Μέσα!
Νωρίς όμως.
Και ο Ράσπουτιν μάλλον θα έρθει. Θα ξέρει αύριο στα σίγουρα.
Άντε ψηθείτε και άλλοι. Σαντοουκαστερ, εηντζελ ντεθ, σαμις και λοιποί μπασκετόβιοι.
:( εργασία ντέη αύριο, από τις ομαδικές εργασίες που τις κάνουν 2-3 άτομα και πάλι κάνουν 4-5(ίσως και παραπάνω) ώρες ξέρω γω, μαμημένα ΣΑΕ ΙΙ:x:x:x:x
Οπότε next time από μένα, και ελπίζω να είναι σύντομα:(
Καλά να περάσετε παίδες, και κάποιος να σπάσει το φράγμα των 3/17 τριπόντων:lol::lol:
rasputin??manos??χεχεχε:p
Now playing: Ensiferum - Slayer of light
via FoxyTunes
A ρε γαμωτο έχω να παιξω μπασκετάκι πολυ καιρο δυστυχώς. Τώρα αν τρέξω 2 μέτρα θέλω οξυγόνο. Που είναι εκεινες οι εποχές που μεχρι κάρφωμα έφτασα να κάνω (εντάξει η μπασκετα ήταν καμιά 15-20 εκατοστα πιο κοντή απο το κανονικο αλλα ήταν καρφωμα και το ευχριστηθηκα τότε ).
destroyer μεσα
τι ωρα??? αν ειναι νωρις μπορω.
__Μετά από απειλητικά p.m. ( ψέμματα λέω :lol:), ο νους δηλώνει παρόν -για να δούμε τι θα πει και το σώμα αύριο (μόλις γύρισα και από το party του F.A.Q.)… βλέπετε, είμαι και τραυματίας ακόμα (:!: αστράγαλος μετά από μάχη τιτάνων :!:)…
Βαλτε καμια λιστα το πρωι και πειτε σιγουρα…
Εγω μαλλον ειμαι μεσα…Η μεση ειναι καλυτερα και θα ερθω να διδαξω στον Μανο την τεχνη του τριποντου…Εχουμε και ανοιχτη κοντρα…
Mάνος
ChrisP
Destroyer
Rasputin
είναι μέσα
Samis
Dead
ίσως
ShadoWEATHERcaster: παιδιά νομίζω έχει βρέξει… άρα μάλλον δεν μας κάθησε ε; (και γενικά δε βλέπω να έχουμε σηκωθεί και πολύ νωρίς σήμερα ε? χαχαχα)
Βασικα εγω χτες αργησα να το δω οτι παιζοταν για μπασκετ. τεσπα ετσι κι αλλιως εβρεξε. κανονιζουμε αλλη φορα. εγω γενικα μπορω και ψηνομαι.
Εσύ εκτός από μπάσκετ, να μπορέσεις και για μπάλα γιατί η μαγική τετράδα (tylerdurden-trampakoulas-manos87-chrisp) χάνει τη χημεία της από τις συνεχείς αλλαγές στη θέση του τερματοφύλακα.
Ααααχ, κάποτε είχα κι εγώ θέση σ’ αυτή τη μαγική ομάδα… :D:D
__Η προηγούμενη παράγραφος, χωρίς κάτω παύλες… έτσι, για πένθος…! :lol:
καλά, εσύ ακόμα τραβιέσαι? τι διάολο, τόσο κτήνος είμαι πια? :?
:D:D
θα επανορθωσω…
Πάντως έχει βροχές σήμερα, οπότε ψηθείτε για το άλλο σουκου.
__:? Ασε, ναι! Φυσικοθεραπείες (5 φορές τη βδομάδα!!) κλπ… πήγαινε όλο και καλύτερα, την τελευταία βδομάδα σταμάτησε η βελτίωση (αλλά θα το φτιάξουμε, πού θα πάει, don’t worry man)… και ακόμα δεν είμαι για μπάσκετ και αθλήματα, αλλά την επόμενη βδομάδα ας το δοκιμάσουμε, είμαι μέσα! :thumbup:
__…έστω και για φυλαρούχης… :lol: :lol:
υ.γ. dude, ναι, αλλά και πόσο κτήνος είμαι κι εγώ που άντεξα και συνέχιζα να παίζω ε; ΜΑΧΗ ΤΙΤΑΝΩΝ ρε, το φόρουμ είναι γεμάτο άντρακλες, ατσάλινα κορμιά, τιτάνες!! 8) :lol:
[SIZE=“4”]ΕDIT:[/SIZE]
__Λοιπόν, αθληταράδες μου…; (χαχαχαχα)
__Ok, :p, τελικά έκανα double post γιατί τελικά δεν το εμφανίζει το θέμα στα “νέα” μη αναγνωσμένα post (αν δεν γίνει καινούργιο post και γίνει απλά edit σε παλιό, δεν την πιάνει την αλλαγή το σύστημα).
__Υπενθυμίζω λοιπόν (αν και εγώ δε θα έχω μεγάλη συμμετοχή) και αν δε υπάρχει ενδιαφέρον το ααφήνουμε για την άλλη βδομάδα ή μετά τα αρνιά που θα σας έχουν πιάσει οι τύψεις για τις κρεπάλες… :lol:
Θα ειμαι αθηνα,απο 20 μεχρι 1,ενα δεκαημερο…απο τωρα,ψηστε μια μερα απογευματακι να παιξουμε good all time street basketball…να κραταω και παπα δλδ,οχι τπτ αλλο…
Mέσα για όποτε θέλετε.
me too.
εκτός συγκλονιστικού απροόπτου…