Σήμερα κάπως δεν τσούλησε η φάση, αργήσαμε λίγο και με τις συνεννοήσεις και μπήκαν πλέον στη μέση και άλλα διάφορα πιο βράδυ - οπότε το βλέπω χλωμό το 20.00 (για εμένα μάλλον σίγουρα anyway)
ΟΜΩΣ είπαμε με @apostolisza8@ChrisP και @Ktn να πάμε Φωκιανό (απέναντι από Καλλιμάρμαρο, τα ξέρετε όλοι τα γηπεδάκια εκεί) κατά τις 17.30 να παίξουμε σε ανοικτό χαλαρά - μεταξύ μας, με κόσμο που θα βρούμε εκεί κτλ
Οπότε @NOVITSKI και @kbil , αν ψήνεστε κατηφορίζετε (@kbil αν έχεις κ φίλους που ψήνουν μια χαρά ας έρθουν - the more the merrier) και το αφήνουμε έτσι το μπίστηγμα για σήμερα - πάμε πιο οργανωμένα το άλλο ΣΚ, να το έχουμε κλείσει μεσοβδόμαδα/προς τέλος εβδομάδας
Για αύριο εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι το έχω (πρέπει να δουλέψω λίγο κιόλας ) αλλά ας πουν και οι άλλοι και βλέπουμε
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter, Φίλοι Kbil, Hector the hitman
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter, Φίλοι Kbil, Hector the hitman
Πες μου πόσους ψάχνουμε και αν ψάχνουμε, να ρωτήσω. Επίσης, για να ρωτήσω καλό θα ήταν να έχουμε φιξάρει την ώρα (γιατί δεν παίζουμε 13:00 πάλι; Ωραία ώρα ήταν)
Δεν θα μπορω εκεινη την ωρα εκτος απροοπτου, αλλα αφου ανελαβα το call to arms, για 19.00 ειστε ηδη 6αδα, αν επιβεβαιωσουν οι Αποστολης (περχαπς,περχαπς,περχαπς ), Novitski (μαλλον ναι) και Kbil (ναι με επιφυλαξη)
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter, Φίλοι Kbil, Hector the hitman ΝΑΙ