![]()
Άλλος ένας και το κλείνω - βρείτε κάνα φίλο έστω, κάτι
Επίσης από τώρα - όποιος ακυρώσει σε διπλό, ε τονε γάμησα ε!!!
![]()
Άλλος ένας και το κλείνω - βρείτε κάνα φίλο έστω, κάτι
Επίσης από τώρα - όποιος ακυρώσει σε διπλό, ε τονε γάμησα ε!!!
Επίσης, αν κάποιος νιώθει αισιόδοξος για 10άδα - να μπει να κλείσει το άλλο μισό γήπεδο (ακόμα διαθέσιμο) μην παίρνω τηλέφωνα τώρα και το κουράζουμε γιατί είμαι δουλειά και δεν μου είναι εύκολο να βγω έξω
Ήδη είμαστε 10άδα
Mε τον Έκτορα με αστερίσκο
Θα του φέρουμε ντεπόν αναβράζον
OK KYΡΙΕ ΕΞΥΠΝΙΔΗ ![]()
Ντινγκ ντονγκ - άλλος ένας μάγκες, έστω και φίλος
Δε μπιστς αρ μπακ βλέπω, φύγαμε!
Ok μάγκες έκλεισα και το άλλο μισό ![]()
Κυριακή 2/10 20.00 - 21.30 Πατήσια διπλό (μετά από 45 χρόνια, επιτέλους)
130 έουρα η ταρίφα σύνολο - ταμείο δέχεται αποκλειστικά κασέρι, οπότε τα κουμάντα σας από πριν
@The_Black_League
@ChrisP
@martian
@kbil
@eviL
@Ktn
Lupin
@apostolisza8
@Hector_the_Hitman
@Moonchild92
@RiderToUtopia
11άδα - όποιος άλλος ψήσει έρχεται εννοείται
Ε και οποιος ακυρώσει ξέρετε ε ![]()

Για να κινούμαστε λίγο σιγά σιγά, έχουμε game day.

Έκαστος, 1 μαυρη 1 ανοιχτόχρωμη εμφάνιση παρακαλώ.
Καλή προτροπή
Επιτέλους, μάζωξη από αλλοτινές εποχές χθες!
Διπλάκι, τίμιο και αξιοπρεπές, το οποίο, ωστόσο, βρήκε του περισσότερους εξ ημών σε εντελώς διαφορετικά στάδια εν γένει φυσικής κατάστασης, μπασκετικής ετοιμότητας, εξωγηπεδικής -σωματικής και ψυχολογικής- επιβάρυνσης μπαρουτοκαπνισμένου μεγέθους κ.λπ. κ.λπ., με αποτέλεσμα να είναι πολύ ευδιάκριτες οι σημαντικές διαφοροποιήσεις στις ατομικές αποδόσεις. Ωραία ημέρα ήταν, πάντως, και μακάρι να μπορέσουμε να το κάνουμε πιο συχνά μέσα στη σεζόν και να βρούμε καλό ρυθμό.
Οι ομάδες χωρίστηκαν ως ακολούθως:
Ο1: @Lupin, @Moonchild92, @apostolisza8, @eviL, @Ktn
O2: @RiderToUtopia, @martian, @kbil, @ChrisP, @Kastroman, tBL
Επειδή, γενικά, δεν ήμουν σε καλή κατάσταση χθες από άποψη συγκέντρωσης και καταπόνησης, δεν θυμάμαι επακριβώς το σκορ, αλλά -αν δεν κάνω λάθος- κέρδισαμε η Ο2 με 15-17 πόντους διαφορά, κάτι κοντά στο 62-45. Αν δεν ισχύει αυτό, παρακαλώ για τη διόρθωσή σας.
Επί των ατομικών:
Ο1
Lupin: Ωραία έπαιξε η παικτούρα, με πάθος, ταχύτητα, μπόλικο τσαγανό και ζήλο. Κουβάλησε την ομάδα οργανωτικά και από άποψη σκοραρίσματος μαζί με τον Αποστόλη, ενώ έπαιξε και τη δυναμική του άμυνα, την οποία διάνθισε με ψήγματα trash-talking. Μεστός, όπως πάντα.
