Μπασκετοφατσες του rocking

Διαθεσιμότητες για Κυριακή σε Ίλιον Salas → “δεν υπάρχει ούτε λεπτό”

Μονόδρομος το ταξίδι ΓΤΧΜ, εκτός αν κάνει καλό καιρό κ πάμε ανοικτό κάπου στο ενδιάμεσο (@@ δλδ) Ή ανακαλύψουμε “δια μαγείας” έναν καινούριο χώρο με κλειστό προς ενοικίαση

Είναι φοβερό πως σε ολόκληρο λεκανοπέδιο υπάρχουν μόνο 2-3 επιλογές για κλειστό εντός 10/15/20χλμ από το κέντρο. Τι να πω.

όποιος θέλει ρίχνει ένα τηλ και εδώ

να δει τι παίζει (Περιστέρι)

(apparently εκεί παίζουμε μπάσκετ)

1 Like

Τα σχόλια στο google είναι λίγο τρομακτικά πάντως.

1 Like

image

image
image
Sounds About Right GIFs | Tenor

1 Like

Αλάνια μου, ο αγαπητός Κομισάριος έχει εκφραστεί για το από πάνω -κάτι σαν- γήπεδο (ανατρέξτε στα πρώτα post μου, κατά την αναγέννηση του project). Μία φορά πήγα και δεν ξαναπάω ούτε αν μου το προσφέρουν τζάμπα για όλη τη σεζόν. Χαρακτηριστικά, θα σας πω ότι στη μία πλευρά, όταν φεύγει η μπάλα εκτός των γραμμών, αυτό συνήθως σημαίνει ότι την κυνηγάς στον δρόμο, παίζοντας κορώνα-γράμματα να σε κόψει στη μέση κάποιο διερχόμενο όχημα. Συνέβη σε συμπαίκτη.

1 Like

Recap για Κυριακή, apparently σε Αρσάκειο - ή ανοικτό, το μιλάμε τεσπά αν βγούμε 6άδα minimum

@eviL ΝΑΙ 13:00 με 19:00 (19.00 το αργότερο μανμου, τύπου κλείνουμε και το 19.00 με 20.30?)
@Ktn ΝΑΙ ανεξαρτήτου ώρας
@martian ΝΑΙ ανεξαρτήτου ώρας
@Lupin ΝΑΙ 13.00 14.30 ιδανικά, αλλιώς 17.30 - 19.00 και μεγάλο “ίσως” το 19.00 - 20.30
@RiderToUtopia ΝΑΙ από 20.30 και μετά - ερωτηματικό νωρίτερα

@kbil ΟΧΙ ο μπίστης, τον έφαγε το soccer

@ChrisP
@apostolisza8
@The_Black_League
@MegadethaS
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@Hector_the_Hitman
@potofgold
@nnnkkk
@NOVITSKI
Pantelis79
dude

Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11

The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter, Φίλοι Kbil

Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , samis , osfp7 , QuintomScenario, Plex

Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger