Μπασκετοφατσες του rocking

__O πολύς ο ήλιος έφυγε, αλλά δεν έχει και σύννεφα, γαλανός ουρανός. Ο καιρός δείχνει δροσερός και ιδανικός. Αλλά αν είμαστε 8 μείον 3 μήπως είμαστε λίγοι… εγώ δεν έχω πρόβλημα, αλλά “ο,τι θέλουν οι πολλοί” :stuck_out_tongue:

__Ετσι κι αλλιώς, κι εγώ “προσεκτικά” θα έπαιζα γιατί πρέπει και να προσέχω το πόδι. Ο,τι θέλετε. 8) Πείτε σύντομα αν είναι. :slight_smile:

Πάμε ρε 'σεις:)
Να έρθει και ο Samis παρακαλώ.Δεν βρέχει και ο καιρός είναι καλός,οπότε ποιο το πρόβλημα;
Και ο Lupin άμα λάχει

Edit

Να ξεκινήσω τελικά ή όχι;
Θα πάμε;

Ούτε ο Μάνος πολυψήνεται, να το παμε αυριο ιδια ώρα?

__Εγώ μιας και μένω και κοντά, και 4:30 να μου πείτε οκ, ξεκινώ… Αλλά μέχρι στιγμής, δεν απαντά και κανας άλλος και νομίζω πως αν πάω θα παίξω τελικά 1on1 με τον Φλόυντ, και επειδή με περνάει και 30κάτι πόντους (δε θέλω μαλακίες, αυτός είναι ψηλός, όχι εγώ κοντός!! :lol:), λέω να το αποφύγω :stuck_out_tongue:

EDIT:
ααα, ωραίος ο Κρισπ, μιλούσε σε τηλέφωνα. ναι, νέμα προμπλέμα. Το κανονίζουμε για αύριο (που μάλλον θα μπορούν και περισσότεροι -λόγω Ozzy σήμερα). Μόνο να δηλώσουμε συμμετοχή να ξέρουμε τι γίνεται.

2morrow:

ΣάντουΚ
ΣκρισΠ
manO.S.
(David Watters?)
(he’snameisSAMis?)
(Lupus και αγέλη?)

Λοιπόν οκ.
Αύριο άμα είναι,ίδια ώρα.ΑΛΛΑ να μαζευτούμε.Έχω και γενέθλια αύριο και δεν θέλω να απογοητευτώ:(Δείτε το σαν χάρη!
Το καλό που σας θέλω

αυριο εχει πανουσηδες κτλ και θα κανω ολοημερη προετοιμασια μετα φαγητων,μπυρων και κρεπαλιασματος μεχρι να ανεβω πετρουπολη οπωτε count us out…

Σάντοου
Φλοϋδιζεδ
Μάνος
Κρισπ
Πλάντερερ

Περιμένουμε πυραμίδα + σάμις και φυσικά όποιονε άλλονε (πειραιώτικη διάλεκτος) έχει τα κότσια να αναμετρηθεί με τους γίγαντες.

εγω παιδες μαλλον θα παω λαρισα να δω την κερκυραρα. αν δεν παω, θα σας πω εγκαιρως.

Πες απλά ότι φοβήθηκες αγαπητέ,δεν είναι κακό:p:p
Ώρε και έβλεπα Stephon Marbury στο ΣΚΑΙ σήμερα,τι έχει να γίνει αύριο…8)

δεν φοβουμαι κανεναν… ο λουπιν θυμαται… :stuck_out_tongue:

ισως μπορω και γω αυριο αν και το μετεο λεει για καταιγιδες :?!
θα ενημερωσω αυριο

Κανονικά σήμερα, περιμένουμε και συμμετοχές τελευταίας στιγμής.

__Θα είμαστε όπως διαφαίνεται το λιγότερο 6 (έχουμε και guest συμμετοχές), οπότε, όποιος παραπάνω θέλει (Voodoo? :)), μη το σκεφτεί! :slight_smile:

__Ακριβώς δίπλα από την έξοδο του Μετρό Αμπελοκήπων, στις 4:30. 8)

__Ο δε καιρός εκεί είναι εξαίρετος. Ηλιόλουστος, με ελαφρύ αεράκι. καται-γίδες τσου.

Η ώρα είναι 3.37 και ακόμα δεν έχεις πάει για προθέρμανση και σουτάκια [-X

__:stuck_out_tongue:

__3κ47 τώρα! :stuck_out_tongue:

__Εμ, αν δεεν έρθεις εσύ για μαζορέτα, γιατί να πάω από τώρα…; :roll: :smiley: :smiley:

(ψήναμε και τη Λένα να έρθει, άντε, έλα κι εσύ :D)

Δεν μπορώ σήμερα, αλλά κάποια στιγμή θα έχετε την χαρά να δείτε το αστείρευτο ταλέντο μου :smiley:

Φοράω τα σακατεμένα Jordan μου και ξεκινώ
Τα λέμε στο γήπεδο8)8)

__Οκ! Ι’s a date! :smiley:

(ωχ, θα μας ψοφήσει αυτός, το βλεπω…)
__ΟΚ! Πίνω το χαμομήλι μου και ξεκινώ! Τα λέμε στο ΚΑΤ 8) (#-o:lol::lol::p)

θα ερθω τελικα και γω αλλα επειδη εχω ενα θεματακι με τα πλευρα μου δεν ξερω ποσο θα αντεξω! ξεκιναω σε 10