19-21 το πρώτο, 21-18 το δεύτερο, 16-09 το τρίτο
Έπεσε αρκετό ξύλο χτες, δυνατά κορμιά γαρ οι περισσότεροι - ελπίζω να το ευχαριστηθήκαμε/τε όλοι ![]()
Ναι ρε, ποιος μετράει
Μπιστηδες παιζουν τα παρακατω ωραια για αυτη τη βδομαδα
- Πατησια Παρασκευη 21.00-22.15 και 22.15-23.30
- Εκαλη Κυριακη διαθεσιμα ολα τα σλοτς
@Lupin ΝΑΙ
@apostolisza8 ΜΑΛΛΟΝ
@kbil ΝΑΙ (+1 φιλος)
@martian ΝΑΙ
@RiderToUtopia ΝΑΙ
@Kastroman
@ChrisP
@eviL
@Kastroman
@ChrisP
@Ktn ΝΑΙ
@Moonchild92
@The_Black_League
@Hector_the_Hitman
@NOVITSKI
@MegadethaS
@morgoth
@Outshined
@potofgold
@nnnkkk
@Pantelis79
@dude
JoHNNyB
MrBeast
Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter, Φίλοι Kbil
Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , samis , osfp7 , QuintomScenario, Plex
Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger
Παρασκευή 22.15, Κυριακή προτίμηση σε βραδάκι αλλά θα το βολέψω και για νωρίτερα.
Παρασκευή ΝΑΙ - Κυριακή μέσα γενικά για βραδάκι, αλλά προτιμώ Παρασκευή να είμαι ειλικρινής
99% οφφ την παρασκευή
Προτιμώ Πατησια, παρασκευή μόνο;
Πατησια δεν εχει Κυριακη, μονο Παρασκευη 21.00 ή 22.15 και Σαββατο 21.30 (συνηθως δεν μαζευομαστε αρκετοι τα Σαββατα, αλλα αν μπορει καποιος ας το γραψει και βλεπουμε)
@kbil ρώτα και τον μαν σου τον Bill αν το’ χει για Παρασκευή Πατήσια - ή και Κυριακή worst case scenario και βλέπουμε (Κυριακή εγώ είμαι λίγο 50/50 προς το παρόν τελικά, βάση νέων δεδομένων σπίτι)
Για Παρασκευη 22.15 εχουμε ηδη τετραδα, αλλοι δυο για το μινιμουμ
Ρώτησα και επανέρχομαι
Κυριακή μπορεί ο Βασίλης, παρασκευή όχι. Αν θέλουμε παίκτη για παρασκευή το ψάχνω τις επόμενες μέρες όταν δούμε και πόσοι μαζευόμαστε;
Κυριακή μάλλον, Παρασκευή ίσως.
edit mistake
παρασκευή σίγουρα εκτός, κυριακή λογικά μέσσα
Νομίζω γέρνει προς Κυριακή η πλάστιγγα - κάντε ένα recap, να το δω/πιέσω και εγώ (
) αν είναι μήπως βγαίνει καλύτερα (και με πιο πολλά άτομα) η Κυριακή βραδάκι Εκάλη… νομίζω πως στανταράκι, αν μπουν μέσα ως σίγουροι και 1-2 από τους γνωστούς υπόπτους, πάμε για 8άδα (ή και παραπάνω)
@kbil για Κυριακη εισαι μεσα?
Αν ναι, μαζι και με το φιλο σου ειμαστε 5 ναι, Κρωλης 50/50 και 3Τ μαλλον, μπουμπουναμε δηλαδη και δεν νομιζω να εχουμε θεμα (πιο πιθανο να εχουμε κι αλλες συμμετοχες μεχρι τοτε).
Ναι ρε γαμω την Εκάλη
Ωραια, το μπουμπουναω κατα τις 2
Μεχρι τοτε ας παρουμε προτιμησεις
- Μισο με των 75
- Στριμοκωλο με των 55
0 voters
Είμαι τόσο κατά του στριμόκωλου που θα έβαζα ολόκληρο το 20αρι μόνος μου για να παίξουμε κανονικά σε μισό. Απλά λέω, δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος σώφρον άνθρωπος που θέλει το μικρό.