__Εμένα μ’ έφαγε η σιγουριά ότι μένω δίπλα και έφτασα τελευταίος (14 λεπτά αργότερα).
Φταίει και το mac που έφαγε κόλλημα λίγο πριν ξεκινήσω (mac και κόλλημα ρε γμτ…?! :?).
__Τα περάσαμε όμορφα και τελικά πέρασε κι ο πόνος και όλα οκ. Μετά το πρώτο ματσάκι, λέω “πω-πω, δύσκολα θα βγάλω και δεύτερο”, αλλά τελικά έστρωσε το πράμα και παίξαμε 4 (μπράβο μας, και 6 άτομα=αρκετό τρέξιμο, ενώ σε 4vs4 είναι πιο χαλαρό το πράμα).
__Χαχα, οι “κατάλληλες στιγμές” που αναφέρονται πιο πάνω, είναι όταν περνούσε κανα καλό μωρό και έκανα βλακείες βασικά και χάναμε την μπάλα -lol!
__Ρασπούτιν σταθερή αξία και μας τιμώρισε στα δύο τελευταία! Πολύ καυτό χέρι. Ειδικά όταν τον μάρκαρε ο Μάνος! χαχα, ήταν βεντέτα το αναμεταξύ τους, έπρεπε να πάρει εκδίκιση για τα δύο πρώτα ματσάκια. 8)
__Για τον Μάνο των δύο πρώτων παιχνιδιών έχω να δηλώσω πως είμαι πολύ περίφανος που παίζαμε μαζί! :lol: Tέλειος σε όλα και χέρι αλάνθαστο και μάλιστα σε σουτ υπό πίεση… Μετά τον φάγαν τα μπυρόνια και στα δύο τελευταία έριξε ρυθμούς… Δεν λειτούργησε και το μαγικό φίλτρο /καραφάκι με ουζόνερο που είχε φέρει και μαζί… καταστροφή λέμε!
__Angel_Death… Πολύ ταχύτητα! εξαιτίας του έχω χάσει σίγουρα ένα κιλάκι! χαχα! Και με εύστοχα κρίσιμα σουτ. Α, και πολύ κακία στα τρίποντα, σπάσαν τα ταμπλό! 
__Boig=αξιοπιστία. Χαχα! Δεν ήταν μόνο καλός σε άμυνα και κάτω απ’ τα καλάθια, αλλά και στα περιφεριακά σουτ… Μαχιτής! Η βάση της νίκης στα δύο πρώτα. Στα δύο τελευταία έπεσε όμως και δεν μπορούσε να προλάβει τον…:
__Φλάς Γκόρντον; Raiden απ’ το Mortal Kombat; Κοντά πέσατε, τον Dude… Και πάνω που τρέχαμε, αλλάζαμε πάσες και βάζαμε καλάθια με φορερό τιμ-γορκ στα δύο πρώτα, στα δύο τελευταία, σαν τον Κεντέρη που ενώ είναι πίσω μετά περνάει μπροστά και σε αφήνει πολύ πίσω, έτσι και ο Ντουντ ήταν παντού! Βαρόμετρο για τις δύο νίκες αλλά και με πολύ καλές εμφανίσεις και στις ήττες.
__Οσο για μένα, τα πήγα εξαιρετικά ως game /play-maker, με ταχύτητα, τυφλές πάσες και ασσίστ “έτοιμα καλάθια”, αλλά τα δικα΄μου έτοιμα καλάθια πρέπει να τα έχασα όλα!
Εντάξει, μιλάμε για μέχρι και αστεία σουτ ή να κάνεις όλο το δύσκολο, να μένεις μόνος και να το χάνεις… Θέλω προπόνηση… ή να περνάνε πιο συχνά καυτά σορτσάκια απ’ το γήπεδο! :lol:
__Βασικά όμως, περάσαμε καλά και… χαλαρά… όμορφα. Και σε παιχνίδι καθαρής διάρκειας 2ωρών, η λέξη “φάουλ” ακούστηκε 2 ή τρεις φορές μόνο!