Μπασκετοφατσες του rocking

ωπ,έχει ζουμί το topic…κι εγώ μέσα είμαι λογικά.

Άρα μέχρι στιγμής:

red pyramid
ChrisP
rudolf

κι εγώ

καλά πάμε!

Αν δεν σας βγαινει αρτιος αριθμος και σας ενδιαφερει μονο το γελιο και το θεαμα και οχι το αποτελεσμα μπορω να ερθω και εγω που δεν εχω ξαναπαιξει ποτε μπασκετ? (ενταξει, η αληθεια ειναι οτι ειχα παιξει μια φορα στο γυμνασιο#-o )

Ωραία μαζί μας και ο φανταστικός Thorgal! :stuck_out_tongue:

Άρα:

red pyramid
ChrisP
rudolf
Thorgal

κι εγώ

Ρε παίδες, ούτε Τρίτη, ούτε Πέμπτη εγώ μπορώ. Παρασκευή αν θέλετε!

ChrisP σε βολεύει;

Εκτός κι αν πάμε κάνα Σάββατο ή Κυριακή.

Άμα γίνει κάπου κοντά και ώρα που βολέυει, ίσως έρθω και εγώ αλλά είμαι μικρούλης και κοντούλης και σας φοβάμαι:p Ελπίζω να θυμάμαι τίποτα γιατί έχω καιρο να την εξασκήσω την τέχνη και δεν ξέρω και σε τι φυσική κατάσταση θα είμαι…

P.S.1: Αν υπάρχουν φυσικά διαθέσιμες θέσεις και ισχύσουν τα παραπάνω:wink:

Ναι ρε, το συζητάς; :wink:

Άρα:

red pyramid
ChrisP
rudolf
Thorgal
ks9
Cozy (:wink:

κι εγώ

Πάντως θυμάμαι παλία στο Μαρουσσί που έπαιζα στο Σπύρο Λούη, βέβεαι με όμαδα οπότε δεν ξέρω αν γίνεται απλά να πάμε και να πέξουμε. Πάντως νομίζω βολεύει αρκετά γιατί είναι 100 μέτρα από το σταθμό τρένου στο Μαρούσσι.

Koίτα στο Μαρούσι δε βολεύει τους περισσότερους.

Θα δείξει.

Παρασκευη γραφω 5-8. Κυριακη φευγω για διακοπες. Αν θελετε Σαββατο απογευματακι νωρις…

Για γηπεδα, μπορουμε να παμε Αμπελοκηπους. Εχει ενα σωρο συγκοινωνιες δεν πιστευω να μην βολευει καποιον…

Χμμ από τοποθεσία μου φαίνετε μια χαρά και η μέρα καλή, αρκεί να ναι μετά τις 5 ας πούμε για να έχει πέσει και ο ήλιος. Είναι κάτι γήπεδα με συρματόπλεγμα κοντά στην Λεωφόρο(που είναι λίγο υπερυψωμενα ή καμία σχέση);;;
Το μόνο θέμα είναι θα βρούμε χώρο η θα είναι πιασμένα;;;

Τα υπερυψωμενα που λες ειναι απεναντι απ τη Λαγοφορο (:p)…

Επισης εχει και γηπεδα πισω απο τη Λαγοφορο. Αλλα, επειδη ειναι Σαββατο, θα γινεται ενας ψιλοχαμος…

Xμμμ αμά δεν ξέρεις μπάσκετ θέλω να είμαι αντιπάλος σου για να σε ντροπίασω για αυτό που τόλμησες και είπες, άμα είσαι καλός απλά το αγνοώ:p Άρα παίζει και να μην βρούμε ούτε μισό γήπεδο ε:( (γιατί έτσι όπως το βλέπω 3 on 3 θα είναι) . Ε άμα είναι και οι υπόλοιποι σύμφωνοι να συγκεντρώθουμε κατά τις 5 έξω από το σταθμό του μετρό το Σάβαττό για να δούμε σε πίο γήπεδο θα πάμε. Θα είναι εύκολο να με αναγνωρίσετε είμαι ένα μικρό άσχημο και σπυριάρικο 17 χρονο που μοιάζει με χαμένο:p (Αλήθεια δεν θέλει κανάς αλλός μικρούλης να έρθει γιατί θα στε όλοι μεγάλοι και φοβάμαι μην με πατήσετε καταλάθος:p )

Εγω με τον νταρκ θα ειμαστε εκτος Αθηνων…

Σας δειξαμε τις ποδοσαφαιρικες μας ικανοτητες, για τις μπασκετικες θα αργησουμε…

Αν δεν ειναι ο θεριον εγω παντως δεν παιζω…:stuck_out_tongue:

Μην ανησυχεις, θα ειναι και ο Gigatron, και αυτος μικρος ειναι (γυρω στους 8 ποντους:p …)! Η μαλακια ειναι οτι αυτο το Σαββατο εχω να παω σε γαμο ενος καλου φιλου απο Σκωτια (Ελληνα ντε) και δεν γινεται να το αλλαξω:p
Αν πατε χωρις εμενα θα χαρειτε περισσοτερο το μπασκετ αλλα δεν θα γελασετε.
Διαλεχτε και παρτε!

αυτο το σ/κ θα ειμαι εκτος αθηνων για ρετσινες. αν το κανετε απο την επομενη βδομαδα λογικα μεσα…

Δεν έχω πρόβλημα και για next week, ίσως και να είναι καλύτερα γιατί αν είναι και καθημερινή έχουμε περισσότερες πιθανότητες να βρούμε γήπεδο.

μεθαύριο φεύγω διακοπές…όταν γίνει όμως ε,θα είμαι στην ίδια ομάδα με το φίλο μου τον Cozy

αχουμ. και γω σ αυτη την ομαδα. το χω πει απο την αρχη:p

δε γινεται να μην ειμαι μαζι με τον βρανκοβιτς του ροκιν! ε, ρε ταπιδια που σας περιμενουν…