Αφου λοιπον Πατησια γιοκ, οι μπρουταλιστικοι λαβυρινθοι (και το τιμιο για αραγμα και μπυρες μετα δασακι) της Εκαλης μας ψιθυριζει join us.
Αφου η προηγουμενες συμμετοχες ηταν για Πατησια, παμε απο την αρχη. Το υπερβορειο μπιστηχτηρι εχει φουλ διαθεσιμοτητα ολες τις ωρες και τις 3 μερες από τις 19.00 (Π) ή τις 16.00 (Σ-Κ) και μετα
Εγώ θα είμαι ειλικρινής:
Aν ανεβώ Εκάλη αυτή τη βδομάδα, μετά θα πρέπει να κοιμηθώ στο αμάξι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΟΥΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
Οπότε δυστηχώς και πάλι φιλαράκια μου, είμαι off
Από την άλλη, αν Κυριακή πχ ψηθεί κατάσταση για ανοικτό γήπεδο κέντρου και νωρίς και να είμαστε και 6άδα - τότε πιθανότατα θα είμαι μέσα 100%
Περαστικά μανμου - ας το κλάσουμε, έχω και εγώ το Σάββατο αρκετές δουλειές μέσα στη μέρα και θα ερχόμουν κομμάτια ούτως ή άλλως…
Κυριακή όμως, εφόσον είμαστε μερικοί εδώ που ψήνουμε, το μιλάμε για ανοικτό πιθανότατα (θα επανέλθω)
Βγήκε 8άδα, αν βρεθούν άλλοι τρεις σύντομα (και προλαβαίνουμε) παίρνω τηλ και το κάνω διπλό
Lupin ΝΑΙ apostolisza8 ΝΑΙ martian ΝΑΙ RiderToUtopia ΝΑΙ Ktn ΝΑΙ kbil ΝΑΙ The_Black_League ΝΑΙ Hector_the_Hitman NAI - αλλά ίσως χρειαστεί αλλαγή ChrisP NAI eviL NAI