Άντε τελειώνετε όμως.
τι έχουμε εδώ;
Kastro έγραψα παραπάνω ότι δεν μπορεί - οπότε βρείτε 8ο
Ωραίο μπασκετάκι χτες στα ανανεωμένα και ευρωπαϊκών προδιαγραφών νέα γήπεδα του Eurohoops στο Αρσάκειο Εκάλχαχαχαματιλεω - εντελώς ΓΤΠ εμπειρία που θα μου κατέστρεφε ολοκληρωτικά την Κυριακή (και θα ήμουν σήμερα με τσίτα τα νεύρα) αν δεν το διασκεδάζαμε λίγο με τους υπόλοιπους μπίστες (οκ αυτοί πιο πολύ, εγώ έριχνα γαμωσταυρίδια με το που φτάσαμε Εκάλη, πριν καν δω τα γήπεδα) κάνοντας την εμπειρία λίγο πιο ανώδυνη (οκ βοήθησαν και οι Bucks μετά και 3 πίτσες).
17.30 με 19.00 το ματς, φτάσαμε εν τέλει 18.00+ λόγω μιας φοβερής συγκυρίας (εκκένωση σταθμού μετρό για βόμβα έκανε τον @KTN να προβεί σε αγώνα δρόμου για να προλάβει το ραντεβού μας, ενώ όταν φτάσαμε Εκάλη το gps μας έβγαζε όπου να’ ναι την είσοδο στα σχολεία και περιπλανιόμασταν σε κάτι άκυρα στενά μέσα σε δέντρα και χωματόδρομους).
Καταφέραμε εν τέλει με τα πολλά να παρκάρουμε (αφού ενημερώσαμε στο ενδιάμεσο τον @RiderToUtopia και μίλησε με τον μαν του γηπέδου για μισή έξτρα ώρα μπιστήγματος, μπας και σωθεί κάπως η κατάσαστη) και αφού περιπλανηθήκαμε σε ένα μπρουταλιστικό λαβύρινθο κτιριακής ασχήμιας με εσάνς ΒΠ superiority, φτάσαμε ΣΤΑ ΟΙΚΤΡΑ ΓΗΠΕΔΑ του σχολείου → παρκέ εντελώς κούφιο και φουλ γλιστερό, γραμμή τριπόντου από corner και γραμμή άουτ να έχει απόσταση 10 εκατοστών (έβαζες τρίποντο από γωνιά, κοινώς, μόνο αν τα πόδια σου ήταν μεγέθους μωρού), η μπασκέτα είχε κάτι αλυσίδες που την κρατούσανε, το στεφάνι (το μόνο καλό, παλαιακό τύπου) ήταν βιδωμένο τόσο όσο και το κερασάκι (για εμένα τουλάχιστον και τον Λάτσο που περνάμε πολύ χρόνο κάτω από τη ρακέτα) → το φως ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω από το στεφάνι (προφανώς και λάθος επιλογή λάμπας και απουσία τριγύρω κάλυψής της με κάποιο πλαστικό) και στο οριζόντιο σήκωμα τον ματιών δεν έβλεπες τη τύφλα σου.
100 ευρώ για 1 ώρα και κάτι σκάρτο μπάσκετ σε ένα μπουρδέλο-για-γήπεδο.
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ.-
Προφανώς δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να ξαναπάμε εκεί πάνω (50 λεπτά δρόμος εντωμεταξύ) και θα αναζητηθεί εκ νέου στέγη το επόμενο διάστημα.
Αυτά.
43-44 φοράω, 2/2 έσταξα από εκεί
Ομολογουμενως, @ChrisP κέρδισε το badge του challenge με εκνευριστικη ευκολια.
Πειτε και για τα ματσακια.
Εκαλη μου, γαμιέσαι ποικιλοτρόπως, never again.
@chrisp Η΄ ησουνα στις μυτες ή δεν ηταν τριποντα ή παταγες εξω.
