__Προτείνω Αμπελόκηπους που έχει (4) μπασκέτες 15 δευτερόλεπτα έξω απ’ το σταθμό του ΜΕΤΡΟ (εύκολη πρόσβαση) και άλλες (8 νομίζω) μόλις 5 λεπτά απ’ το σταθμό (πίσω από το γήπεδο του Πανανηθαϊκού).
__Αν όμως δε βολεύει τους υπόλοιπους, πάμε και αλλού -no problemo.
υ.γ. τώρα είδα πως δε με είχατε βάλει στη λίστα ρεμάλια! δεν έρχομαι ρε! να δω τώρα που θα βρείτε… κονDIO για την ομάδα σας! :lol:
Η ωρα ειναι μια χαρα (18.30)…Επειδη μενω κοντα σας λεω οτι ειναι καλυτερες οι μπασκετες ακριβως στο μετρο παρα πισω απο τη Λεωφορο…Αλλα οπου θελετε κανενα προβλημα…Παιζει ρολο και που θα εχει κοσμο…
Καντε ενας μια τελικη λιστα και απο οτι καταλαβα λεμε 18.30 στο μετρο Αμπελοκηπων…??
Υπάρχει περίπτωση να αργήσω λίγο, αλλά θα έρθω!Και είναι πολύ καλά Αμπελόκηπους, σχετικά δεν είναι και πάρα πολύ μακρία με το μετρό που θα πάρω από Αιγάλεο…
__Ok, έχουμε επιβεβαιώσει όλοι. Αν κάποιος έρθει και δεν μας βρει εκεί που είπε ο Ρασπούτιν (“18.30 στο μετρο Αμπελοκηπων στην πλευρα που ειναι οι μπασκετες…”), θα είμαστε ή στις από πάνω μπασκέτες (οπτική επαφή με το που βγαίνεις απ’ το μετρό) ή στις μπασκέτες ακριβώς πίσω από το γήπεδο.
Άργησα 11 λεπτά, αλλά δεν ήμουν ο τελευταίος!
Ήταν πάρα πολύ ωραία σήμερα πραγματικά!χάρηκα που είδα ξανά παιδιά και γνώρισα καινούργια όπως τον Boig(ψηλός σαν βουνό, δεν είναι για τα μέτρα μου) και τον __Shadowcaster(στη σειρά ήσουν θέουλας, όπως και τώρα!)
dude όνομα και πράγμα, σκυλί(με την καλή έννοια), μέχρι το τελευταίο δεύτερο!
manos87, τα έδωσε όλα στα 2 πρώτα παιχνίδια και μετά άρχισε ο rasputin να ανεβάζει στροφές!
αα και μην ξεχάσω, όταν ο rasputin έχει την μπάλα και τον μαρκάρει ο manos, είναι σίγουρο 3πόντο!