ΟΚ - κλεινω το 17:30 και μια πενταδα θα τη μαζεψουμε που θα παει.
Nομίζω και εγώ θα βγει 5άδα+ - ας κλειστεί το γήπεδο μα στη χειρότερη όλων το γειώνουμε προς τέλος εβδομάδας
Αν υπάρχει χώρος, πιθανόν και εγώ να κάνω ντεμπούτο.
Μιλάμε για διπλό με άλλη ομάδα;
New kid on the block, καλώς τον κι ας άργησε !!!
Προς το παρόν, από ότι φαίνεται για την ερχόμενη Κυριακή 15/9 θα γίνει ένα hiatus στο μπίστιγμα της αμιγώς Rocking παρέας και θα παίξουμε διπλό με μια άλλη ομάδα - έχουμε παίξει κ άλλες φορές, καλά παιδιά γενικότερα, θαμώνες και αυτοί του Eurohoops με τους οποίους γνωριστήκαμε εκεί με τον καιρό
@eviL έχει κλείσει το γήπεδο;
Μέχρι τώρα έχουμε σίγουρη 4άδα νομίζω και μαζί με Novitski, εμένα και Λάτσο +3 άτομα ακόμη με πιθανότητα εμφάνισης
Ναι εκλεισα χθες!
okok πάμε μια πάλι να κάνουμε recap
Κυριακή 15/9 Eurohoops Κηφισιά 17.30 - 19.00 Διπλό Μπίστηγμα Νο.96 vs 5άδα εξωσχολικών
eviL ΝΑΙ
Chrisp NAI
Kbil NAI
apostolisza8 NAI
Novitski μάλλον ΝΑΙ
Lupin 50/50 γιατί έχω διάφορα το ΣΚ
RiderToUtopia Αμφίβολος για οτιδήποτε άλλο πλην 16.00-17.30 και 22.00 - 23.30
The_Black_League ΟΧΙ
martian ΟΧΙ
MegadethaS OXI
@Ktn
@unfadom
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@Pantelis79
@dude
@potofgold
@nnnkkk
Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock Ίσως , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Hector the Hitman, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter, Φίλος kbil
Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , samis , osfp7 , QuintomScenario, Plex
Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger
Latsos ακόμα πιο αμφίβολος λένε τα τελευταία reports, εγώ ακόμα 50/50 και είμαστε 5άδα με @NOVITSKI (αν επιβεβαιώσει 100%)
Anybody else? @Ktn σταθερέ βράχε του μπιστήγματος;
^ θάθελα να πω ναι, αλλά 50-50 και τελευταία στιγμή βλέπω να ξέρω
Επιβεβαιώνω την παρουσία μου στο κυριακάτικο διπλό. Τι χρώμα θα φοράμε;
Επειδή πρώτη φορά θα έρθω,ας στείλει κάποιος τηλέφωνο, ώστε να είμαστε σε επικοινωνία.
Σούπερ!!!
Χρώμα ότι θες -κράτα μια μαύρη πχ και μια έγχρωμη, ούτως ή άλλως αν θελήσουμε διακριτικά θα μας δώσει το γήπεδο.
Τηλέφωνο για τυχόν συνεννόηση ας στείλει ένας εκ των @apostolisza8 @ChrisP @kbil @eviL που θα είναι σίγουρα οι άλλοι τέσσερεις - σε περίπτωση που εγώ ή ο Λάτσος και ο Αντουάν δεν τα καταφέρουμε
Το γήπεδο είναι το παρακάτω:
Eurohoops Dome Κηφισιάς, Ευρώτα 24 και καλό είναι να είμαστε κανένα 5λεπτο - δεκάλεπτο εκεί νωρίτερα, μιας και το 17.30 με 19.00 το τηρούν σε ακρίβεια δευτερολέπτου - ώστε να μην χαθεί ένα μισάωρο με ζεστάματα, αφίξεις κτλ
Ε δε χανετε με Ντιρκαρο μεσα, κανονιστε να διαβασουμε οτι χασατε στο ριπορτ.
Off τελικά για αύριο λόγω τραυματισμού
Περαστικά μπίστη μου, ελπίζω όχι κάτι σοβαρό
@Ktn δώσε το στίγμα σου όταν ξέρεις σίγουρα, θα είμαι stand by κ εγώ να αναπληρώσω αν δεν μπορείς ούτε εσύ
Μελανιασμένο δάχτυλο ποδιού από βράχο στη θάλασσα, αστείο fail
Ναι καλησπέρα σας.
Για πάμε λίγο πεντάδα για σήμερα να δω κατι. Ιδανικά θα ήθελα να δω και αλλαγή, προς το παρόν βλέπω τα εξής:
Me, myself and I
@ChrisP
@eviL
@NOVITSKI
ρε θα κατεβάσουμε 5δα?
και pending
(τελειώνετε )
Ε ρε του small ball σήμερα.
Γκοστ σκριν και φύγαμε για τελικό.
Σόρρυ αγόρια είμαι εκτός τελικά, αλλά θα δώσει παρόν ο Έκτορας
Τι LeGM κίνηση ήταν αυτή;
Μάλλον θα τα καταφέρω μπιστιζ , πολύ πιθανώς με καθυστέρηση βέβαια