Μπασκετοφατσες του rocking

μεσα εχω να παιξω 6-7 χρονια
αλλα δεν πειραζει τα βασικα τα θυμαμε
οπως και στο ποδοσφαιρο
ποιοι θα ειμαστε?
χωραω η συμπληρωσατε?

Όσοι θέλουν έρχονται.

και αν μαζευτουμε 20
θα
παιξουμε ""μονο’"δεκα δεκα
η παμε για διπλο?
το γηπεδο θα ειναι αδειο
η θα περιμενουμε να τελιωσουν οι αλλοι?
ειναι κλειστο η ανοιχτο γηπεδο?
θα εχει καλο καιρο η θα βρεχει?
παπουτσια τι θα φορεσουμε με αεροσολα?

Πολλά ρώτησες, μπλόκαρε το σύστημα.

5 αμπελοκηπους σταθμο μετα?

__:wink: Μόλις βγειτε απ’ το μετρό, στρέψατε την όμορφη κάρα σας άνω δεξιά (ισχύει για όποια απ’ τις δύο μεριές εξέρχεστε) :smiley: “Α! να ο ChrisP που καρφώνει μπροστά στον κοντούλη Cozy” :stuck_out_tongue:

__Kαι μιά και είπα Cozy, Cozy θα έρθεις τελικά? :slight_smile:

βρεχει το κερατο μου μεσα…

μηπως αντι για μπασκετ να παιξουμε μπαλιτσα? στη βροχη μπαλα παιζεις, μπασκετ οχι…

Το meteo λέει συννεφιές για αύριο, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε ηλιοφάνεια. Κουλ.

Όντως με τόση βροχή που έριξε σήμερα, θα είναι λίγο χάλια όλα τα γήπεδα. Θέτε να το αφήσουμε για το άλλο Σ/Κ με Λούπιν;

Και με rasputin (ελπιζω) :stuck_out_tongue:

Αυριο σχολαω 7 και ειναι δυσκολο να προλαβω οτιπδηποτε…

Λοιπόν βλέπουμε πως θα είναι ο καιρός το πρωί και αποφασίζουμε. Δυστυχώς το γήπεδο θα είναι σκατά, και αν δεν κάνει έστω ηλιοφάνεια, την πουλέψαμε.

Επίσης επειδή έχω τα λαιμά μου, και δεν έχω αναρρώσει πλήρως από την ίωση, και εγώ θα είμαι στατικός. Ελπίζω να μην γίνω χειρότερα αύριο.

Λοιπόν βλέπουμε πως θα είναι ο καιρός το πρωί και αποφασίζουμε. Δυστυχώς το γήπεδο θα είναι σκατά, και αν δεν κάνει έστω ηλιοφάνεια, την πουλέψαμε.

Επίσης επειδή έχω τα λαιμά μου, και δεν έχω αναρρώσει πλήρως από την ίωση, και εγώ θα είμαι στατικός. Ελπίζω να μην γίνω χειρότερα αύριο.

ΚΟΤΑΡΕΣ.

ισχύει πάντως ότι μέχρι τις τρεις έβρεχε εκεί που υποτίθεται ότι παίζουμε αύριο, είδωμεν.

__Oκ, κατά τις 3 θα κάνω μία επιτόπου επίσκεψη και θα αναρτήσω ραπόρτο περί της κατάστασης του γηπέδο κού-λού-πού και βλέπουμε. 8)

Παντως την αλλη κυριακη,θεου και καιρου θελοντος,ψηστε το σιγουρα,και στο ιδιο γηπεδο,μιας και ειναι και μενα 5 λεπτα απο το σπιτι μου πλεον:p…και να ειστε ΟΛΟΙ ε!να γινει πραγματικη τιτανομαχια,Like the old dayz…:smiley:

Τελικά εγώ off, με έχει πιάσει πάλι αρκετά ο λαιμός μου και δεν θα μπορέσω, μην γίνω χειρότερα…sorry guyz, την επόμενη φορά :(:(:(:frowning:

shadow πηγες να δεις το γηπεδο? ειναι σε κατασταση για να παιξουμε ή να το αφησουμε?

Όλα κουλ, το γήπεδο είναι playable.

Αν δε βρέξει μέχρι τότε, παίζουμε κανονικά. 5 η ώρα εκεί, μην αργήσετε χαραμοφάηδες.

θα αργησουμε για να χασεις το ματς…

Πηγατε τελικα…??

Για δωστε κανα ραπορτο να δω σε τι κατασταση θα σας βρω την αλλη φορα που θα σκισω το Μανο…?? :stuck_out_tongue: