Μπασκετοφατσες του rocking

Ναι καλησπέρα σας.

Για πάμε λίγο πεντάδα για σήμερα να δω κατι. Ιδανικά θα ήθελα να δω και αλλαγή, προς το παρόν βλέπω τα εξής:

Me, myself and I
@ChrisP
@eviL
@NOVITSKI

ρε θα κατεβάσουμε 5δα?

και pending

@Ktn
@Lupin

(τελειώνετε :black_heart: )

Ε ρε του small ball σήμερα.

1 Like

Γκοστ σκριν και φύγαμε για τελικό.

2 Likes

@Ktn όποτε μπορείς δώσε στίγμα, να δω κ εγώ τι θα κάνω

Σόρρυ αγόρια είμαι εκτός τελικά, αλλά θα δώσει παρόν ο Έκτορας

2 Likes

Τι LeGM κίνηση ήταν αυτή;

1 Like

Μάλλον θα τα καταφέρω μπιστιζ , πολύ πιθανώς με καθυστέρηση βέβαια

1 Like

Υπερβολικά εύκολη νίκη χτες απέναντι στους εξωφορουμικούς αντιπάλους και πώς θα μπορούσε αλλιώς αφού ο φίλτατος @NOVITSKI με το καλησπέρα δικαιολόγησε το “βαρύ” nickname εκτελεστικά και μαζί ήταν πασέρ επιπέδου Γιόκιτς. Συμπαραστάτης του κάνοντας το καλύτερο ίσως παιχνίδι της καριέρας του ο @eviL με ασταμάτητα κοψίματα και προσποιήσεις κάτω από το καλάθι.

Ο @apostolisza8 έπαιξε στο ρελαντί, αναγκάζοντας τους απέναντι να πάρουν ταημάουτ με τρίποντα στον αιφνιδιασμό και fadeaway ενώ κάποιοι -ονόματα δε λέμε- του χάλασαν κάνα-δυο μαγικές ασίστ. Φίλος Έκτωρ ίδρωσε την καλτ Ράπτορς φανέλα και σκόραρε κυριώς από μακριά. Όταν κατέφτασαν και οι ενισχύσεις @Lupin και @RiderToUtopia από (επι)τραπέζια και βαφτίσεις το πράγμα ξέφυγε παίζοντας βόλεϊ στη ρακέτα.

Και εις άλλα με υγεία.

11 Likes

Κρίμα λίγο για τη διαφορά δυναμικότητας θα πω εγώ -δεν μπορώ να πω πως ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα το ματς, κάνοντας μετά την αναλογία “ταλαίπα να έρθω - actual αγώνας” στο σπίτι- αλλά τουλάχιστον τρέξαμε λίγο, κυκλοφορήσαμε -αντιπάλων βέβαια επιτρέποντος- καλά τη μπάλα και είπαμε και 5 μαλακίες στο τέλος
:metal: για @NOVITSKI , δικαιολόγησε με το παραπάνω nickname + ελπίζω να γίνει regular
:metal: για @eviL επίσης, “Man or Machine” που αναρωτιούνται και οι Protomen

Το άλλο ΣΚ θα λείπω εις τας Ευρώπας - do your thing

4 Likes

Καταρχάς να ευχαριστήσω όλο το τιμ για το καλωσόρισμα! Αμέσως ένιωσα μέλος της ομάδας, δείγμα της πολύ καλής ατμόσφαιρας που επικρατεί.
Στα μπασκετικά, η ομάδα σε κάθε 10λεπτο ανέβαζε στροφές, με αποτέλεσμα από ντέρμπι που ήταν στα πρώτα λεπτά να ανοίξει η διαφορά στους 30-40. Βοήθησε και το γεγονός ότι δεν είχαν αλλαγές και όσο περνούσε η ώρα ξεμεναν από δυνάμεις, όμως συνολικά παίξαμε πολύ καλύτερα.
Πάρτι στα ριμπάουντ, inside game και καλή κυκλοφορία τα βασικά ατού.
Μπράβο σε όλους!!

11 Likes

Για πειτε

Ε ναι

2 Likes

τι ποταπή παρουσίαση είναι αυτή, τσ τσ τσ

(εγώ off δυστυχώς για οτιδήποτε και με οποιονδήποτε, λόγω ταξιδιού)

2 Likes

Με διπλη βοηθεια ΑΙ για να μη λες :stuck_out_tongue:

Στρατιώτες του μπάσκετ, η ώρα της δόξας έχει φτάσει! Ήρθε η στιγμή να ξανασυναντηθούμε στα πεδία της μάχης!

Την προηγούμενη εβδομάδα, κυριεύσαμε τον αντίπαλο στρατό με μια σφοδρή νίκη! Ήμασταν ασταμάτητοι και αδίστακτοι, συντρίβοντας τους σαν θύματα μιας ατσάλινης καταιγίδας! :trophy::crossed_swords:

Ετοιμαστείτε για μια νέα επική μάχη με τη δύναμη της μουσικής του σιδήρου (metal :D) και τη θέληση των πολεμιστών. Ας δώσουμε τη μάχη με οργή και πάθος, σαν πραγματικοί ήρωες του γηπέδου! :metal::boom:

PUNK RATS ASSEMBLE

7 Likes

χα, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ - αλλά θα κρατηθώ γιατί στο προηγούμενο ματς κατέβασες ρολά :zipper_mouth_face:

1 Like

Αρχοντικος @evil και την Κυριακη και στο σημερινο call to arms.

Απ οτι βλεπω το μπιστηχτηρι εχει 17.30, 20.30 και 22.00 για την Κυριακη, σιγουρα μεσα στα δυο τελευταια, με ερωτηματικο για το 17.30

1 Like

Μπιστιζ, μπιστιζ, μπιστιζ, μπιστιζ hear me calling

Μπιστ Wars vol. 97- Κυριακη 22/9 17.30, 20.30 ή 22.00

@ChrisP NAI για 22.00, πιθανως ΝΑΙ για 20.30
@martian ΟΧΙ
@Lupin OXI, happy traveller ο μπιστης
RiderToUtopia NAI για 20.30 και 22.00, πιθανως ναι για 17.30
@eviL NAI για 17.30, με ερωτηματικο για 20.30
@apostolisza8 ΝΑΙ
@Ktn NAI
@The_Black_League πιθανως ναι για 22.00
@kbil NAI
@MegadethaS
@unfadom
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@dude
@potofgold
@nnnkkk
@NOVITSKI Ισως
Pantelis79

Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 12

The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Hector the Hitman, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter, Φίλος kbil

Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , samis , osfp7 , QuintomScenario, Plex

Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger

@eviL εχεις κανονισει/πει κατι με τους φιλτατους αντιπαλους μας?

Ειχαμε πει να μιλησουμε αμα ειναι - για να δουμε ποσοι μαζευομαστε και στελνω.
Απλα ρε γμτ υπαρχει μια περιπτωση να μην εχω αμαξι - θα ξερω μεχρι αυριο.

1 Like

Οκ, ας δουμε ποσοι θα ειμαστε πρωτα (και αν θα ειναι καποιος που μπορει να σε φερει)

Εγω μεσα ιδανικα για 17:30, και λιγοτερο/αστερισκος το 20:30.