Μπασκετοφατσες του rocking

Μέσα, μόνο και μόνο επειδή θα έχουμε ρασπουτιν.

Καντε και κανα copy-paste…

rasputin
shadowcaster
red pyramid
destroyer (με περιορισμους)
voodoo child (ενημερωνει την Κυριακη)
LegeMeRosenborg87

Triptykon, sorry guys…

Θα είμαι εκτός αλλά επιστρέφω Κυριακή αν πετύχει θα έρθω

βάλτε 5 ερωτηματικά

Mitch Richmond

ακυρο για μενα! σημερα χτυπησα το χερι μου στο μπασκετ:(! στον αγκωνα χτυπησα αλλα παλι καλα δεν πρεπει να το εσπασα :?

rasputin
shadowcaster
red pyramid
destroyer (με περιορισμους)
Plunderer (ενημερωνει οταν θα ξερει)
LegeMeRosenborg87

Ελάτε οιμε, δηλώστε και άλλοι συμμετοχή, 2 εναντίον 2 μας βλέπω να παίζουμε :stuck_out_tongue: Θα κοιτάξω μήπως φέρω κάτι φίλους μου. Απορία: μπάλα ποιος θα φέρει;

Πφφφ μαλακία, είχα κάνει μια κίνηση χθες στο μπασκετ και από τότε πάει η μέση. Ήλπιζα ότι σήμερα θα ‘μουν καλύτερα αλλά πονάω και που σηκώνομαι απ’ το κρεβάτι, οπότε είμαι άκυρος εγώ. Σορρυ =/

__Μας βλέπω για δύο-δύο και δε θα τ’ αντέξω :p:p

__Να το αφήναμε μήπως για το επόμενο Σάββατο ή Κυριακή (εγώ μπορώ και μέσα στη βδομάδα)…:-k

Εδω φαινονται οι ελεινες δικαιολογιες ενος πολυ μικρου παιχτη οταν μαθαινει οτι θα τον μαρκαρω (επεσε πρωτα τηλεφωνικη απειλη)…:p:p

Τωρα για να το μεταφερουμε που λετε, για μενα δεν ξερω ακομα για το αλλο ΣΚ…Εχω ρεπο μεχρι και Τριτη αλλα μετα δεν ξερω ποτε θα μπορω…Παντως κριμα θα εχει και καλο καιρο σημερα Κυριακη…

Θα ξυπνησω το ταλαιπωρημενο μου κορμι κατα τις 3 και θα δω ποστ…Αν δεν, το κανονιζουμε αλλη μερα…

Επείγον μύνημα και από εμένα: δυστυχώς σήμερα θυμήθηκαν οι δικοί μου να βάψουν το σαλόνι οπότε και εγώ πρέπει να μείνω εδώ να βοηθήσω, οπότε άκυρος και εγώ. Αν μπορούμε ας το κανονίσουμε για την επόμενη εβδομάδα.

Σαββατο…??

destroyer μεσα για οποιαδηποτε ωρα.

Καιρού επιτρέποντος ναι, αλλά όχι μετά τις 5.

μεσα και γω αν δεν βρεξει.

Ωραια για να μπαινουμε σε λιστα γιατι πρεπει να κανονιστει καποια στιγμη…

Rasputin
Destroyer
Samis
ChrisP

Παλι δεν βλεπω να μαζευομαστε…Για δηλωστε…

Δηλώστε και άλλοι οιμε, το μπασκετάκι δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! 8)

Τελικά τι θα κάνουμε;

το double ποστ σου, πιστευω ειναι η απαντηση…
γεμισε φλωρους το ροκιν!:stuck_out_tongue:

δεν μας βλεπω να μαζευομαστε δυστυχως.