από μένα είναι ναι, αναμένουμε επιβεβαίωση κι από Έκτορα
Ωραία
- μόλις σου πει ρίξε σήμα ASAP για να προλάβω να κλείσω το γήπεδο
ΜΕΣΑ κι εγω μπιστιζ, ειχαμε πλοτ τουιστ
ΩΠΑ
Λοιπόν, επειδή αργήσαμε, μόνο το Μισό Γήπεδο 14x8m είναι διαθέσιμο
Είστε οκ
@apostolisza8
@RiderToUtopia
@Ktn
@kbil
(απαντήστε 1-2 και το κλείνω)
χαχαχαχ ναι
οκ παμε για σκληρο 3ον3 δε προπερ γουει
Απο εμενα ναι, απο το καθολου καλυτερο το στριμοκωλο

MΠΟΥΜ
@apostolisza8
@RiderToUtopia
@Ktn
@kbil
Εγω
Φίλος @kbil
Περιμένουμε Έκτορα +1 για 4ον4 ή πάμε 3ον3 με αλλαγές
Μόλις μου ακύρωσε ο φίλος γιατί έχει παιδιά και κάτι έτυχε🙁.
Σορι
συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές εκπομπές οκ ![]()
@Ktn έχεις ιερό καθήκον τώρα να δεσμεύσεις Έκτορα.-
ειδάλλως ψαχνόμαστε για 1 άτομο ακόμα μέχρι τέλους και αν δεν, 2on2 με μια αλλαγή και αυτό
Update. Βρήκα αλλον
@apostolisza8
@Ktn
@kbil
@RiderToUtopia
Εγώ
Φίλος kbil
και ίσως Έκτορας
19.00 Εκάλη σήμερα, υπενθυμίζω Μπίστηγμα
Το ταμείο δέχεται κασέρι μόνο

Επίσης, όποιος θέλει ταρίφα μου στέλνει και συνεννοούμαστε - 18.10 αναχωρώ από Παγκράτι
Μόλις είδα και που είναι, wtf
@kbil απο την κεντρικη εισοδο, Μαραθωνος 1, Ανοιξη. Σε σχεση με το μπιστηχτηρι της Κηφισιας ειναι 10-15 λεπτα παραπανω, αναλογα απο που ερχεσαι. Καλυτερα ξεκινα απο νωρις για το σεναριο να χαθεις λιγο στους μπρουταλιστικους λαβυρινθους, μιας και ειναι η πρωτη φορα.
Ζήλεψα λίγο, δεν το κρύβω. Κρίμα που έχω εγκαταλείψει την ενεργό μπασκετική δράση ![]()
αν πάντως επανέλθεις κάποια στιγμή, έστω και πιο συντηρητικά κτλ - εμείς εκεί θα είμαστε ![]()
Χάσαμε; 1-1 τα μόνα αν δεν απατώμαι και τελευταία παρωδία ημιτελής😝. Ξηγηθηκε ο απόστολος στο πρώτο μονο
Κατά τ άλλα, μετά από στενές επαφές τρίτου τύπου με λατσο, πονάω παντού. Ήταν τέλεια
. Αντε και στα επομενα
Στο τριτο μονο πρεπει να ειχαμε μια διαφορα 5-7 ποντων (δεν θυμαμαι που το σταματησαμε λογω ληξης χρονου, πρεπει να ειμασταν γυρω στο 15?). Εκτος αν το θεωρησουμε ως μη γενομενο ως ανολοκληρωτο, δεν εχει και πολλη σημασια.
Μαχες με @kbil → ΟΤΚ