Μπασκετοφατσες του rocking

ναι αυτο αποφευγω! αφου θα χασεις στο Λονδινο… :stuck_out_tongue:
ρε γμτ πεταω 8 το πρωι της κυριακης πως θα σηκωθω?? :lol::lol:

εν αναγκη,μην παρεις παλι 5 πιτογυρα μετα για το σπιτι:P…ΑΝΤΕ,ψηθητεεεε,περναει η ωρα…(δεν σχολιαζω καν το Λονδινο,τυπικη διαδικασια θα ειναι:D)…

Εϊμαστε 4,5 μέχρι τώρα…(αν έρθει και ο samis θα γίνουμε 5:lol:)…
Πόσους θέλουμε ακόμα???

Now playing: Anathema - Make It Right (F.F.S.)
via FoxyTunes

ε,εγω λεω τουλαχιστον 6,για ενα 3 on 3…αλλα το ιδανικο ειναι 8 ατομα…

Δύσκολο να βρούμε άλλα 3,5(ή 4) άτομα…:-k:-k

Now playing: Anathema - Shroud Of Frost
via FoxyTunes

θα ξερω το πρωι παιδια. σορυ αλλα τρεχω με το ταξιδι.

άστα αυτά. πες ότι έχεις ετοιμάσει κατάσταση με μπύρες, πίτσες και σουβλάκια…

__Τώρα ο τσάτσος θα δείξει τον αληθινό του χαρακτήρα…:

__εεε, παιδιά σκέφτομαι κι εγώ να έρθω, αλλά έχω πιαστεί πολύ από την προηγούμενη φορά και πού να κατεβαίνω μέχρι τον Αγ. Ελευθέριο… αν ήταν στους Αμπελόκηπους όμως…

:stuck_out_tongue: :lol:

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα για αμπελογκαρντεν,ισα ισα κανω λιγοτερο δρομο απ δαφνη:)…(εχει και πολυ αλα brooklyn streetbasket στυλακι το γηπεδο εκει:p…

κοινως θα πινω και θα τρωω τον αμπακο σε γυρονια,οπως λεει και ο συμπαχτης dude…τεσπα,εγω και για αμπελοκηπους,ξανα,ειμαι μεσα,αμα ειναι να καρδισουμε και αλλον ενα παιχτη,why not…

Εγώ δεν ξέρω που είναι αυτό, οπότε καλοδεχούμε κάθε πληροφορία…

Now playing: Anathema - Sleepless
via FoxyTunes

Mε το που βγαινεις εξω,απο μετρο αμπελοκηποι,απο την πλευρα που ειναι η αστυνομια,ακριβως ακβριβως μπροστα σου!!

Ωραία Ωραία.Θα δούμε και αύριο!

Now playing: Anathema - Forgotten Hopes
via FoxyTunes

[SIZE=“1”][ωπ! συγνώμη, διπλοποστάρισμα! τραβήξετε του διαγραφή αν είναι][/SIZE]

__Και αν αυτό είναι πιασμένο (είναι αρκετά συχνά) έχει άλλες 6 μπασκέτες ακριβώς πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού -3,5 λεπτά με τα πόδια από μετρό Αμπελοκήπων. :wink:

εγώ δεν ξέρω για αμπελόκηπους, είναι διπλή και βάλε απόσταση απ το σπίτι μου. τέσπα, αύριο θα ξέρω πριν το μεσημέρι. τι ώρα λέμε?

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το μέρος, απλά είμαι ακόμα 50-50 για το αν θα έρθω. Θα γνωρίζω το μεσημεράκι.

Ας πουμε την κλασσικη,4.30,να βρουμε κια μπασκετες,λεω γω…

μαγκες εγω δεν προλαβαινω με τπτ! σορυ! :frowning:
θα τα πουμε απο τισ 20 του μηνα και μετα απο κοντα οταν γυρισω.

Δεν πειράζει μαν!Καλα να περάσεις όπου και να πας!!Και σε θέλουμε δυνατό μετά την επιστροφή!!!
Επίσης τελικά πόσα άτομα είμαστε τελικά???

[ul]
[li]Lupin
[/li][li]Angel_Death
[/li][li]red pyramid
[/li][li]Shadowcaster
[/li][/ul]

και περιμένουμε από

[ul]
[li]manos87 και
[/li][li]dude
[/li][/ul]

__Ίσα - ίσα που ΘΑ μαζευτούμε 6. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να βρεθούμε αν είμαστε λιγότεροι από 6… :-k Οπότε τι λέτε περιμένουμε να δούμε τι θα πούνε και τα παιδιά και βλέπουμε;