Μπασκετοφατσες του rocking

Ομορφα ηταν για Αυγουστο στην Αθηνα…Δεν περιεμενα να αντεξω τοσο ελεω τσιγαρου αλλα παραδοξως τα καταφερα…

Boig βουνο…Δεν τον περνας ευκολα κυριως λογω υψους…Εφαγα και 4-5 ταπες… :stuck_out_tongue:

Dude παντου…Παντου ομως…Αυτος πρεπει να εχει ανακαλυψει τη διακτινιση…Βεβαια εκανε παντα το δυσκολο αλλα χαλαλι…

O Shadowcaster ταχυτητα αλλα σημερα δεν τον ηθελε…Ειναι που δεν επιασαν τα καρφωματα τις καταλληλες στιγμες… :stuck_out_tongue:

Manos87 οτι ειπε ο Angel_Death και ο τελευταιος οταν καταλαβε πως πρεπει να σουταρει βοηθησε…Εβαλε και το τελευταιο νικητηριο καλαθι επειτα απο εξοχη προσπαθεια και επιθετικο ριμπαουντ…:stuck_out_tongue:

Τυφλα να εχει το ΝΒΑ σας λεω…:p:p

και για όσους το χουν απορία, όχι, δεν πέρασε ο godsmack :-s

o manos μας ξεκώλιασε στα 2 πρώτα και ο ψηλός μάζευε όσα δε μπαίνανε με άνεση. επειδή όμως αλλάζανε πολλές πάσες, τους ΚΟΥΡΑΣΑΜΕ κ ισοφαρίσαμε 2-2 :lol:

Είχα και ένα miss match με το ψηλό…:-s:-s:(:frowning:

__Εμένα μ’ έφαγε η σιγουριά ότι μένω δίπλα και έφτασα τελευταίος (14 λεπτά αργότερα). :stuck_out_tongue: Φταίει και το mac που έφαγε κόλλημα λίγο πριν ξεκινήσω (mac και κόλλημα ρε γμτ…?! :?).

__Τα περάσαμε όμορφα και τελικά πέρασε κι ο πόνος και όλα οκ. Μετά το πρώτο ματσάκι, λέω “πω-πω, δύσκολα θα βγάλω και δεύτερο”, αλλά τελικά έστρωσε το πράμα και παίξαμε 4 (μπράβο μας, και 6 άτομα=αρκετό τρέξιμο, ενώ σε 4vs4 είναι πιο χαλαρό το πράμα).

__Χαχα, οι “κατάλληλες στιγμές” που αναφέρονται πιο πάνω, είναι όταν περνούσε κανα καλό μωρό και έκανα βλακείες βασικά και χάναμε την μπάλα -lol!

__Ρασπούτιν σταθερή αξία και μας τιμώρισε στα δύο τελευταία! Πολύ καυτό χέρι. Ειδικά όταν τον μάρκαρε ο Μάνος! χαχα, ήταν βεντέτα το αναμεταξύ τους, έπρεπε να πάρει εκδίκιση για τα δύο πρώτα ματσάκια. 8)

__Για τον Μάνο των δύο πρώτων παιχνιδιών έχω να δηλώσω πως είμαι πολύ περίφανος που παίζαμε μαζί! :lol: Tέλειος σε όλα και χέρι αλάνθαστο και μάλιστα σε σουτ υπό πίεση… Μετά τον φάγαν τα μπυρόνια και στα δύο τελευταία έριξε ρυθμούς… Δεν λειτούργησε και το μαγικό φίλτρο /καραφάκι με ουζόνερο που είχε φέρει και μαζί… καταστροφή λέμε!

__Angel_Death… Πολύ ταχύτητα! εξαιτίας του έχω χάσει σίγουρα ένα κιλάκι! χαχα! Και με εύστοχα κρίσιμα σουτ. Α, και πολύ κακία στα τρίποντα, σπάσαν τα ταμπλό! :stuck_out_tongue:

__Boig=αξιοπιστία. Χαχα! Δεν ήταν μόνο καλός σε άμυνα και κάτω απ’ τα καλάθια, αλλά και στα περιφεριακά σουτ… Μαχιτής! Η βάση της νίκης στα δύο πρώτα. Στα δύο τελευταία έπεσε όμως και δεν μπορούσε να προλάβει τον…:

__Φλάς Γκόρντον; Raiden απ’ το Mortal Kombat; Κοντά πέσατε, τον Dude… Και πάνω που τρέχαμε, αλλάζαμε πάσες και βάζαμε καλάθια με φορερό τιμ-γορκ στα δύο πρώτα, στα δύο τελευταία, σαν τον Κεντέρη που ενώ είναι πίσω μετά περνάει μπροστά και σε αφήνει πολύ πίσω, έτσι και ο Ντουντ ήταν παντού! Βαρόμετρο για τις δύο νίκες αλλά και με πολύ καλές εμφανίσεις και στις ήττες.

__Οσο για μένα, τα πήγα εξαιρετικά ως game /play-maker, με ταχύτητα, τυφλές πάσες και ασσίστ “έτοιμα καλάθια”, αλλά τα δικα΄μου έτοιμα καλάθια πρέπει να τα έχασα όλα! :stuck_out_tongue: Εντάξει, μιλάμε για μέχρι και αστεία σουτ ή να κάνεις όλο το δύσκολο, να μένεις μόνος και να το χάνεις… Θέλω προπόνηση… ή να περνάνε πιο συχνά καυτά σορτσάκια απ’ το γήπεδο! :lol:

__Βασικά όμως, περάσαμε καλά και… χαλαρά… όμορφα. Και σε παιχνίδι καθαρής διάρκειας 2ωρών, η λέξη “φάουλ” ακούστηκε 2 ή τρεις φορές μόνο! :wink:

Και επειδη δεν εχει αναφερθει παραπανω το σκορ:

Συdream Team 2-2 Orlando Tragic… :p:p

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ πέθανα στο γέλιο χαχαχαχαχ

σιγα μην ειχαν και απορια χεστηκανε :stuck_out_tongue: …ε ναι τι να κανω να σας βλεπω και να ζηλευω???

