Δε μου αρέσει να περιαυτολογώ! 8)
Ας το αφήσουμε καλύτερα για την άλλη βδομάδα.
Δε μου αρέσει να περιαυτολογώ! 8)
Ας το αφήσουμε καλύτερα για την άλλη βδομάδα.
Ψτ. Μπασκετακι κανεις;
Και δε μπάμε
Έχε με μέσα!!!
Να εχουμε και διαιτητή και κάποιον να καταγράφει τις ασίστςπόνοτους και ριμπάουντ!!!
Πάμε,όλε!!!
Υ.γ.από τώρα έχω κλείσει θέση στην ομάδα που θα έχει τον Cozy μέσα:lol:
Μεσα και εγω με χιλια…Πειτε πειτε ποτε…???
Μεσα κι εγω. Αλλα αυτη τη βδομαδα μεχρι Τεταρτη. Το αλλο Σ/Κ χλωμο και απο 4/12 παλι ελευθερος…
αν τοτε που το κανονισετε ειμαι αθηνα υπολογιστε κι εμενα, θα μαρκαρω cozy που ειμαστε κι ισουψεις (παρ’οτι πρεπει να μου ριχνει θα τον κανονισω με τον ογκο μου )
Αν θελετε και ασχετους μεσα ειμαι:-s
Απλά να έχουμε και αναπληρωματικούς γιατί η φυσική κατάσταση έχει πάει περίπατο και θέλουμε ξεκούραση 8)
Θα έρθω να κρατάω τη στατιστική που θέλει ο πυραμίδας!
Δε θελω να παίξω… φοβάμαι μη σας χτυπήσω…
κι εγώ αλλά δύσκολο αυτή τη βδομάδα
Για αυτη τη βδομαδα Τεταρτη ή Πεμπτη μπορωκαι Πεμπτη με δυσκολια…Αν κανονιστει Τεταρτη ειμαι μεσα σιγουρα…
Οι περισσοτεροι μπορουμε τεταρτη. Εγω ειμαι μέσα. Ποιοι αλλοι γουστερνουν;
τετάρτη με την καμία εγώ
Το ξερω αλλα ολοι οι αλλοι μπορουν. Ετσι δηλαδη ειχαν αρχικα δηλωσει / αφησει να εννοηθει. Αντε πειτε να τελειωνουμε μια ωρα αρχιτερα. Όσον αφορα ωρα συναντησης, εννοειται θα βρεθουμε απογευμα-βραδακι.
αν ειναι για τεταρτη μη με υπολογιζετε, φευγω το πρωι…
Αν λέτε αυτή την εβδομάδα, Τετάρτη έχει τον Ολυμπιακό στη Ρώμη, στον αγώνα της χρονιάς. Αν το πάτε άλλη μέρα και θέλετε κάποιον να γελάτε μαζί του, έρχομαι και εγώ μαζί σας για μπάσκετ
Ακυρο και για μενα. Εχω σημαντικη υποχρεωση.
Αυτόν που θα γελάσει μαζί σου θα τον κάνει ρεζίλι μια κοπελιά που ξέρω…
Κατά τ’άλλα για όποτε και αν κανονίσετε πλην Σαβ/κου… η “στατιστική υπηρεσία” θα είναι εκεί:lol:
Πφ, παιζουν κι οι γυναικες μπασκετ τωρα…