Αντε να δω ποτε θα κανονισουμε…
μεσα για επομενο σαββατο
Να δω αν δουλευω και θα σας πω…Τριτη θα ξερω…
Για το σάββατο κι εγώ πιθανόν μέσα
Και μπασκετικός ο νέος, όλο και καλύτερα.
Εννοείται και μπασκετόφιλος!Πού μαζεύεστε για μπασκετ αλήθεια?
__Να μη σε νοιάζει. Εσένα δε θα σε παίξουμε. Κρίσπ, τι τον προσκαλείς τον κύριο;! Το προφίλ του το είδες;!!
[SPOILER]πω-πω-πω, 17 χρονών! ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΙΣΕΙ ΛΕΜΕ!!! :lol: :lol:
__Χεχεχε, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!
__Μαζευόμαστε Αμπελόκηπους συνήθως γιατί είναι κεντρικά -άρα ποιο κοντά “σε όλους”, μα κυρίως γιατί έχει 4 μπασκέτες ακριβώς έξω από την έξοδο του μετρό και άλλες 6 ή 8 5λεπτά από εκεί.
__ΦΥΣΙΚΑ και είσαι ευπρόσδεκτος ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟεεεεεεε, στην παρέα μας… :D[/SPOILER]
Σιγά που θα σας σκίσω, παππούδες είσαστε?Ωραία πάντως για Αμπελόκηπους, με βόλεύει να έρχομαι από Ζωγράφου που μένω.
αυριο πρωι ψωνιζω καινουρια παπα μετα απο 8(!) χρονια και ανεβαινω αθηνα σε καμια βδομαδα…δυσκολο το σαββατο αλλα απο δω και μετα μαχιμος, να το ψηνουμε πιο τακτικα!
ο ξυπόλητος πρίγκηψ…
Αντε ρε ολοι λογια καντε καμια λιστα να κανονισουμε…Και καθημερινες μερικες φορες με βολευει εμενα, αλλα δεν ξερω στανταρ για επομενη βδομαδα αν δεν βγει προγραμμα δουλειας…
Πρεπει να βγαλουμε 10αδα τουλαχιστον για επικο διπλο…
Και οπωσδηποτε θελω και Dude & Μανο στο παιχνιδι για διαφορετικους λογους τον καθενα…
Mας χρειαζονται επισης τα αθλητικα προσοντα του Lupin (και τα avatar του…:p)
Μέσα αν είναι για Σαββατοκύριακο.
λοιπον ρασπουτιν αυτο που λες για επικο διπλο μεσα!!! ας κανονισουμε ενα σκ που να μπορουμε ολοι. λουπιν πηρες παπουτσακια?? ποιοι αλλοι μπορειτε και ποτε???
εγω μεσα αυτο το σαββατο (κυριακη θα ειμαι πατρα) ή το επομενο.
Samis
πηρα παπα, μια χαρα…το μεθεπομενο σκ, αμα παμε paintball τη μια μερα, την επομενη λογικα θα τοχω…οπωτε κανονιστε εσεις για αυτο το σκ και μολις ανεβω κυριακη/δευτερα επαναφερω θεμα και το ψηνουμε…
και γω μεσα για σαββατο (αν και υπαρχει ενα πολυ μικρο ενδεχομενο να ειμαι γιαννενα για ντερμπυ κορυφης)
Εγώ είμαι μέσα για σάββατο με επιφύλαξη όμως.
Κι εγώ μέσα για το Σάββατο.Άντε να μαζευόμαστε
μέσα και εγώ…
[B]Glen Rice[/B]
Glen Rice!
:)ωραια τοτε. αφου μαζευομαστε, ας πουνε αυτοι που εχουν χρονικους περιοριστμους τι ωρα θελουν.