Μπασκετοφατσες του rocking

Ακόμα βλέπω το 17.30 - 19.00 για Κυριακή
@Chrisp ενημέρωσε πως είναι διαθέσιμος τελικά, άρα είναι 5άδα σίγουρη και Έκτωρας και εγώ με ερωτηματικό ακόμα + όποιος άλλος ψηθεί

Ok τα μόνταρα για Κυριακή

Lupin
@apostolisza8
@ChrisP
@eviL
@martian
@Ktn

6άδα

Μπορεί να το κλείσει κάποιος άμεσα γτ είμαι εκτός τώρα - αλλιώς το μπουμπουνάω μετά τις 00.00 - αν το προλάβουμε

Κλείνω σε 5’

ok done, το προλάβαμε

image

Ταμείο μόνο κασέρι κλασσικά και τα λέμε Κυριακή
6άδα
Lupin
@martian
@ChrisP
@apostolisza8
@Ktn
@eviL

Over and out

1 Like

Να δω αν βρω άλλον έναν, μήπως έρθω και γω για οκτάδα;

4 Likes

Τι ρωτάς τώρα, σε/σας περιμένουμε.

5 Likes

Μέσα. Τα λέμε εκεί

4 Likes

Μπασκετοφατσες, υπάρχει ενδιαφέρον για φιλικό αγώνα αν φέρω αντίπαλη ομάδα, αυτή την Κυριακή,8.30, στη Λεόντειο Πατησίων;
Αν μαζευεστε 5-6 να το κλείσω.

3 Likes

Για να δούμε λοιπόν πόσοι μαζευόμαστε για Κυριακή

Εγώ πιθανότατα μέσα - και καλή ώρα. Οκ Πατήσια γενικά δεν είναι το ιδανικότερο λόγω κακού γηπέδου αλλά κλάιν

Μιλήστε και οι άλλοι, μην σας ταγκάρω τώρα έναν έναν :stuck_out_tongue: μπας και βγει 6άδα

1 Like

Μέσα προφανως, η εμπειρια της Πατησιων το κανει πιο εμπειρο.

Βασικά για να μην το κουράζουμε πολύ και καθυστερούμε και Νοβίτσκι, εφόσον ξέρουμε νομίζω πάνω κάτω ποιοι θα λείπουν και ποιοι είναι τραυματίες → @kbil αν είσαι εδώ το ΠΣΚ ψήσε + μιας και έχεις μια αρμάδα φίλους, ρίξε ένα σήμα και προς τα εκεί αν ψήνεται κανείς να βγάλουμε 5άδα - 6άδα

1 Like

Άψογα!
Μέχρι απόγευμα περιμένω κάποιον για επιβεβαίωση για να κλείσω το γήπεδο.
Αν χρειαστεί, ίσως μπορώ να σας φέρω και εγώ 1-2 παίκτες.
Ιδανικά θα ήθελα όμως Ροκιγκ 5αδα τουλάχιστον.

1 Like

Θ επανέλθω

2 Likes

Παρών

3 Likes

Μεσα

3 Likes

3 αλήτρες έτοιμες, ένας φλώρος (εγώ) και περιμένουμε @kbil and co. να συμπληρωθεί το παζλ

1 Like

Εσύ με ποια ομάδα θα είσαι να δω κάτι :stuck_out_tongue: ?

2 Likes

@NOVITSKI είμαστε όπως φαίνεται 4άδα + περιμένουμε @kbil για 5άδα πλέον όσους φέρει για rotation κτλ

Άρα νομίζω είναι safe να το κλείσεις το γηπεδάκι - και να δώσουμε ραντεβού την Κυριακή :partying_face:

1 Like

Καλημέρα παιδιά!
Την Κυριακή παίζει Ολυμπιακός -ΠΑΟ;
Δεν ασχολούμαι καθόλου, αλλά αρκετοί δικοί μου με ενημέρωσαν τελευταία στιγμή πως δεν μπορούν λόγω του αγώνα.
Προσπαθώ να βρω αν συμπληρώνουμε ομάδα και ενημερώνω άμεσα.

1 Like

Ωιμε με τα μπασκετ στην τηλεόραση πχια :stuck_out_tongue:

Πάντως είμαστε ήδη 4άδα από εδώ, λογικά Kbil μέσα, αν είσαι κ εσύ μέσα βγαίνουμε 6άδα και θέλουμε 4 άτομα ακόμα για 10άδα κ διπλό

Ο @kbil ψάχνει ήδη, ρώτα και εσύ και ενημερώστε άμεσα - ειδάλλως εγώ θα έλεγα να πάμε και για 3ον3 ή 4ον4 στη χειρότερη

edit - @NOVITSKI στα Πατήσια οι διαθέσιμες ώρες είναι από ότι βλέπω (για διπλό) οι παρακάτω
image
Αν βολεύει τους δικούς σου πες τους και για το 18.30 - 20.00 (υποθέτω και πάλι πως δεν θα έχει πρόβλημα με την ώρα κάποιος από τους παρόντες)

Είμαι στο ντεμι ακόμα, όταν αποφασιστεί η ώρα και το πόσοι λείπουν, ενημερώστε