Μπασκετοφατσες του rocking

Δυστυχώς γύρισα αργά σπίτι μου και δεν το πρόλαβα. Αν κανονίσετε ξανά την άλλη εβδομάδα θα είμαι μέσα.

Περιμένω αναφορά για ομάδες-νικητή-στατιστικά και αναλύσεις από τους ειδικούς. :stuck_out_tongue:

Όμορφα ήταν. Ειδική μνεία στον Floydized που είναι φάση old-school white nbaer, στο ιντελιτζεντ μπλακ μεταλ παιχνίδι του πλαντερερ και στην μπυροκοιλιά του κριςπ που δεν τον άφηνε καν να κουνηθεί.

intelligent γιατί καταφερα να μην κάνω τίποτε και να φαίνομαι καλός :lol:

mvp νομίζω ήταν ο Μάνος που κατάφερε να έχει περίπου 85% ευστοχία εντός παιδειάς και με πολύ ιδιαίτερο στιλ

ζηλευω, αλλα δεν ηρθα γιατι επαιζε η ομαδαρα με τους α(συ)χγωνευτους.
ισως ειδατε τιποτα ματωμενους στο μετρο αμπελοκηπους…
πλζ να κανονιστει συντομα και αλλο για να μπουν τα πραγματα στη θεση τους!:slight_smile:

Ο ChrisP δεν ειχε το καταλληλο κινητρο για να παιξει…Αμα του πεταξεις 2-3 τριποντακια στη σειρα τοτε παιρνει μπροστα και γινεται το ματσακι διαγωνισμος τριποντων…Σαν κατι να μου θυμιζει…

Κανονιστε ρε καμια μερα να μην δουλευω να ερθω και εγω…Πρεπει να καταθεσω κανα δυο πακετα τσιγαρα στο γηπεδο…Στουμπωσα…:stuck_out_tongue:

Το χάηλαητ ήταν το τρίποντο (απο voodoo child νομίζω) που μπήκε με σπόντα από διερχόμενο περιστέρι.

χαχαχαχα! με περιστερι!!! αυτα ειναι. την επομενη θα ειμαι μεσα παντως. χτες πηγα λαρισα αυθημερον.

Λοιπόν.
Αρχικά ξύλο στον ChrisP.Ξύλο επειδή όταν πρότεινε δεν έχανε σουτ και ξύλο επειδή έβαλε μέσα στην μούρη μου δύο όμορφα καλάθια,το ένα με προσποίηση αλά Κόμπι και το άλλο κάνοντας drive και καθώς είναι στον αριστερό διάδρομο τελειώνει με δεξί χέρι!
Πλαντέρερ μορφή εντάξει!Παίζει και να είχε και το καλύτερο ποσοστό από όλους μας!Βέβαια έκανε σχετικά λίγα σουτ ΑΛΛΑ ήταν αποτελεσματικός!Έξυπνος!
Voodoo αθλητικό παιδί με έφεση στο drive αλλά και αξιόπιστος σουτέρ!Γαμάτος
Σάντοου αίλουρος!Σαν άλλος Ραζόν Ρόντο τρύπωνε στις άμυνες,κέρδιζε τα φάουλ με την σέσουλα,σκόραρε,μου έλεγε για τις,προπονητικού επιπέδου,προτάσεις του για το πως πρέπει να στηθώ στο γήπεδο κτλ.
Και τώρα ο MVP.O τρόμος του Ντένις Ρόντμαν καθώς ο Ντένις δεν μπορεί να σκοράρει με τόση ευχέρεια.Ο εχθρός του Τιμ Ντάνκαν,καθώς ο Τιμ δεν χρησιμοποιεί τελικά τόσο καλά το ταμπλό όσο αυτός…Μάνος κυρίες και κύριοι!Απίστευτη παρουσία!Πόντοι,fingerolls,ριμπάνουντ,πάσες ΟΛΑ!Μπασκετικό όπλο μαζικής καταστροφής!
Εγώ ακόμα σουτάρω για 3 και ακόμα δεν βάζω!Δεν πειράζει στο επόμενο δεσμεύομαι ότι όλα τα τρίποντα θα είναι εύστοχα!

Βλέπετε ότι δεν κάνω λόγο για τις πιο κοντές μπασκέτες…Άμα ήταν κανονικές ακόμα θα έβαζα αλλά…:stuck_out_tongue:

Περιστέρι highlight!!

ωραια ηταν! ειχα το δυσκολο εργο να μαρκαρω τον μανο βεβαια :!:! το σκηνικο με το περιστερι ηταν ολα τα λεφτα :lol:! αντε να ξανακανονισουμε

Απο ποτε ο Μανος εγινε παιχταρας…??:p:p

παντα ηταν! εχει στυλ που τον κανει να ξεχωριζει,ευλυγισια, ευστοχια ,ζεστο χερι και κρυο αιμα για τις κρισιμες φασεις .τι αλλο να ζητησει κανεις?:slight_smile:

Λοιπον αυτη την Κυριακη εχω ρεπο και μπορω να ερθω να μαρκαρω τον παιχταρα Μανο…:stuck_out_tongue:

Πιστευω η μερα θα βολευει και πολλους…Για δηλωστε…

__Ελα υπερβολές! Μια χαρά αίλουρος ήταν και πάλι, αφού κάναμε και δύο μεταγραφές (παιδιά που ήταν εκεί) για να μπορέσουμε να τον μαρκαρουμε! :smiley:

__Οσο για Floydized, αυτοί είναι οι παίκτες που λείπουν από το σημερινό NBA (αν ξεχάσουμε την ευστοχία στα τρίποντα -χιχι), εδώ εγώ θέλω να πάω στο NBΑ2κ Street μου και να φτιάξω παίκτη που να του μοιάζει! 8)

__Ελα, έλα, μην είσαι σεμνός, εδώ σε ζητούσαν και άλλες ομάδες να πας να παίξεις! :smiley:

__Αυτό για όσους λέγαν ότι δεν ξέρει να παίζει και σουτάρει στα περιστέρια! :lol: 8) :lol:

__Για Μάνο δε θα σχολιάσω. Είμαι λίγος. :smiley:

__ΑΝΤΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ (και τα κορίτσια :wink:) ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ! μέσα εγώ! 8)

Λοιπόν μην ξανά θίξει κανείς το θέμα με τα τρίποντα την περασμένη Κυριακή επειδή θα γίνει χαμός!!!

Μην με μετράτε ακόμα.Θα κάνω ότι μπορώ για να έρθω

Εννοείται πως είμαι μέσα. Το μπλουζάκι Lakers παραέμεινε καιρό στη ντουλάπα, ώρα να ξαναπι’ασει ιδρώτα κι έτς 8)

Ειμαστε ως τωρα…

rasputin
shadowcaster (με πολλες κατω παυλες (_) για να μην ξεχναμε και τα φετιχ :p)

Παιρνετε λιστα και συμπληρωνετε…Στους 10 ο ενας δωρο…:p:p

(ρε συ ρασπ, δεν είναι σωστό ρε να γράφεις έτσι τον Πυραμίδα… :()

[CENTER]:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
[/CENTER]

και επειδή κάτι ξέχασα πριν, __ __ __ __ __ __ :stuck_out_tongue:

κυριακη ειμαι μεσα για μετα τις 6 (ή πριν τις 3)
παιζει Α.Ο. Περιστεριου - Ηλυσιακος :slight_smile:

Δεν προλαβα να δω το ποστ του…
Διορθωνω…

rasputin
shadowcaster
red pyramid
destroyer (με περιορισμους)

μαλλον θα μπορω και γω! θα ενημερωσω την κυριακη:)