Μπασκετοφατσες του rocking

Υποτίθεται έπρεπε να έχω αρχίσει τρέξιμο για να δοκιμάσω το ποδι αλλά καταλαβαίνεις…

2 Likes

Καλημέρες.

Επιστροφή με διπλό δηλαδή;

2 Likes

Αν χρειαστεί και κανας έξτρα για αλλαγή ενημερωστε

1 Like

@kbil ενα ατομο τουλαχιστον θελουμε (ειμαστε 9, περιμενουμε βεβαια και απο τον HHF), αλλα και 2-3 οκ ειναι σε περιπτωση που μπορουν παραπανω απο ενας απο τους μπιστες σου και δεν θελεις να αποκλεισεις καποιον.

1 Like

Θα πάρω για αναβάθμιση σε διπλό μόλις σκολάσω, κατά 19.00 - 19.30 (αν κάποιος προλάβει νωρίτερα, be my guest)

Ανακεφαλαιώνω:

@ChrisP
@Lupin
@Ktn
@kbil
@RiderToUtopia
@eviL
@apostolisza8
Έκτορας
Αντρέας

και περιμένουμε απάντηση από @martian , ενώ έχουμε και φίλους από Kbil αν χρειαστεί
Basketball Trickshot Fail GIFs - Find & Share on GIPHY

1 Like

Αλλαγή σε διπλό done

3 Likes

@kbil το έχουμε για +1 άτομo;

Όχι δεν έχω τελικά δυστυχως

1 Like

Τι λέει;

Θα παίξουμε διπλό τελικά;

Που είστε ρε άμπιστοι; Τα κεφάλια μέσα, μπήκε Σεπτέμβρης.

9 άτομα + martian? - διπλό έχουμε κλείσει τώρα, δεν αλλάζει

Πάμε +1 μινιμουμ ακόμα

Έστειλαν και οι αντίπαλοι για επόμενη Κυριακή διπλό.

1 Like

Μετά από μεγάλη αποχή από το forum , δυστυχώς λόγω απονευρωσίτιδα πέλματος δεν θα μπορέσω να επανέρθω σύντομα, επιφυλάσσομαι να έρθω να σας δω κάποια στιγμή καλή αρχή.

8 Likes

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ Κ ΣΚΆΣΑΜΕ - καλή ανάρρωση κ περαστικά, η ομάδα θα σε περιμένει μέχρι να είσαι έτοιμος!!

5 Likes

Περαστικά ρε παίκτη :exclamation:

6 Likes

Υγεία και να επανέλθεις γρήγορα!

2 Likes

9άδα τελικά λόγω κολλήματος @martian (που πληροφορείται την ώρα του ματς apparently δύο ώρες πριν ξεκινήσει :stuck_out_tongue: )

Ζητείτε μπίστης ASAP :bangbang:

Ένας φίλος του Αντρέα που ρωτήσαμε δεν μπορεί. Ποιος καλός Μπίστης θα βάλει το μπαζερ μπιτερ ?

2 Likes

Αν δεήσει κανείς για report ας το κάνει - εγώ έχω αρκετή δουλειά δυστυχώς για μακροσκελείς αναρτήσεις- θα πω μονάχα ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Doctor Latso ή αλλιώς πλέον και PARAGONTA LATSO, o οποίος έβαλε μπροστά την μακρόχρονη γενικότερη εμπειρία του από την Ασιατική αγορά και στρατολόγησε όχι έναν αλλά ΔΥΟ Ασιάτες φίλους που κοιτούσαν το γήπεδο από την κερκίδα, για να βγει το χτεσινό διπλό :clap: :clap: :clap:

Καλή αρχή σεζόν μπίστες!!!

6 Likes

Ποσοι μαζευομαστε για Κυριακη? Ειναι και οι αλλοι stand by.

Εγώ είμαι σίγουρα εκτός.