Μέσα και εγώ αύριο, αν έχει κανονιστεί κάτι
@evil @ktn @Lupin @Hector_the_Hitman είναι οι σίγουροι, @NOVITSKI @kbil με επιφύλαξη, @apostolisza8 ίσως, πείτε ορε όσοι είστε στο μάλλον/ίσως
Εν δυνάμει 7 μπιστες, αν το κλείσετε (για 19.00 που είναι η πλειοψηφία) θα το παλέψω μήπως έρθω, αλλά εξαρτάται από το αν θα μπορούν οι γονείς μου να κάνουν λίγο πεπισιτιν
με ειδοποιούν από το κοντρόλ ότι δεν άντεξε την πίεση και δηλώνει εκτός
Ένας ένας μάγκες, no rush
Έλα κουραστές, αν δεν αρχίσω να σπάω μπάλες δεν θα προχωρήσει το πράμα
Είμαστε 4άδα σίγουρη:
Lupin
@Hector_the_Hitman
@Ktn
@eviL
@kbil - ΝΑΙ με επιφύλαξη/αν έχεις οριστικό ΝΑΙ μανμου πες το μια να σε βάλω στους σίγουρους
@NOVITSKI με ερωτηματικό + αν τυχόν έχει παρέα με ερωτηματικό
@RiderToUtopia αν και μόνο χώσει γονείς για πειπισιτιν, ίσως σκάσει στις 19.00 ο τρελός
Γήπεδο μονό κ διπλό έχει ακόμα διαθέσιμα για 19.00 Κηφισιά, οπότε αναμένω απαντήσεις από @kbil αρχικά (αν μπορείς, ρίξε και ένα δίχτυ σε κανένα φίλο σου μπας και βγούμε 6άδα minimum να σιγουρέψουμε αρχικά το μονό) κ @NOVITSKI and Co. στη συνέχεια, να δούμε πόσοι βγαίνουμε να το μπουμπουνίσω αναλόγως
Εκτός εγώ.
Ωπα. Ρε.
εννοειται. Καθολικη αληθεια.
Για αρνητές στοιχειώδους γούστου ναι, συμφωνώ
Πάμε λέσια, μην καρδουλώνετε @kbil απαντάτε μπαμπαμ - 21.00 αναχωρώ για cinema και εγκαταλείπω το προτζεκτ για σήμερα
σεβομαι την ηλικια σου και δεν απαντω.
Ρε, το φορουμ κολλαει, γυριστε σπιτι να απαντησετε
Το φόρουμ καταρρέει. Μπορώ για επτά, να φέρω και άλλον έναν λογικά.
Ωραία, άρα
Lupin
@Ktn
@kbil
@eviL
@Hector_the_Hitman
Φίλος Kbil
@RiderToUtopia guest of honor αν προλάβει
κάντε μου όλοι πλιζ ένα final confirm ΓΡΗΓΟΡΑ (γιατί 2 μέρες παίζουμε τον περδίκο και δεν ξέρω αν κάνατε άλλα σχέδια για σήμερα εν τέλει), για να το κλείσω όσο είναι ακόμα ελέυθερο - 19.00 - 20.30 Eurohoops Κηφισιάς σήμερα
Ναι από δω + Έκτορα
έχω στείλει σε @Evil για τελική επιβεβαίωση - μόλις μου απαντήσει κλείνω, ειδάλλως αν περάσει πολύ ώρα ακόμα θα κλείσω όπως και να έχει (και θα υποθέσω πως θα έχει κάνει τα κουμάντα του γιατί είναι συνεπής μπίστης )
ok και ο Evil
Booked
@eviL
@Ktn
@kbil
φίλος @kbil
@Hector_the_Hitman
Lupin
και ίσως @RiderToUtopia
τα λέμε 19.00 σε Eurohoops σήμερα
Ίσως αργήσω λίγο, είμαι Βόρεια Κορέα εκπτωτικό χωριό, αλλά εκτός απροόπτου θα έρθω
Ένα σύντομο shoutout για το χθεσινό περιπετειώδες μπίστηγα - περιπετειώδες μιας και κανονίστηκε τελευταία στιγμή (και τελικά βρεθήκαμε και 7 μπίστες αντί 6 ):
3 δυνατά μονάκια, Ομάδα 1 @kbil , Φίλος @kbil Αλέξαδρος και εγώ - Ομάδα 2 @eviL , @Hector_the_Hitman , @RiderToUtopia , @Ktn , σκορ 21-17 υπέρ Ομάδας 1 στο πρώτο ματς, 21-18 υπέρ Ομάδας 1 στο δεύτερο και στο τρίτο του σβησίματος πρέπει να έληξε 12 - 7 υπέρ Ομάδας 1 πάλι.