Moonchild92: Με άμυνα και σκριν που τσακίζουν κόκκαλα (κυριολεκτικά!), προσέφερε πολλά στην ομάδα του στο «βρώμικο» παιχνίδι που δεν καταγράφεται στη στατιστική. Έτρεξε πολύ και τίμια, ενώ προσέφερε και μία πολύ ωραία 90s στιγμή στο παιχνίδι, εξαπολύοντας μία τρίποντη βολίδα αέρος-αέρος, η οποία μπήκε με ταμπλό.
Αποστόλης: Σκόραρε πάρα πολύ και με αμέτρητους τρόπους. Ειδικά δύο off-balance του με κολλημένο το χέρι του αντιπάλου μέσα στο προσώπο του, όπως κι ένα μπάσιμο με reverse κίνηση και βελούδινο τελείωμα ήταν για να τα χαζεύεις. Επίσης, προσέφερε και 2-3 Monty Python στιγμές, παριστάνοντας την παρκετέζα, άνευ λόγου και αιτίας. Το trash-talking πάντα εκεί, 3Τ γαρ.
Evil: Μπετόν αρμέ, ο άτιμος, με τρελή αντοχή και δύναμη, σε σημείο που δεν παίρνεις ανάσα. Θα ήθελα να τον είχα δει να παίρνει περισσότερες από τις trademark προσπάθειές του επιθετικά (τα γνωστά μπασίματα και το mid-range σουτ), γιατί φάνηκε να επικεντρώθηκε περισσότερο στον ρόλο της αθόρυβης δουλειάς και της ψυχωμένης άμυνας. Πήρε κι ένα -από τα πολλά χθες- παράσημα του Λάτσου και του πιστώνεται το εύσημο ότι βγήκε σχετικά αλώβητος από αυτό, λόγω της σωματοδομής του.
Ktn: Τα γνωστά και μη εξαιρετέα από το αιλουροειδές του project. Μόνιμη τρεχάλα, μπασίματα με ταχύτητα φωτός και δυνατή άμυνα. Επίσης, παίζει να έκανε καμία δεκαριά deflection μόνος του χθες, τα οποία ήταν για χειροκρότημα, στην άμυνα. Τέλος, με φιλοδώρησε και με μία στα ίσα αλλοίωση χθες, την ώρα που επιχειρούσα ένα δήθεν ψυχωμένο ποστάρισμα.
Ο2
Λάτσος: Καλό έως πολύ καλό ματς από τον Λάτσο χθες, τόσο αμυντικά, όσο κι επιθετικά. Δεν νομίζω ότι υστέρησε κάπου αναφορικά με τα δυνατά του σημεία (παιχνίδι στη ρακέτα, ριμπάουντ, mid-range jump shot). Επίσης, ο τυπάς θα ζήσει 100 χρόνια, καθότι, παρά την αργοπορία του, εισήλθε στον χώρο εντελώς σταρχιδιστάν, μοιράζοντας ατάκες και αγάπη. Πέραν αυτών, μοίρασε και 2-3 γεμάτες μεν, ακούσιες δε, φάπες/αγκωνιές/σπρωξιές σε αντιπάλους και συμπαίκτες, για να έχουν να πορεύονται.
Martian: Ωραίο παιχνίδι έκανε, δίνοντας όμορφη μάχη με τον διόσκουρό του Moonchild. Πέταξε ποντάκια από παντού, παίρνοντας πολλές προσπάθειες, ενώ έκανε και ωραίο παιχνίδι από άποψη μοιράσματος (τού χάλασα και μία ωραία πάσα που θα γινόταν έμπειρη ασίστ). Ιπτάμενος εν γένει, παραμένοντας συνεπής και στην Ευτυχιομπλέτσικη (sic) προσέγγισή του στα εξωγηπεδικά.
Kbil: Δυνατό παιχνίδι, στο οποίο παρέδωσε και μία ωραία φάση με ένα τρελό man to man που έπαιξε τον Lupin, για μία ολόκληρη επίθεση. Πήρε τις προσπάθειές του επιθετικά, ενώ το πάθος που τον διακατέχει τον οδήγησε και σ’ ένα μίνι τραυματισμό, για τον οποίο ευχόμαστε να είναι τόσο επιπόλαιος όσο φάνηκε. Περαστικά! Τα είπαμε και ωραία (αλλά για λίγο, δυστυχώς) μετά το παιχνιδάκι.
