Μπασκετοφατσες του rocking

ΕΕΕ ναι τόσοι λίγοι δεν έχει και πάρα πολύ νόημα.Ας δούμε τι θα πουν τα παιδιά και αν δεν γίνει έχουμε και άλλες βδομάδες μπροστά μας!!

Σωστα,ας περιμενουμε λιγο να δουμε αν ειμαστε ολοι μεσα διοτι κατω απο 6 ατομα δυσκολο…Samis,cool δεν πειραζει ρε,νεξτ ταιμ,τσακισε κανα λουκανικο και καμια μπυρα εξτρα πανω για την ομαδαρα μας και καλο ταξιδι/διαμονη…

αμπελογκάρντεν στις 5 είναι καλά?

Στη Γερμανια εχει να πεσει πολυ λουκανικο και μπυρα χαχα :lol:

Αν είναι πείτε τελικά αν θα γίνει, γιατί έρχομαι από Πειραιά και πρέπει να φύγω πιο νωρίς.
Επίσης μπάλα έχουμε. ή θα παίζουμε με τα κουτάκια από fanta???:lol::lol:

Now playing: Anathema - Lost Control
via FoxyTunes

Εχω εγω μπαλα…καλα μου ειναι 5,ισως παω και λιγο νωριτερα…

Μη με υπολογίζετε εμένα δυστυχώς. Νεξτ τάημ. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να σκάσω μύτη τελευταία στιγμή αλλά μη στηρίζεστε σε αυτό

Ωραία και χωρίς τον Μάνο είμαστε 5…τι κάνουμε τελικά?για άλλη φορά???

Now playing: Anathema - Lost Control
via FoxyTunes

Δεν πειραζει ρε,νεξτ ταιμ…Χμμ,οσο για εμας τους υπολοιπους,δεν ξερω τωρα,ειμαστε λιγοι…λετε να το κλ@σουμε για σημερα ή να το ψησουμε τλκ?..

Λέω και εγώ next time για να είμαστε περισσότεροι…

__Οπως θέλετε, αλλά θα είμαστε 4… μιας και δε βλέπω κίνηση απο Πυραμίδα.

__Πάμε και για ένα χαλαρό σήμερα ή δε πάμε -εγώ μέσα έτσι κι αλλιώς. Πείτε και είμαι οκ. 8)

ΕΕε τότε αφού δεν θα είναι και άλλως, νεξτ τάιμ IMO!!!:stuck_out_tongue:

Now playing: Anathema - A Dying Wish
via FoxyTunes

Τι θα γινει,το ψηνει κανεις να κανουμε κανα καλο μαζεμα και να λιωσουμε πχ σαββατο???

__Αργά δεν είναι το Σάββατο…? Οκ, εγώ ψήνομαι ΚΑΙ για Σάββατο ή και νωρίτερα… 8)

εξεταστική time folks…:(:(…

ψηνομαι αρκετα, αλλα επειδη μετακομιζω και η μεγαλη κινηση θα γινει το σαββατο, δεν ξερω τι ωρα θα ειμαι free. για τι ωρα μιλαμε??

Koιταχτε,και πιο νωρις,πριν σαβατο δλδ,εγω μπορω…τωρα,ας βρουμε μια μερα κα η ωρα κανονιζεται…και βασικα,να ειμαστε τουλαχιστον 6 ατομα ε?Οποιοι δεν μπορουν ή δεν τους ειναι τοσο βολικο το σαβατο,πειτε μερα και βλεπουμε(εγω καθε μερα πλεον για λιγο καιρο ακομα,αυνανιζειν στο φουλ,οπωτε ειμαι παντα free:D)

εγω πεμπτη απογευμα μπορω παντως…τριτη και τεταρτη οχι. παρασκευη ακομα δεν ξερω να πω.

για σαββατο τι ωρα ρε συ?? 5μιση-6??

εμένα μου σπάσανε τα γυαλιά μου (ωραίο τάιμινκ, μες τις εξεταστικές), οπότε… :frowning:

φτου,χασαμε σιγουρο παιχτη…μλκια ρε,ντοντ γουωρυ,νεξτ ταιμ…σαμις,εμενα οτι ωρα ναναι με βολευει…να βρουμε μερα λεω πρωτα καλυτερα και να ειμαστε και μερικα ατομα…ωρα μετα,κανονιζουμε,απογευματακι ναι,καπως ετσι,μην ψηθουμε-στο φιναλε,θα παω κ λιγο νωριτερα εγω να πιασω γηπεδο…-…αλλα ας βρουε μερα και ατομα πρωτα,και μετα ωρα και γηπεδο…