλους που κοιτούσαν το γήπεδο από την κερκίδα, για να βγει το χτεσινό διπλό
Καλή αρχή σεζόν μπίστες!!!
Ποσοι μαζευομαστε για Κυριακη? Ειναι και οι αλλοι stand by.
Εγώ είμαι σίγουρα εκτός.
Ναι από μένα.
Αναλόγως την ώρα αλλά λέω ναι κατά βαση
πάμε οργανωμένα:
Κυριακή 15/9 Eurohoops Μπίστηγμα 96
Υπάρχει πρόταση από αντιπάλους για διπλό - αν μαζευτούμε πολλοί οκ πάμε μεταξύ μας
Πάμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα, για να μην κάνει και ο Evil το σπασμένο τηλέφωνο μέχρι την Παρασκευή
eviL ΝΑΙ
Chrisp NAI
Kbil NAI
apostolisza8 NAI
Lupin 50/50 γιατί έχω διάφορα το ΣΚ
RiderToUtopia Αμφίβολος για οτιδήποτε άλλο πλην 16.00-17.30 και 22.00 - 23.30
The_Black_League ΟΧΙ
martian ΟΧΙ
MegadethaS OXI
@Ktn
@unfadom
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@Pantelis79
@dude
@potofgold
@nnnkkk
Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock Ίσως , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Hector the Hitman, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter, Φίλος kbil
Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , samis , osfp7 , QuintomScenario, Plex
Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger
Αν είναι 16.00-17.30 ή 22.00-23.30 μέσα, τις άλλες ώρες δύσκολο αλλά δεν αποκλείεται, θα ενημερώσω
Μεσα.