Μπασκετοφατσες του rocking

Χαχ, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες νομίζω ότι παίξαμε μια χαρά μπάσκετ.

Τιμή και δόξα σε σάντοουκάστερ με τους 1000+1 τρόπους να σκοράρει.

και στο μανο-χρυσανθοπουλο…:smiley:

Μια χαρά ήταν, αν και τον δαγκώσαμε.

Λοιπόν, ξεκινάτε να δηλώνετε για το επόμενο σ/κ που έχουμε το real thing.

εγώ μέσα είμαι, λογικά για κυριακή, νομίζω έρχεται σάββατο 6 το απόγιομα ο λουπέν, θα μπει να μας τα πει ο ίδιος.

για χτες τι να πω, πρέπει να είχα γύρω στο 5% ποσοστό ευστοχίας :lol: έπαιζα χωρίς καλάμια βέβαια και δε μπορούσα να πηδήξω εφημερίδα, αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτή για έναν παίκτη της ΚΛΑΣΗΣ μου.

Ρε αφήστε τα gay αθλήματα και πάμε για ατσάλινη ΜΠΑΛΑ!!!

για πες, πόσες βδομάδες έχει να γίνει τιτανομαχία? :roll:

ε τώρα έρχεται κόσμος έξτρα που θα ψήνεται…lupin, keeper21…αν το ζπρώξουμε και εμείς…

οκ, ας πάμε κατά τις 5 για μπασκετ και κατά τις 8 για ποδόσφαιρο :smiley:

Εγω θα ξερω Τεταρτη που θα βγει το προγραμα της δουλειας οποτε και θα ενημερωσω…

και εγώ λογικά δεν θα έχω πρόβλημα, νιώθω πολύ καλύτερα.

για επομενο Σ/Κ ειμαι και γω μεσα.
προτιμω κυριακη και οχι πολυ νωρις γιατι το προηγουμενο βραδυ προβλεπεται ξενυχτι λογω παρτυ ροκινγκ…:stuck_out_tongue:

__Hehe, thanx ChrisP! :smiley: Εγώ εντυπωσιάστηκα και μόνο που έβγαλα τους αγώνες. 8)

__Dude εντυπωσιακά ντεφορμέ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΤΟΥ, δεν έμπαινε ΤΙΠΟΤΑ λέμε, μα τίποτα, ειδικά τα εύκολα… Ασε που το εκνευριστικό ταλέντο της τηλεμεταφοράς φαίνεται να του το έχει κλέψει ο ChrisP, όπου εκεί που νόμιζες ότι έχεις πάρει το ριμπάουντ έψαχνες την μπάλα…

__Κατά τα άλλα ωραία παίξαμε… Χαλαρά αλλά καθαρά και ισορροπημένοι οι αγώνες (αν και όλοι λίγο-πολύ σκουριασμένοι). Και ωραία ατμόσφαιρα.

__Για το επόμενο, φυσικά και είμαι μέσα! 8) (αν και πάλι θα πρέπει να παίξω χαλαρά εγώ).

__Περιμένουμε τις έκτακτες συμμετοχές αλλά και όλους όσοι τελευταία στιγμή δεν μπόρεσαν… :wink: Και τον αγαπητό Cozy βέβαιως-βεβαίως! (που όμως δεν μου απάντησε :-k :().

__Shadowcaster, μέσα. :thumbup:

Lupin μεσα,μετα απο ενα τριμηνο που περιειχε μονακι με Αμερικανους μαυρους φοιτητες και κανονικο ξεβρακωμα αλλα και προ μηνος 3 On 3 εναντιων κινεζων(ο ψηλος των οποιων μετα το ματς με χαιρετησε με υποκλιση,μιας και εφαγε ταπιδι που πηγε συννεφο),
δηλωνω ετοιμοπολεμος και αφηνιασμενος,πιο εμπειρος αλλα λιγο σκουριασμενος γτ εχω κανα μηνα να παιξω και λιγοτερο ταχυς λογω εκτεταμενης μπυροποσιας(που και το σαββατο στο παρτυ θα χτυπησει κοκκινο το επιπεδο αλκοολης μου)…ελα να μαζευτουμε λαος λεμε…:D…αμπελογκαρντεν παντα,θελω να ελπιζω…:slight_smile:

Dude…κλαση…πεχ,πεχ,πφφ:p:P

κλάση, κλάσει… βλέπουμε.

και γω μεσα για κυριακη.

Παιδια εγω Σαββατο εχω ρεπο και μπορω οποια ωρα κανονιστει…

Κυριακη δουλευω, ενω ειναι και το ντερμπυ το απογευμα οποτε αρκετοι δεν θα μπορεσουν…Τι λετε για Σαββατο…??

Εγω μαγκες προσγειωνομαι στις 6 το απογευμα σαββατου,οπωτε μου ειναι αδυνατο…οτι πει το majority παντως…

Δεν πειραζει παμε και Σαββατο πατε και Κυριακη…:p:p

Αντε να κανονιστει κατι να ειμαι και εγω…Εχω να παιξω πολυ καιρο και μου ελειψε…

Καλά είστε ΤΟΣΟ φλούφληδες; Μην κάνετε τις πάπιες. Είπαμε, θα πάμε για μπάσκετ. Τέλος.

Μιλήστε.

για πείτε ρε μοσχαροκεφαλές, τι ώρα θα πάμε την κυριακή? κατά τις 5 είναι καλά? αμπελοκηπους ή πατησα?