Ακόμα βλέπω το 17.30 - 19.00 για Κυριακή
@Chrisp ενημέρωσε πως είναι διαθέσιμος τελικά, άρα είναι 5άδα σίγουρη και Έκτωρας και εγώ με ερωτηματικό ακόμα + όποιος άλλος ψηθεί
Ok τα μόνταρα για Κυριακή
Lupin
@apostolisza8
@ChrisP
@eviL
@martian
@Ktn
6άδα
Μπορεί να το κλείσει κάποιος άμεσα γτ είμαι εκτός τώρα - αλλιώς το μπουμπουνάω μετά τις 00.00 - αν το προλάβουμε
Κλείνω σε 5’
ok done, το προλάβαμε
Ταμείο μόνο κασέρι κλασσικά και τα λέμε Κυριακή
6άδα
Lupin
@martian
@ChrisP
@apostolisza8
@Ktn
@eviL
Over and out
Να δω αν βρω άλλον έναν, μήπως έρθω και γω για οκτάδα;
Τι ρωτάς τώρα, σε/σας περιμένουμε.
Μέσα. Τα λέμε εκεί
Μπασκετοφατσες, υπάρχει ενδιαφέρον για φιλικό αγώνα αν φέρω αντίπαλη ομάδα, αυτή την Κυριακή,8.30, στη Λεόντειο Πατησίων;
Αν μαζευεστε 5-6 να το κλείσω.
Για να δούμε λοιπόν πόσοι μαζευόμαστε για Κυριακή
Εγώ πιθανότατα μέσα - και καλή ώρα. Οκ Πατήσια γενικά δεν είναι το ιδανικότερο λόγω κακού γηπέδου αλλά κλάιν
Μιλήστε και οι άλλοι, μην σας ταγκάρω τώρα έναν έναν μπας και βγει 6άδα
Μέσα προφανως, η εμπειρια της Πατησιων το κανει πιο εμπειρο.
Βασικά για να μην το κουράζουμε πολύ και καθυστερούμε και Νοβίτσκι, εφόσον ξέρουμε νομίζω πάνω κάτω ποιοι θα λείπουν και ποιοι είναι τραυματίες → @kbil αν είσαι εδώ το ΠΣΚ ψήσε + μιας και έχεις μια αρμάδα φίλους, ρίξε ένα σήμα και προς τα εκεί αν ψήνεται κανείς να βγάλουμε 5άδα - 6άδα
Άψογα!
Μέχρι απόγευμα περιμένω κάποιον για επιβεβαίωση για να κλείσω το γήπεδο.
Αν χρειαστεί, ίσως μπορώ να σας φέρω και εγώ 1-2 παίκτες.
Ιδανικά θα ήθελα όμως Ροκιγκ 5αδα τουλάχιστον.
Θ επανέλθω
Παρών
Μεσα
Εσύ με ποια ομάδα θα είσαι να δω κάτι ?
@NOVITSKI είμαστε όπως φαίνεται 4άδα + περιμένουμε @kbil για 5άδα πλέον όσους φέρει για rotation κτλ
Άρα νομίζω είναι safe να το κλείσεις το γηπεδάκι - και να δώσουμε ραντεβού την Κυριακή
Καλημέρα παιδιά!
Την Κυριακή παίζει Ολυμπιακός -ΠΑΟ;
Δεν ασχολούμαι καθόλου, αλλά αρκετοί δικοί μου με ενημέρωσαν τελευταία στιγμή πως δεν μπορούν λόγω του αγώνα.
Προσπαθώ να βρω αν συμπληρώνουμε ομάδα και ενημερώνω άμεσα.
Ωιμε με τα μπασκετ στην τηλεόραση πχια
Πάντως είμαστε ήδη 4άδα από εδώ, λογικά Kbil μέσα, αν είσαι κ εσύ μέσα βγαίνουμε 6άδα και θέλουμε 4 άτομα ακόμα για 10άδα κ διπλό
Ο @kbil ψάχνει ήδη, ρώτα και εσύ και ενημερώστε άμεσα - ειδάλλως εγώ θα έλεγα να πάμε και για 3ον3 ή 4ον4 στη χειρότερη
edit - @NOVITSKI στα Πατήσια οι διαθέσιμες ώρες είναι από ότι βλέπω (για διπλό) οι παρακάτω
Αν βολεύει τους δικούς σου πες τους και για το 18.30 - 20.00 (υποθέτω και πάλι πως δεν θα έχει πρόβλημα με την ώρα κάποιος από τους παρόντες)
Είμαι στο ντεμι ακόμα, όταν αποφασιστεί η ώρα και το πόσοι λείπουν, ενημερώστε