Μπασκετοφατσες του rocking

__Eλα να μπαίνω κι εγώ να συμπληρώσουμε εξάδα. 8)

__Προτείνω Αμπελόκηπους που έχει (4) μπασκέτες 15 δευτερόλεπτα έξω απ’ το σταθμό του ΜΕΤΡΟ (εύκολη πρόσβαση) και άλλες (8 νομίζω) μόλις 5 λεπτά απ’ το σταθμό (πίσω από το γήπεδο του Πανανηθαϊκού).

__Αν όμως δε βολεύει τους υπόλοιπους, πάμε και αλλού -no problemo. :slight_smile:

υ.γ. τώρα είδα πως δε με είχατε βάλει στη λίστα ρεμάλια! δεν έρχομαι ρε! να δω τώρα που θα βρείτε… κονDIO για την ομάδα σας! :stuck_out_tongue: :lol:

ε στη λίστα βάζουμε ο καθείς τον εαυτό του, μην αρπάζεσαι :stuck_out_tongue:

ο μάνος θα μας πει ώρα, γιατί δουλεύει.

Πάμε 6 30, εγώ είμαι οκ τότε. Αμπελόκηπους. Τα γηπεδάκια είναι ακριβώς πίσω από τη λεωφόρο.

__Ωραίο ομαδικό πνεύμα!! Κατάλαβα τι μπάσκετ θα παίξουμε…! . . . :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

__Ο Μάνος τρώει σουβλάκι μόνο απο 'δω:

__Οκ, αν και δεν έχω παπούτσια (:?), count me in για 6:30! :slight_smile: Μη ξεχάσουμε μπάλα ε!

θα φέρω εγώ τόπι (ελπίζω :p). αν είναι να σκάσεις με σαγιονάρα ή γαλότσα ξέρω γω, να φέρω κάτι τρεξίματος που έχω.

μμμ count me out εκτος συγκλονιστικου απροοπτου. κατι ετυχε, σορρυ για το κρεμασμα

μ αρέσει που μας έπρηξες να κανονίσουμε ρε αδερφέ.

Έρχομαι εγώ αν με θέλετε, για να συμπληρωθεί εξάδα…

Τωρα μπηκα…τι εγινε βρηκαμε κοσμο…??

Η ωρα ειναι μια χαρα (18.30)…Επειδη μενω κοντα σας λεω οτι ειναι καλυτερες οι μπασκετες ακριβως στο μετρο παρα πισω απο τη Λεωφορο…Αλλα οπου θελετε κανενα προβλημα…Παιζει ρολο και που θα εχει κοσμο…

Καντε ενας μια τελικη λιστα και απο οτι καταλαβα λεμε 18.30 στο μετρο Αμπελοκηπων…??

Για δωστε τα ΟΚ σας…Εγω μεσα δεν εχω ομως μπαλα…

Από αυτά που βλέπω ως τώρα :

dude
angel_death
rasputin
Mann O))) 87
Shadowcaster
boig

με την υποσημείωση ότι δεν ξέρω κανέναν ούτε φατσικά…:?

Θα μας καταλαβεις απο την μπαλα, μην ανησυχεις…Και εγω δεν τους ξερω ολους…

Οποτε βαλτε τα ΟΚ σας για αυριο, Παρασκευη στις 18.30 στο μετρο Αμπελοκηπων στην πλευρα που ειναι οι μπασκετες…

dude
angel_death
rasputin ΟΚ
Mann O))) 87
Shadowcaster
boig

Οποιος αλλος θελει ας δηλωσει με το ΟΚ του μεχρι αυριο καποια λογικη ωρα ή τελοσπαντων ας ερθει κατευθειαν εκει…

dude
angel_death
rasputin ΟΚ
Mann O))) 87
Shadowcaster
boig ΟΚ με αρχαία μπλούζα air jordan :stuck_out_tongue:

dude ΟΚ
angel_death
rasputin ΟΚ
Mann O))) 87
Shadowcaster
boig ΟΚ με αρχαία μπλούζα air jordan :stuck_out_tongue:

αν και δε νομίζω ότι χρειάζεται να περάσουμε δεύτερη φορά τη λίστα :stuck_out_tongue:

Εγώ θα έρθω κατευθείαν στα γηπεδάκια, όχι στο μετρό. Φέρτε και κανείς άλλος μπάλα εκτός απ? τον ντιουντ για σιγουριά

Υπάρχει περίπτωση να αργήσω λίγο, αλλά θα έρθω!Και είναι πολύ καλά Αμπελόκηπους, σχετικά δεν είναι και πάρα πολύ μακρία με το μετρό που θα πάρω από Αιγάλεο…

Now playing: Tenacious D - Beelzeboss
via FoxyTunes

σορρυ για το νταμπλ ποστ, αλλά έπρεπε να το κάνω…:smiley:

Now playing: Tenacious D - Beelzeboss
via FoxyTunes

:stuck_out_tongue: :lol: :stuck_out_tongue: :lol: :stuck_out_tongue: :lol: :stuck_out_tongue: :lol: :stuck_out_tongue:

__Ok, έχουμε επιβεβαιώσει όλοι. Αν κάποιος έρθει και δεν μας βρει εκεί που είπε ο Ρασπούτιν (“18.30 στο μετρο Αμπελοκηπων στην πλευρα που ειναι οι μπασκετες…”), θα είμαστε ή στις από πάνω μπασκέτες (οπτική επαφή με το που βγαίνεις απ’ το μετρό) ή στις μπασκέτες ακριβώς πίσω από το γήπεδο.

επειδη εχω χαλασμενο χερι παιζει να περασω να σας τσεκαρω!!!να δω ποιος ειναι ο κομπι του ροκινγκ…

Angel_Death σε βλεπω που εισαι ακομα μεσα και τσεκαρεις το θρεντ… :p:p

Ξεκινα μην αργησεις παλικαρι μου… :stuck_out_tongue:

Άργησα 11 λεπτά, αλλά δεν ήμουν ο τελευταίος!:smiley:
Ήταν πάρα πολύ ωραία σήμερα πραγματικά!χάρηκα που είδα ξανά παιδιά και γνώρισα καινούργια όπως τον Boig(ψηλός σαν βουνό, δεν είναι για τα μέτρα μου) και τον __Shadowcaster(στη σειρά ήσουν θέουλας, όπως και τώρα!)

dude όνομα και πράγμα, σκυλί(με την καλή έννοια), μέχρι το τελευταίο δεύτερο!

manos87, τα έδωσε όλα στα 2 πρώτα παιχνίδια και μετά άρχισε ο rasputin να ανεβάζει στροφές!
αα και μην ξεχάσω, όταν ο rasputin έχει την μπάλα και τον μαρκάρει ο manos, είναι σίγουρο 3πόντο!

Άντε και την επόμενη φορά!