Ναι από μένα.
Αναλόγως την ώρα αλλά λέω ναι κατά βαση
πάμε οργανωμένα:
Κυριακή 15/9 Eurohoops Μπίστηγμα 96
Υπάρχει πρόταση από αντιπάλους για διπλό - αν μαζευτούμε πολλοί οκ πάμε μεταξύ μας
Πάμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα, για να μην κάνει και ο Evil το σπασμένο τηλέφωνο μέχρι την Παρασκευή
eviL ΝΑΙ
Chrisp NAI
Kbil NAI
apostolisza8 NAI
Lupin 50/50 γιατί έχω διάφορα το ΣΚ
RiderToUtopia Αμφίβολος για οτιδήποτε άλλο πλην 16.00-17.30 και 22.00 - 23.30
The_Black_League ΟΧΙ
martian ΟΧΙ
MegadethaS OXI
@Ktn
@unfadom
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@Pantelis79
@dude
@potofgold
@nnnkkk
Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock Ίσως , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Hector the Hitman, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter, Φίλος kbil
Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , samis , osfp7 , QuintomScenario, Plex
Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger
Αν είναι 16.00-17.30 ή 22.00-23.30 μέσα, τις άλλες ώρες δύσκολο αλλά δεν αποκλείεται, θα ενημερώσω
Μεσα.
ΟΚ - κλεινω το 17:30 και μια πενταδα θα τη μαζεψουμε που θα παει.
Nομίζω και εγώ θα βγει 5άδα+ - ας κλειστεί το γήπεδο μα στη χειρότερη όλων το γειώνουμε προς τέλος εβδομάδας
Αν υπάρχει χώρος, πιθανόν και εγώ να κάνω ντεμπούτο.
Μιλάμε για διπλό με άλλη ομάδα;
New kid on the block, καλώς τον κι ας άργησε !!!
Προς το παρόν, από ότι φαίνεται για την ερχόμενη Κυριακή 15/9 θα γίνει ένα hiatus στο μπίστιγμα της αμιγώς Rocking παρέας και θα παίξουμε διπλό με μια άλλη ομάδα - έχουμε παίξει κ άλλες φορές, καλά παιδιά γενικότερα, θαμώνες και αυτοί του Eurohoops με τους οποίους γνωριστήκαμε εκεί με τον καιρό
@eviL έχει κλείσει το γήπεδο;
Μέχρι τώρα έχουμε σίγουρη 4άδα νομίζω και μαζί με Novitski, εμένα και Λάτσο +3 άτομα ακόμη με πιθανότητα εμφάνισης
Ναι εκλεισα χθες!
okok πάμε μια πάλι να κάνουμε recap
Κυριακή 15/9 Eurohoops Κηφισιά 17.30 - 19.00 Διπλό Μπίστηγμα Νο.96 vs 5άδα εξωσχολικών
eviL ΝΑΙ
Chrisp NAI
Kbil NAI
apostolisza8 NAI
Novitski μάλλον ΝΑΙ
Lupin 50/50 γιατί έχω διάφορα το ΣΚ
RiderToUtopia Αμφίβολος για οτιδήποτε άλλο πλην 16.00-17.30 και 22.00 - 23.30
The_Black_League ΟΧΙ
martian ΟΧΙ
MegadethaS OXI
@Ktn
@unfadom
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@Pantelis79
@dude
@potofgold
@nnnkkk
Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock Ίσως , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Hector the Hitman, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter, Φίλος kbil
Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , samis , osfp7 , QuintomScenario, Plex
Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger
Latsos ακόμα πιο αμφίβολος λένε τα τελευταία reports, εγώ ακόμα 50/50 και είμαστε 5άδα με @NOVITSKI (αν επιβεβαιώσει 100%)
Anybody else? @Ktn σταθερέ βράχε του μπιστήγματος;
^ θάθελα να πω ναι, αλλά 50-50 και τελευταία στιγμή βλέπω να ξέρω
Επιβεβαιώνω την παρουσία μου στο κυριακάτικο διπλό. Τι χρώμα θα φοράμε;
Επειδή πρώτη φορά θα έρθω,ας στείλει κάποιος τηλέφωνο, ώστε να είμαστε σε επικοινωνία.
Σούπερ!!!
Χρώμα ότι θες -κράτα μια μαύρη πχ και μια έγχρωμη, ούτως ή άλλως αν θελήσουμε διακριτικά θα μας δώσει το γήπεδο.
Τηλέφωνο για τυχόν συνεννόηση ας στείλει ένας εκ των @apostolisza8 @ChrisP @kbil @eviL που θα είναι σίγουρα οι άλλοι τέσσερεις - σε περίπτωση που εγώ ή ο Λάτσος και ο Αντουάν δεν τα καταφέρουμε
Το γήπεδο είναι το παρακάτω:
Eurohoops Dome Κηφισιάς, Ευρώτα 24 και καλό είναι να είμαστε κανένα 5λεπτο - δεκάλεπτο εκεί νωρίτερα, μιας και το 17.30 με 19.00 το τηρούν σε ακρίβεια δευτερολέπτου - ώστε να μην χαθεί ένα μισάωρο με ζεστάματα, αφίξεις κτλ
Ε δε χανετε με Ντιρκαρο μεσα, κανονιστε να διαβασουμε οτι χασατε στο ριπορτ.
Off τελικά για αύριο λόγω τραυματισμού
Περαστικά μπίστη μου, ελπίζω όχι κάτι σοβαρό
@Ktn δώσε το στίγμα σου όταν ξέρεις σίγουρα, θα είμαι stand by κ εγώ να αναπληρώσω αν δεν μπορείς ούτε εσύ
Μελανιασμένο δάχτυλο ποδιού από βράχο στη θάλασσα, αστείο fail