Λογικά μέσα, αν μαζευόμαστε 5-6-7 λεω να βαρεσουμε διπλο 5μιση μαζί τους, τι λετε?
Βεβαια χωρις @Lupin και με μεταφορικό @eviL αμφίβολο, όλα είναι στον αέρα για εμάς τους βολεψάκηδες
Λογικά μέσα, αν μαζευόμαστε 5-6-7 λεω να βαρεσουμε διπλο 5μιση μαζί τους, τι λετε?
Βεβαια χωρις @Lupin και με μεταφορικό @eviL αμφίβολο, όλα είναι στον αέρα για εμάς τους βολεψάκηδες
Για το 22:00 ενδεχομένως να ήμουν μέσα, αλλά ό,τι θέλει η πλειοψηφία.
Οι αντιπαλοι λενε για το αλλο ΣΚ, μιας και δε μαζευτηκαν πολλοι.
Μας βλεπω κανα Φωκιανο …
Δεν εχουν μιλησει ακομα συνηθεις υποπτοι οπως @ChrisP @martian @kbil (εφοσον εχει αναρρωσει) και ο ρουκι @NOVITSKI και αλλοι μπιστες, για να δουμε.
Ως τωρα για 17.30 ειμαστε 3+ 1 με ερωτηματικο, για 20.30 3+1 με ερωτηματικο και για 22.00 (αν @ktn και @apostolisza8 μπορουνε και αργα) επισης 3+1 με ερωτηματικο παμε για εξαδα+ για ενδοφορουμικη μαχη εφοσον οι αντιπαλοι δεν μπορουνε.
Και δεν ανεφερα καν το θεμα του αυτοκινητου ε
Αν ο @evil τελικα δεν εχει αυτοκινητο και δεν βρεθει αλλος οδηγος για την ωρα που θα κλεισουμε μπορουμε να σκεφτουμε και το Γλιστροχουπς των Πατησιων λογω πιο ευκολης προσβασης με ΜΜΜ, ειναι ακομα διαθεσιμο για 20.00 και 21.30
Ξανά εκτός.
Λογικά μέσα. Δάχτυλο ακόμα πρησμένο κάπως και πονάει αλλά γλιτώσαμε το σπάσιμο. Οπως πάντα αν χρειαστούν εξωσχολικοί, ρίξτε σήμα εγκαίρως να κάνω έρευνα.
Εγώ επιστρέφω Αθήνα Κυριακή απόγευμα, οπότε εξαρτάται.
Ψάχνουμε και αντιπάλους για 2πλο;
Μπορώ να κάνω μια προσπάθεια να βρω αντιπάλους.
Λογικά μέσα για 22.00, πιθανώς και για 20.30.
Μπιστ Wars vol. 97- Κυριακη 22/9 17.30, 20.30 ή 22.00
@ChrisP NAI για 22.00, πιθανως ΝΑΙ για 20.30
@martian ΟΧΙ
@Lupin OXI, happy traveller ο μπιστης
RiderToUtopia NAI για 20.30 και 22.00, πιθανως ναι για 17.30
@eviL NAI για 17.30, με ερωτηματικο για 20.30
@apostolisza8 ΝΑΙ
@Ktn NAI
@The_Black_League μαλλον ΝΑΙ για 22.00
@kbil NAI
@MegadethaS
@unfadom
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@dude
@potofgold
@nnnkkk
@NOVITSKI Ισως
Pantelis79
Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 12
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Hector the Hitman, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter, Φίλος kbil
Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , samis , osfp7 , QuintomScenario, Plex
Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger
Λοιπον, προσπαθώντας να τα ταξινομησουμε, εχουμε:
4 σιγουρους, 1 με ερωτηματικο για 17.30
4 σιγουρους, 2 με ερωτηματικο για 20.30
5 σιγουρους, 1 με ερωτηματικο για 22.00
Συν τον @NOVITSKI που υποθετω οσο πιο αργα ειναι τοσο μεγαλυτερες οι πιθανοτητες, σωστα μαν?
Κομισαριακο upgrade σε μαλλον ναι για 22.00, οποτε εκτος απροοπτου ειμαστε 6αδα. Αν κανονισουμε και τα logistics μπορω να το κλεισω
Έκλεισε το ντέρμπι τελικά για 10.00;
Πατήσια;
Κατά πάσα πιθανότητα είμαι μέσα κι εγώ τέτοια ώρα.
Αν χρειαζόμαστε άτομο, ίσως μπορέσω να φέρω.
Ο μέγιστος αριθμός είναι για 22.00 (Κηφισιά, στα Πατήσια δεν έχει τόσο αργά), που αν μπορέσουμε όλοι που είμαστε στο ναι/μάλλον ναι είμαστε 7
Αν θέλετε το κλείνω, κάποιοι μπιστες είναι χωρίς αυτοκίνητό, αλλα θα τη βρούμε τη λύση
@chrisp @The_Black_League @Ktn @NOVITSKI @kbil @apostolisza8 είμαστε όλοι μέσα ? Και όποιος άλλος μπίστης τελικά μπορεί φυσικά
Για τον τρόπο μεταφοράς θα το δούμε αύριο
Αν μπορείτε να βρείτε 6ο άτομο γιατί μου προέκυψε κάτι έκτακτο.
@chrisp είναι οκ, @The_Black_League @Ktn @NOVITSKI @kbil @apostolisza8 και εγώ είμαστε 6αδα. Αν μπορέσεις έλα και θα έχουμε και μια αλλαγή η μια ομάδα.
Συγνώμη που ακυρώνω, αλλά δεν προλαβαίνω γιατί θα επιστρέψω τελικά με το βραδινό δρομολόγιο.