Μπασκετοφατσες του rocking

καλά ήταν.

ω ναι! μια χαρα…!!

Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο παιχνίδι που ήταν κακοποίηση του μπάσκετ, ήταν σούπερ! Κυρίως το δεύτερό μας παιχνίδι ήταν σούπερ ντέρμπι και έληξε στους 25 πόντους! (Πανούλη, δε σε χάλασε, ε; :p)

Ειναι που ισοφαρισαμε γι’αυτο.:stuck_out_tongue:

Anyway γαματα ηταν,χαρηκα που ξαναειδα τις γνωστες φατσες και γνωρισα καινουριες.Εις το επανειδειν.:smiley:

Υ.Γ.Γιατι ρε γαμωτο να μη με θελουν τα τριποντα?

Οχι μονο εσενα:p αλλα ολους μας στην ομαδα:(…μονο τον Cozy θυμαμε,στο ματς που δεν παιζαμε εμεις, που εβαλε 3-4 σερι…

__Ναι, σε μας τα 'βαζε -θυμάμαι! :stuck_out_tongue:

__Ωραίο ματσάκι, όντως, χάσαμε στο παρατσάκ -αλλά το παλέψαμε πολύ, σε κάποια φάση χάναμε με μεγάλη διαφορά… Γενικά ωραία ήταν -ωραία ατμόσφαιρα, ωραίοι τύποι. :smiley:

__Μόνο τα πόδια μου πονάνε… :? Γαμώτο, έβγαλα φουσκάλες και στις δύο πατούσες απο το πρώτο ματσάκι και δεν μπορούσα να παίξω… Λάθος παπούτσια, λάθος κάλτσες και κυρίως πολύ απροπόνητος! :lol:

__Ελα να γίνει σύντομα το επόμενο να ξεπιαστούμε! :smiley:

Ξεχασα να σχολιασω πως απουσια του Angel Death ηταν αισθητη και εμφανεστατη και να μην ξανασυμβει!!!Οπως και του συμπαιχτη Θεριου…να κανονισει συντομα νεα καθοδο για ενισχυση της ομαδας…και ρισκαροντας με την σωματικη ακεραιοτητα μερικων και τη δικη μου ισως,να προτεινω αμεσοτατα να διοργανωθει και ενα καινουριο(σαββατο πλησιαζει,λαλα,ολα ομορφα…)…

Σάββατο λοιπόν. Μέσα.

Ωραια,ειμαστε 2…ψηθητε αντε…

Count me in!:smiley:
Με συγκινείς παλιόπαιδο!

Now playing: Anathema - Are You There
via FoxyTunes

Δεν μπορώ εγώ, θα είμαι εκτός :frowning:

Παει ο ψηλος:(…ενιγουει,3 μεχρι τωρα…

Me too :confused:

αν δεν είμαι εκτός αθηνών, το ψήνω.

Eγω το σαββατο δεν υπαρχω… οτι και αν εχει γινει Παρασκευ βραδυ…

Αντε,αντεστε κι αλλοι,να ειμαστε λαος…περνανε οι μερες…

δεν έφυγα τελικώς (που τέτοια τύχη :p), οπότε πιθανώς να δώκω το παρόν αν μαζευτούμε κι άλλοι!

είμαστε 4 μέχρι τώρα.Άντε πάρτε τα πόδια σας!Νταξ πολύ δεν θα είναι εδώ…και λογικό.

Now playing: Blind Guardian - Guardian Of The Blind
via FoxyTunes

επειδη κυριακη φευγω για μοναχο για δουλεια δεν ξερω αν θα προλαβω. θα σας πω αργοτερα το βραδυ.

ουυυ απατεωνας ο σαμις,δεν θελει να ακουσει απο κοντα το δουλεμα για αρσενααααλ!!!τσακισου ρε…και ελατε κι αλλοι να ειμαστε καμποσοι ακομα,γτ προς το παρον ειμαστε ολιγοι…