Δυνατά μονάκια αν μη τι άλλο, δεν έλειψε το physicality με Λάτσο - Evil - Ktn να μοιράζουν εκατέρωθεν τάπες, σπρωξίματα και καμιά σφαλιάρα (έριξα και εγώ μερικές, όντας “εκείνος ο τύπος” που βλέπει χαμό → χώνεται στα μουλωχτά και ρίχνει μια ανάστροφη → το βάζει στα πόδια μετά) όπως και δεν έλειψαν τα καλά ποσοστά σε σουτ (και εντός και εκτός της γραμμή του τριπόντου) και μερικές θεαματικές φάσεις/συνεργασίες/solo προσπάθειες
Ειδικότερα:
Ομάδα 1
@kbil: Άλλο ένα ματς με γκάζι από τον μπίστη, τανκ σε άμυνα και επίθεση - πρόσφερε πολλά highlights μονομαχόντας με Evil, σκόραρε σίγουρα ένα νικητήριο καλάθι σε ένα από τα 2 πρώτα ματς και βασικότερο όλων → έπαιξε ωραία συνεργασία με τους άλλους 2 της ομάδας.
Φίλος @kbil Αλέξαδρος: Φαρμακερό mid-range χέρι, συνεχόμενη κίνηση χωρίς τη μπάλα και καλή αντίληψη του χώρου (που οδηγούσε σε καλή κυκλοφορία) - αν δεν σκιαζόταν μερικές φορές μην φάει τάπα, τα x-baskets του θα μας είχαν δώσει τη νίκη σε άλλα 3 μονά.
Eγώ:
Ομάδα 2
@eviL: Θωρηκτό Ποτέμκιν όταν χρειαζόταν (έπεσα πάνω του σε 2-3 σκριν και έχασα το φως μου) και μαραθωνοδρόμος όταν χρειαζόταν (αμέτρητα χιλιόμετρα και συνεχόμενη κίνηση), σταθερά από τους μπίστες - κλειδί για όποια ομάδα τον έχει.
@Hector_the_Hitman: Ποδαρικό στο forum με πολλά χλατσώματα από το 3ποντο, καλό μοίρασμα μπάλας και μια εντυπωσιακή κατραπακιά που παρ’ ολίγον να του κάνει ολικό ρεκτιφιέ προσώπου . Πήγε στον γυρισμό να μου κάνει “κάτι σαν κόντρα” με τη μηχανή, είδε τον Κρώλη όμως at all it’s glory και ορθά λάκισε (διότι ως γνωστόν, there’s many who tried to prove that they’re faster - but they didn’t last and they died as they tried).
@RiderToUtopia: Κονίτσουα από Λάτσο μετά από 1 μήνα απουσίας - σα να μην πέρασε μια μέρα. Κλασσικός Λάτσος → σκοτώνει και πολτοποιεί τα πάντα στο πέρασμά του. Κάτω από τη ρακέτα κυρίαρχος, εκτός πιο χαμηλοί οι τόνοι αλλά και πάλι, κλασσικά, ακραία επικίνδυνος αν του δώσεις χώρο.
@Ktn: Μαραθωνοδρόμος νο2, ασταμάτητη τρεχάλα, πολλά χλατσώματα από τρίποντο και καλό playmaking. Επίσης πολύ πιεστική άμυνα όπου χρειάστηκε - με τον φίλο Αλέξανδρο σίγουρα να ζορίζεται σε πολλές φάσεις να ξεμαρκαριστεί για σουτ ή μπούκα.
Αυτά, εις τα επόμενα
Δεν μπήκα στο φόρουμ και δεν πήρα χαμπάρι πως τελικά κανονίστηκε.
Να ρωτήσω: Αν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον για συμμετοχή σε ομάδα (αγώνες Τρίτη -Πεμπτη, μετά τις 21.00, ΟΑΚΑ)ας επικοινωνήσει μαζί μου το συντομότερο για λεπτομέρειες.
Έχουμε ελεύθερο γήπεδο 6.30 και 8.00 στην Κηφισιά το Σάββατο.
Πιθανόν να φέρω αντίπαλη ομάδα.
Μαζεύεται η Ροκιγκ ομάδα;
Για Κυριακη απ’ οτι βλεπω δεν ειναι διαθεσιμες αλλες ωρες εκτος απο το 22.00
Οποτε παμε να δουμε ποσοι μπιστες ειμαστε για το
ΜΠΙΣΤ WARS vol. 103 Κυριακη 10/11 22.00 Eurohoops Κηφισια
@ChrisP μαλλον ΝΑΙ
@eviL ΟΧΙ
@Ktn ΝΑΙ
@apostolisza8 μαλλον ΟΧΙ
@martian
@Lupin ΝΑΙ
RiderToUtopia ΝΑΙ
@The_Black_League
@kbil μάλλον ΟΧΙ
@MegadethaS
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman ΝΑΙ
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@Hector_the_Hitman ΝΑΙ
@potofgold
@nnnkkk
@NOVITSKI
@Pantelis79
dude
Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter, Φίλοι Kbil
Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , samis , osfp7 , QuintomScenario, Plex
Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger
Για το σεναριο του Σαββατο εγω δυστυχως δεν μπορω, αλλά αν μαζευόμαστε το βλέπουμε
Κυριακή μέσα 22.00 - Σάββατο δύσκολο