Εγω ευχαριστηθηκα πολυ το χτεσινο μπιστηγμα, μου ειχαν λειψει οι αναμετρησεις μας (και οι κοντρες με τον Λουπεν που χτες ηταν με το μαχαιρι στα δοντια σε αμιγες νυχτοκρωλικο μοουντ ειδικα πριν γυρισει το ποδαρι- ελαφρια ευτυχως), το γηπεδο για τον πεοντα, δυστυχως συμφωνω
Στις μυτες ήταν, αλά Ray Allen, αλλά κλασικα δεν παρακολουθουσες τα actions μες το ματς και εκανες του κεφαλιου σου, περιμενα για σκριν περισσοτερη ωρα από ότι κάποιος το τρόλλευ το 11.
Τουλαχιστον τα εβαζες.
@RiderToUtopia είσαι αναμφιβήτητα ένα κτήνος στο ζωγραφιστό και στο mid-range αλλά την τέχνη του corner-three την εξασκώ before it was cool (από το '98), οπότε μου επιτρέπεις σε παρακαλώ
Από την απέναντι γωνία εντωμεταξύ που ήταν κανονική η απόσταση δεν έβαλα κανένα.
Εντωμεταξυ ο μυστης ο Κρωλης αφου εχει απογειωσει την περιγραφη με αυτη την απειρου λογοτεχνικου καλλους φραση
Λεει αυτο
Αν ειχα ενα ευρω για καθε φορα που το εχω ακουσει θα ημουνα πλουσιος
Κατω απο τη μπασκετα, μεσα στη ρακετα
Κατω απο τη ρακετα σημαινει πως εχουμε σκαψει σαν να θελουμε να κανουμε ριφιφι (που δεν θα ηταν και κακη ιδεα τωρα που τα λεμε)
πρέπει να πέσουν τηλέφωνα σε βοηθητικά ΟΑΚΑ να δούμε τί γίνεται εκεί
θα ξαναπάρω απόγευμα τον μαν σε Ίλιον να τον ρωτήσω γενικά κάποια πράματα (πόσο νωρίς πρέπει να κλείνουμε για να βρίσκουμε, τιμές κτλ)
Εν συντομία το “νέο” (εισαγωγικά γιατί οι εγκαταστάσεις είναι μεγάλο downgrade) eurohoops είναι μακριά (minimum +30 λεπτά έξτρα οδήγηση) και τραγικά/αδικαιολόγητα ακριβό. Είπαμε να πληρώνουμε κατιτίς για να μην αφήνουμε τη μέση μας στα ανοικτά, αλλά κονδύλι 50άρι το μήνα για μπίστηγμα είναι ακραίο.
Επιπρόσθετα το ένα από τα 2 γήπεδα (αυτό που παίξαμε) άθλιο παρκέ και επιστροφή στα 80ς, αφού πέρα από το θέμα με το πλάτος που επηρεάζε τη μία γωνία, είχε τρίποντο στα 6.25 και ρακέτα σε τραπέζιο σχήμα ( ). Το άλλο γήπεδο είχε κανονικές διαστάσεις και καλύτερο παρκέ με εξαίρεση στις ρακέτες που είχε φαγωθεί σε μεγάλο βαθμό. Λογικά θα τα φτιάξουν αυτά κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω…
Τα μόνα θετικά ήταν τα μαλακά στεφάνια και μια κάποια ησυχία αφού το κάθε γήπεδο είναι αυτόνομο και δεν ακούγεται ντάμπα-ντούμπα και φωνές από άλλες 5 μπασκέτες.
Ούτε κι εγώ το ψήνω ιδιαίτερα για επόμενες φορές εκεί, δεσμεύονται 4 ώρες το λιγότερο για σκάρτα 90 λεπτά, οπότε ας ελπίσουμε να βρεθεί κάτι καλύτερο ως επιλογή.
ΥΓ. Και όλα αυτά ενώ τα έσταζα με κάθε τρόπο, να σημειωθεί η ανιδιοτέλεια παρακαλώ.
