Σάββατο μέχρι τις 5-5.30 και Κυριακή ό,τι ώρα θέλετε.
Edit: Μια και η μπάλα καθώς φαίνεται παίρνει πάλι πούλο…
Σάββατο μέχρι τις 5-5.30 και Κυριακή ό,τι ώρα θέλετε.
Edit: Μια και η μπάλα καθώς φαίνεται παίρνει πάλι πούλο…
και γω μεσα …
κανονίστε σαββάτο ή κυριακή κατά τις 5-6, εγώ καθημερινές δε μπορώ καθόλου (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).
καλύτερα Κυριακή για μένα. Σάββατο έχω μια υποχρέωση που μόλις θυμήθηκα :roll::roll:
Έλα, πείτε μέρος και ώρα όσοι είναι για Κυριακή, να τελειώνουμε.
Αμπελόκηπους στις 5?
OK with me.
Ωραία έχουμε:
ChrisP
Angel_Death
Στη χειρότερη να είμαστε 6 άτομα…
με σκοτωνετε.
δουλευω στις 4 στο παιδων… μην με κανετε να την κοπανησω…
δεν δηλωνω οτι θα ερθω, αλλα δεν αποκλειεται να σκασω μυτη…
__Λόγω περιορισμών Dude, ChrisP και Angel, μόνο απογευματάκι Κυριακής φαίνεται να τους βολεύει όλους… Εγώ μπορώ και Σάββατο και Κυριακή γενικά, οπότε βολεύει το Κυριακή 5. Οπότε είμαστε 4 και 5ος η παιχτούρα Cozy αν μπορέσει (και περιμένουμε και Lupin το επόμενο ΣΚ -DreamTheam λέμε! :D).
__Βλέπω να ψήνεται και ο Μάνος87 (Ντεκάρντ, πες στο παίδων πως πας σε μία εξωτερική δουλειά χτύπησε ένα παιδάκι ο Μάνος97 -12χρονών δηλαδή- και θα πας απ’ το γήπεδο για να μη μετακινηθεί… θα πιάσει! . . . :p#-o :lol:). Οπότε 3vs3 το βλέπω άνετα και μέχρι την Κυριακή μπορεί να διπλασιαστεί.
__Α! αν βγαίνει μονός ο αριθμός των συμμετεχόντων (π.χ. 4vs5 = 9 άτομα), μη μασάτε, δηλώστε κι ας μην βγαίνει ζυγός αριθμός, καλύτερα γιατί ο γράφων θα παίζει “πουλάκι” (ανάπηρος γαρ!) :lol: .
Εγω δουλευω αυριο Σαββατο 18.00 και Κυριακη πρωι ως τις 7 απογευμα…
Οποτε μπορω ή Σαββατο μεσημερι ή Κυριακη αρκετα αργα, πραγμα χλωμο…
Δειτε για ποτε ειναι σιγουρα και πειτε για να σας πω αν μπορω…
Κι εγώ μέσα για Κυριακή. Θα είμαι στατικός σουτέρ γιατί δε με βλέπω να μπορώ να κινούμαι και ιδιαίτερα!
Πάντα στατικός είσαι. :razz:
αν και έχω να παίξε κάνα πεντάμηνο μπάσκετ και μόλις ήρθα απο φυσικοθεραπεία, μέσα
λέω και στους φίλους dude αν θέλετε, αν και είναι πολύ καλύτεροι στο μπασκετ απ’ ότι στο ποδόσφαιρο :lol:
Όλοι μέσα!
και γω μεσα. για τι ωρα αν ειναι?
5 η ώρα, Αμπελόκηπους.
Εγώ 7 παρά τέταρτο θα την κάνω βέβαια για να δω αρειανάρα. \m/
που ακριβως ειναι αυτο το γηπεδο? θυμαμαι το αλλο στα παησια που πηγαιναμε.
Στην αριστερή μεριά της Αλεξάνδρας όπως την ανεβαίνεις, στο ύψος του μετρό στους αμπελόκηπους. Φαίνονται εύκολα.
Θα σας μάθω τα κόλπα του Μίλος αύριο.