Ωραία ήταν χτες, ξεμουδιάσαμε λίγο…
Χάρηκα που γνώρισα όλα τα παιδιά!!

Στα 2 πρώτα παιχνίδια ο Μάνος έδωσε ρέστα, τα έχωνε από παντού.
Κάποιες συνεργασίες μας ήταν σα να είχαν δουλευτεί απο τον Obradovic:p
Τον Shadowcaster δεν τον ήθελε η μπάλα χτες αλλιώς θα έβγαζε μερικές μαγικές φάσεις.
Στα 2 επόμενα ο Rasputin βρήκε το χέρι του,ο Angel_Death συνέχισε να μάχεται και ο dude αντί να αρχίζει να κουράζεται, ανέβασε στροφές (μάλλον με κάποιο τρόπο μας ρούφηξε την ενέργεια :stuck_out_tongue: ) και ήταν ασταμάτητος, οπότε κέρδισαν…

Επίσης κάτι που έχουμε ξαναπεί…λιγότερο ποστάρισμα και λιγότερες μπύρες…καλά το πρώτα παίζει να γίνει, αλλά το δεύτερο δεν το βλέπω, απλά το λέμε να υπάρχει στον αέρα…:lol:

Now playing: Brother Firetribe - Game They Call Love
via FoxyTunes

Όμορφα ήταν. Και καλό πέρασμα το συγκεκριμένο γηπεδάκι! χεχεχε Θα ξανακανονίσουμε λίαν συντόμως.

Εννοειται πως θα κανονισουμε παλι…Κατσε να γυρισουμε ολοι Αθηνα και θα γινει…

Εχουμε και μια βεντετα να διατηρησουμε με τον Μανο… :stuck_out_tongue:

Μετά από προσεκτική ανάγνωση των ριπόρτ, μπορώ με σιγουριά να πω το εξής:

O dude παίρνει περισσότερα αναβολικά κι απ’ το Γιουσέιν Μπολτ.:stuck_out_tongue: Μπάσκετ, μπάλα, μην εκπλαγείτε αν κάνει bump και σε κανα τόπικ με δέκαθλο.:lol:

Ανετα…Και σε μαραθωνιο τον βλεπω… :stuck_out_tongue:

Για μπαλα θα ερχομουν και εγω αλλα ειμαι αμπαλος τελειος οποτε δεν ειμαι τοσο ενθερμος οπαδος του θρεντ των τιτανων…

Μπασκετακι που ψιλοκατεχω συμμετεχω οποτε μπορω…

Άντε πάρτε τα χέρια από τα keyboards!!
Τι λέτε για το Σαββάτο που έρχεται???
Ώρα κανονίζουμε αρκεί να είμαστε στην χειρότερη 6 άτομα…
ακούω συμμετοχές!

Now playing: Septic Flesh - Sunlight Moonlight
via FoxyTunes

Εξαρταται απο την ωρα. Ψημενος ειμαι παντως.
πειτε ωρα και μερος

Μέσα και εγώ για Σάββατο, μάλλον θα έχω το χρόνο άνετα :slight_smile:

Ωραία θέλετε να πούμε μεσημεράκι ώστε να είναι ακόμα μέρα έξω???δλδ κατά τις 3…
Επίσης ωραίο γηπεδάκι είναι αυτό στους Αμπελόκηπους δίπλα στο μετρό.Πιστεύω είναι κεντρικά και θα βολεύει όλους…δεν ξέρω αν έχει βέβαια φώτα και αν ανάβουν, μήπως δεν βολεύει στις 3…
Εκτός αν ξέρετε κανά άλλο γηπεδάκι οπότε πάμε εκεί.

Now playing: Hog Hoggidy Hog - Who’s To Blame
via FoxyTunes

δεν γνωριζω για το συγκεκριμενο γηπεδο. ειναι καλη επιλογη παντως
για τις 3 ειμαι μεσα.

Καλό γηπεδάκι, απλά έχει συνέχεια κόσμο και δεν είναι τόσο σίγουρο ότι θα βρούμε. Υπάρχει αν θυμάμαι σωστά και άλλο γήπεδο κοντά (είχαμε παίξει εκεί παλιότερα κιόλας) αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πως φτάνουμε εκεί.

Πάντως πρέπει να μαζευτούμε πάνω απο 3 για να πάμε :stuck_out_tongue:

εε για αυτό το είπα από τώρα ώστε να είναι στα υπόψιν.
Έχουμε ακόμα μια βδομάδα, του φούστη, θα μαζευτούν άλλα 3 άτομα στη χειρότερη.

Επίσης για το γήπεδο, πιστεύω μεσημέρι να βρούμε, αλλιώς ξέρω και το άλλο που υπάρχει εκεί κοντά(τουλάχιστον έτσι πιστεύω).Αλλά μπορούμε και να μάθουμε ακριβώς.

Οπότε υπομονή μέχρι να μαζέψουμε και άλλους…