ChrisP: Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρα ο MVP του παιχνιδιού χθες, με υπερ-πλήρη στατιστική και γεμίζοντας με την παρουσία του κάθε γωνία του court. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρω κάτι παραπάνω επί της αγωνιστικής του απόδοσης. Έδωσε κι ένα ωραίο highlight, με τη γνωστή του εκρηκτική αντίδραση απογοήτευσης/θυμού μετά από αποτυχημένο τελείωμα συμπαίκτη του, το οποίο του στέρησε μία (ακόμη) ασίστ. Έφαγε και μία γεμάτη από τον Λάτσο, σαν αυτή που είχε φάει ο Βέγγος στο Θου-Βου, στο ατελιέ των μοντέλων.
Kastro: Νομίζω ότι παρότι έπαιξε συντηρητικά για προφύλαξη, μια χαρά παιχνίδι έκανε και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Σκόραρε, μάζεψε «σκουπίδια», μοίρασε παιχνίδι, έτρεξε και την τίμησε επαρκώς την «σπυριάρα». Μαζεύοντας παιχνίδια, νομίζω ότι αναμένουμε γρήγορα τον παλιό, υπερηχητικό G-Force που όλοι θαυμάζουμε.
Έπαιξε και μία τρελή ασυνεννοησία μετά το τέλος του παιχνιδιού (ίσως έφταιγε ο Λάτσος λίγο περισσότερο, ίσως και όχι), γεγονός το οποίο μοίρασε την παρέα μεταξύ ενός κοντινού σουβλατζίδικου από τη μία και αράγματος σε μάντρα μετά ζύθου από την άλλη. Καλοί μαλάκες είμαστε.
Άντε, και στα επόμενα, ίσως και με μία επικαιροποίηση του φωτογραφικού υλικού!
Ημίχρονο 30-24, τελικό 63-41 (με αυθάδες, schroeder-ικό αντι fair-play στο τέλος).
Για μία ασίστ έχασα το τριπλ-νταμπλ, δεν πειράζει την επόμενη φορά -σημασία έχει το ταξίδι.
Πέθανα (μεταφορικά με την παρομοίωση τώρα και σχεδόν κυριολεκτικά χτες) ![]()
Sorry για χτες μάγκες και το πολύ κακό μου παιχνίδι, νιώθω πως μας χαντάκωσα αρκετά στο 2ο κυρίως μέρος, όπου μάλλον το παράτησα από πολύ νωρίς και απλά περιφερόμουν, παίρνοντας κακές αποφάσεις, αρκετά αδύναμος να κάνω το παραμικρό ουσιώδες…
Είχα προ-αποφασίσει για αποκλειστικό παιχνίδι δημιουργίας, όμως εν τέλει έπρεπε να μπω και στο σκοράρισμα - και δυστυχώς η συσσωρευμένη κούραση της βδομάδας βγήκε πολύ πιο νωρίς από ότι υπολόγιζα. Δεν υπήρχε ούτε mentality αλλά ούτε και σωματική αντοχή - απλά περίμενα τα τελευταία 45 λεπτά να τελειώσουμε, να πάω σπίτι να ξεραθώ…
Τεσπά, στο επόμενο ελπίζω να είμαι σε καλύτερη κατάσταση - τουλάχιστον περάσαμε καλά θεωρώ όλοι, παρά μερικούς ελαφρό-τραυματισμούς και κάποιες ξόφαλτσες μπούφλες που φύγαν από εδώ και εκεί
Όσο για το μετά, ΒΡΕ Γ@#%ΜΕΝΟΙ, ΕΚΑΤΣΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΗΓΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ![]()
Τουλάχιστον ειπώθηκαν φανταστικά πράγματα από όσους είμασταν στο σωστό σουβλατζίδικο μετά
next time λοιπόν
Δικαιούσαι και εσύ μια φορά να μην παίξεις καλά*.
*Για όσους εξωτερικούς παρατηρητές διαβάζετε, το “όχι καλά” του Lupin σημαίνει πως μπορούμε να τον παίξουμε και καμιά άμυνα.
Εδώ να πούμε ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με 0-12 βολές υπέρ των αντιπάλων, έψαχνα που είναι οι βαλίτσες στις κερκίδες.