Θα στέλνω σκέψεις από το Κύτταρο μάλλον, νεξτ ταημ.
I’m in.
2 ακόμα
Update->
1.To site του Eurohoops έχει κρασάρει 2 μέρες τώρα, οπότε και να θέλαμε να κλείσουμε από εκεί/ή να δούμε αν άνοιξε κάνα slot πχ Κυριακή που θα βόλευε περισσότερο κόσμο, δεν παίζει - μόνο ίσως με τηλ.
2.Θέλουμε 2 ακόμα άτομα για 3on3, που δεν το βλέπω μιας και βασικά μέλη των Μπίστιδων θα είναι εξωτερικά, συναυλίες,
, κτλ…
Οπότε πάμε για το άλλο ΣΚ όπως μας βλέπω, όπου θα είμαστε και απαρτία λογικά, εκτός αν βρεθούν 2 ακόμα (πχ @Hector_the_Hitman, @Moonchild92 ή κάποιος άλλος - ή φέρει κανείς κάνα φίλο) για αυτό το Σάββατο.
Πατήσια γιοκ, οπότε Εκάλη, Σάββατο 18/4 - 20.30

Καλοδεχούμενη κάθε συμμετοχή
6άδα κλειδωμένη με:
@Kastroman
@apostolisza8
@Lupin
@ChrisP
@RiderToUtopia
@kbil
@kbil δες αρχικά αν βρεις +2 για να πάμε 4on4 και επίσης, κάνε τις συνενοήσεις με @ChrisP + @apostolisza8 για παιδομάζωμα και ανέβασμα σε Εκάλη
Τα λέμε αύριο από κοντά
Σάββατο 25/4 Πατήσια Λεόντειος - Κυριακή δεν βλέπω κάτι ανοικτό, αρχίζω το ψηστήρι από τώρα
@Lupin ΝΑΙ
@Ktn NAI
@apostolisza8 ΝΑΙ
@Kastroman ΟΧΙ
@ChrisP ΟΧΙ
@RiderToUtopia ΟΧΙ
@martian
@kbil
@The_Black_League
@Hector_the_Hitman
@eviL
@Moonchild92
@NOVITSKI
@MegadethaS
@morgoth
@Outshined
@potofgold
@nnnkkk
@Pantelis79
@dude
JoHNNyB
MrBeast
Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter, Φίλοι Kbil
Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , samis , osfp7 , QuintomScenario, Plex
Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger
Εκτός αυτή τη βδομάδα
παρών (από Schiphol)
Εκτός για Σάββατο
bump, μάλλον προς ανοικτό Κυριακή το κόβω αλλά πάμε μπας και βγει 6άδα για Πατήσια
Μέσα.
Μπασκετοφατσες, τελευταία στιγμή, αλλά ρίχνω την ιδέα.
Υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο του Γαλατσίου, μέσω του Άτλας, σήμερα Τετάρτη στις 9.30 με κόστος 85€/ομάδα. Οι αντίπαλοι υπάρχουν. Μπορείτε να μαζευτείτε τουλάχιστον 5αδα;;
Για πάμε να δούμε συμμετοχές…
το πιο ρεαλιστικό είναι να μπορούν Έκτορας/@martian/@kbil για 6άδα - πάμε μια, αλλιώς το καίμε, βλέπουμε SGA να μοιράζει σακούλες στις 22.30 και πάμε ανοικτό οι έμπειροι την Κυριακή
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, άνοιξε και το παρακάτω, αν βολεύει καλύτερα για να έρθουν περισσότεροι (εγώ μέσα )
και εγώ μέσα.
Για παμε μπαμ αν ειναι ακομα διαθεσιμο, γιατι αυριο βλεπω να κηδευεται.
Κυριακη ανοιχτό εννοείται εκεί.
Δεν το βλέπω για σήμερα να κινείται επίσης - μας φάγαν τα ταξίδια.
Λογικά Κυριακή απόγευμα μαζευόμαστε σε ανοικτό και από το άλλο ΣΚ ελπίζω σε απαρτία των σταθερών μπασκετόφατσων για κλειστό, κατά το σύνηθες
Εγώ είμαι απλός άνθρωπος - ζωή δεν έχω, ξεκινάει η εβδομάδα και κανονίζω μπάσκετ για 6 μέρες μετά
(Κυριακή δεν έχει, κλασσικά)
@Lupin ΝΑΙ (από 8 κ μετά)
@Ktn Μάλλον ΝΑΙ
@martian ΝΑΙ
@Kastroman ΟΧΙ
@ChrisP ΟΧΙ
@RiderToUtopia ΟΧΙ
@Hector_the_Hitman OXI
@kbil
@The_Black_League
@eviL
@Moonchild92
@NOVITSKI
@MegadethaS
@morgoth
@Outshined
@potofgold
@nnnkkk
@Pantelis79
@dude
JoHNNyB
MrBeast
Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter, Φίλοι Kbil
Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , samis , osfp7 , QuintomScenario, Plex
Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger
Μάλλον εκτός, αν προκύψει κάτι για Κυριακή βράδυ μέσα
Εκτός απροόπτου μέσα
Εκτορας?