Υποτίθεται έπρεπε να έχω αρχίσει τρέξιμο για να δοκιμάσω το ποδι αλλά καταλαβαίνεις…
Καλημέρες.
Επιστροφή με διπλό δηλαδή;
Αν χρειαστεί και κανας έξτρα για αλλαγή ενημερωστε
@kbil ενα ατομο τουλαχιστον θελουμε (ειμαστε 9, περιμενουμε βεβαια και απο τον HHF), αλλα και 2-3 οκ ειναι σε περιπτωση που μπορουν παραπανω απο ενας απο τους μπιστες σου και δεν θελεις να αποκλεισεις καποιον.
Θα πάρω για αναβάθμιση σε διπλό μόλις σκολάσω, κατά 19.00 - 19.30 (αν κάποιος προλάβει νωρίτερα, be my guest)
Ανακεφαλαιώνω:
@ChrisP
@Lupin
@Ktn
@kbil
@RiderToUtopia
@eviL
@apostolisza8
Έκτορας
Αντρέας
και περιμένουμε απάντηση από @martian , ενώ έχουμε και φίλους από Kbil αν χρειαστεί
Αλλαγή σε διπλό done
Όχι δεν έχω τελικά δυστυχως
Τι λέει;
Θα παίξουμε διπλό τελικά;
Που είστε ρε άμπιστοι; Τα κεφάλια μέσα, μπήκε Σεπτέμβρης.
9 άτομα + martian? - διπλό έχουμε κλείσει τώρα, δεν αλλάζει
Πάμε +1 μινιμουμ ακόμα
Έστειλαν και οι αντίπαλοι για επόμενη Κυριακή διπλό.
Μετά από μεγάλη αποχή από το forum , δυστυχώς λόγω απονευρωσίτιδα πέλματος δεν θα μπορέσω να επανέρθω σύντομα, επιφυλάσσομαι να έρθω να σας δω κάποια στιγμή καλή αρχή.
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ Κ ΣΚΆΣΑΜΕ - καλή ανάρρωση κ περαστικά, η ομάδα θα σε περιμένει μέχρι να είσαι έτοιμος!!
Περαστικά ρε παίκτη
Υγεία και να επανέλθεις γρήγορα!
9άδα τελικά λόγω κολλήματος @martian (που πληροφορείται την ώρα του ματς apparently δύο ώρες πριν ξεκινήσει )
Ζητείτε μπίστης ASAP
Αν δεήσει κανείς για report ας το κάνει - εγώ έχω αρκετή δουλειά δυστυχώς για μακροσκελείς αναρτήσεις- θα πω μονάχα ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Doctor Latso ή αλλιώς πλέον και PARAGONTA LATSO, o οποίος έβαλε μπροστά την μακρόχρονη γενικότερη εμπειρία του από την Ασιατική αγορά και στρατολόγησε όχι έναν αλλά ΔΥΟ Ασιάτες φίλους που κοιτούσαν το γήπεδο από την κερκίδα, για να βγει το χτεσινό διπλό
Καλή αρχή σεζόν μπίστες!!!
Ποσοι μαζευομαστε για Κυριακη? Ειναι και οι αλλοι stand by.
Εγώ είμαι σίγουρα εκτός.