Salas Ίλιον Κυριακές δεν παίζουν και επισήμως - είναι κλεισμένες full year για εκδηλώσεις, προπονήσεις κτλ
Μόνο Σάββατα αν θέλουμε μου είπε ο man/και αυτά τηλέφωνο και κλείσιμο από πολύ νωρίς τη βδομάδα - έχει αυτό το Σάββατο μόνο 13.00 - 14.15 στα 50 € μισό γήπεδο (εγώ btw είμαι μέσα full, αυτήν την Κυριακή δεν θα μπορούσα ούτως ή άλλως)
Πήρα ΣΕΦ για τα 3 κλειστά που έχει και νοικιάζει (έχω παίξει πριν πολλά χρόνια πρωτάθλημα εκεί, ωραία γήπεδα τα θυμάμαι) - μίλησα με έναν γκαζμά, που εν τέλει με παρέπεμψε σε ένα άλλο τηλ για να μιλήσω το πρωί “που θα έρθουν οι αρμόδιοι”, οπότε το κρατάμε (210-4893435 αν ψηθεί κανείς το πρωί, γιατί έχω κάτι τρεξίματα και ίσως δεν προλάβω)
Δεν πήρα ΟΑΚΑ - και δεν θα πάρω τώρα γιατί δεν προλαβαίνω, το κρατάω σαν εκκρεμότητα (επίσης δεν βρήκα τηλ. επικοινωνίας με το πρώτο google search, αν ξέρει κανείς ας ρίξει ένα σήμα)
ΣΕΦ @@, όποιος θέλει ας προσπαθήσει να επικοινωνήσει - δεν βγάζω άκρη, πάλι με τον γκαζμά μίλησα και οριακά αρπαχτήκαμε
ΟΑΚΑ επίσης, όποιος έχει τηλ επικοινωνίας ή κάτι, ας στείλει μια να πάρω κάποια στιγμή or something
H φάση στον ορίζοντα νομίζω πως προβλέπει ανοικτά γήπεδα για τις Μπασκετόφατσες και στο τσακίρ κανένα Σάββατο βράδυ Πατήσια - να βρούμε μια τοποθεσία με φώτα, να βολεύει και στη μετακίνηση και καιρού επιτρέποντος να ξαναγυρίσουμε στο τσιμέντο
υγ. Χτες στο τετ α τετ ο @martian έριξε μια πολύ καλή ιδέα για το Salas, αλλά από Σεπτέμβρη νομίζω θα το συζητήσουμε ξανά και πιο σοβαρά
Επειδή πρόσφατα επισκέφτηκα το ΟΑΚΑ με το σχολείο, είχαμε μία πλήρη ενημέρωση από τον γενικό διευθυντή για τον τρόπο λειτουργίας του και, από ό,τι κατάλαβα, είναι πολύ ανοιχτός ο χώρος στο να δέχεται κοινό και να βγάζει έσοδα από αυτό. Έχει βέβαια κάποιους κανονισμούς.
Εδώ ενδέχεται να βρείτε τηλέφωνο.
https://oaka.com.gr/epikoinonia/
Bump, 2 λύσεις για αυτό το σκ, αν θέλουμε να μπιστήξουμε
Σάββατο 22/2/2025 21.30 - 22.45 Πατήσια Eurohoops (55 έουρα) - θα πρέπει να κλειστεί πολύ άμεσα γιατί δεν το βλέπω να υπάρχει σαν option μέχρι την Πέμπτη πχ
ή
Κυριακή 23/2/2025 Ανοικτό γήπεδο - ώρα και μέρος τα βρίσκουμε στη πορεία, κάπου να βολεύει όλους και να έχει φώτα- και καιρού επιτρέποντος
Προφανώς όποιος γράψει ένα ξερό ΝΑΙ είναι μαλάκας
οπότε τα δέοντα και αυτονόητα
Εγώ Σάββατο μέσα με ένα μικρό ερωτηματικό -που θα έχει διευκρινιστεί το βράδυ- και Κυριακή μέσα από τις 4-5 ας πούμε μέχρι 7-8
Διαθέσιμοι
@eviL
@Ktn
@Lupin
@ChrisP
@apostolisza8
@RiderToUtopia
@Hector_the_Hitman
@kbil
@martian
@The_Black_League
@MegadethaS
@morgoth
@Moonchild92
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@potofgold
@nnnkkk
@NOVITSKI
Pantelis79
dude
@Kastroman ΟΧΙ
Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter, Φίλοι Kbil
Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , samis , osfp7 , QuintomScenario, Plex
Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger
Σιγουρα μεσα για Σαββατο, για Κυριακη εξαρταται απο την ωρα (σιγουρα μεσα αν ειναι απο 20.30 και μετα, αλλιως με ερωτηματικο)