Μπασκετοφατσες του rocking

Xoχοχο ειμαστε περισσοτεροι.

Ναι αλλά σας έχουμε!!! :stuck_out_tongue:

Xα χα χαααα.
Σας παιζουμε για την πλακα μας.
Ειμαστε ταλενταρες εμεις.

Αν σε πιάσει στην πολυλογία ο Angmar την ώρα του αγώνα θα δεις πως χάνεις για πλάκα!!! :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Θα βαλουμε τον Λεντ να τον μαρκαρει να μιλανε αυτοι κ εμεις να παιζουμε :lol:

Ημασταν ντεφορμε οταν παιξαμε μεταξυ μας, αλλα τους χαμουτζηδες θα τους ριξουμε 50 ποντους διαφορα. Εχουμε καλυτερους ψηλους και καλυτερη περιφερεια. Ω ναι, αυτο σημαινει οτι σας πηδαμε και λετε κι ευχαριστω.

θα σου κλεισω τον γενικο…

λεντ θυμασε? :lol:

μαζευτείτε για καφέ πρώτα και μετά μιλήστε!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μην πέφτετε στην παγίδα των δολοπλόκων και άτιμων Σαλονικέων! :x

Θέλουν το κακό μας ώστε όταν τους αντιμετωπίσουμε να είμαστε χαλαροί!!! :expressionless:

Άντε ρεεεεεεεεεεε δηλώστε αλλιώς θα πάω μόνος μου να μαγέψω (και τη μπάλα και τις γυναίκες :wink: 8) )!!!

:smiley:

Μαζευτηκαμε για μπασκετ.Το ιδιο κανει.
Περιπου.
:-s

Για εμένα, όπως τα είπαμε. Μετά τις 21/5 είμαι μέσα για όλα. Τότε θα είμαι 100% υγιής και δίχως εξεταστική…:wink:

γενικα οποτε παρετε ειμαι μεσα. απλα ειδοποιείστε με τηλ επειδη δεν εχω καθημερινη προσβαση σε νετ:)

Επειδή δε βλέπω να υπάρχει συμμετοχή, ας πάμε 4άδα και χωριζόμαστε 2-2.

χμ. κοιτα. επειδη απο φορουμ μας αποφευγουν, αναλαμβανω να ψησω κοζυ. θα τον απειλησω πως θα ευχομαι συνεχεια στο γαυρο να χασει και να υποβαθμιστει στη β εθνική :twisted: οποτε εχουμε αλλον εναν σιγουρο

καλη φαση θα ναι να ειμαστε 6 ατομα. 3-3 δηλαδη…

σκεψου και καναν αλλον και βλεπομεν…

Στην 7η σελίδα θάφτηκε το θέμα αυτό, κάγκουρες! :x

Θα γίνει τπτ ή να πάμε για κάναν υπνάκο;;; :-s

Θέλετε κι άλλον 1 για μπάσκε?1,77 ύψος,αισχρό σουτ,αλλά με όρεξη?:smiley: :smiley: :smiley:

Εννοείται σε θέλουμε!

Άντε μαζευτείτε!

Τριτη η Πεμπτη μονο. Τις αλλες μερες γραφω…

Ωραία.

Cozy, Angmar τι λέτε;

Τότε μέσα,αλλά άμα είμαι αίσχος μην με αρχίσετε στο ξύλο8) :smiley: