μάστορη, δεν είμαστε βαμπίρια να μας την κοπανάει το τζατζίκι…επίσης, βλέπω πως η επιλογή μου στο πρόσωπό σου για την ηρωική τριάδα απαντάται με αχαριστία και αποσχιστικές διαθέσεις…your attitude has been noted sir [-X
Το αλλο μου ονομα ειναι Ντορα Μπακογιαννη και θελω να κανω δικο μου κομμα…Αλλα ακομα σας κανω τον καλο για να αποκτησω ψηφοφορους…Θα αποσχιστω mister…
Και τοτε θα νιωσετε την οργη του μπαμπα μου…μαζι με το τζατζικι σε μορφη αιματος για βαμπιρ…if you know what I mean…:p:p
PS: Εσυ γιατι δεν εχεις δηλωσει ακομα…??
you paint a colorful picture sir…σε σημείο που δεν ξέρω αν μπορώ να κρατήσω το μεσημεριανό μου
και εγώ λογικά μέσα είμαι, απλά θέλω να το ψιλοσιγουρέψω (βλ. περιμένω να δηλώσει ο έλρικ πρώτα )
:lol:
εγώ είμαι εκτός λόγω τατού ,δε μπορώ να παίξω ακόμα! θέλει τουλάχιστον 10 μέρες εκτός. καταλαβαίνετε ότι επειδή είμαι παίxτης μαχητής που κυνηγάω τη σωματική επαφή (αυτό δεν ακούγεται λίγο gay???) δε μπορώ να αποδωσώ στο γήπεδο με αυτές τις συνθήκες
πολυ πιθανον να κανω αυτη την ιστορικη guest εμφανιση αυτη τη κυριακη, το νου σας
Παιξε μωρη ντιβα και ασε τις δικαιολογιες :lol:
οι ταπες μας σε περιμενουν…:D:D
αντε θελω διπλο την κυριακη!!!
Bρε αμπαλούληδες μπορεί να σκάσω και 'γω Κυριακή αν είμαι καλά
ε ρε γλεντια. ελατε κοσμε! ανοιξαμε και σας περιμενουμε…
Το πατιρντι που ελεγα κατι ποστ πριν! Για να μαζευομαστε 8)
αντε ρε και να κανουμε ομαδα να παιζουμε σε πρωταθλημα
όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα για ρασπούτιν πάντως…θα έχει καλύτερο kill ratio με τις τζατζικόμπομπες που ετοιμάζει…hail weapons of mass destruction!!!
θα ειναι και το τελευταιο του μαζι μας
ε ναι εορταστκο κι αποχαιρετιστηριο μαζι, οποτε ας κανουμε μια μικρη συνοψη
Κυριακη 18/12, 4.30, Αμπελοκηποι:
Martian
Machine Head
Rasputin (με τζατζικι στο στομαχι )
Samis
Faust
Dude (?)
Destroyer (λιγο πιο αργα, κατα τις 5)
Conductor (?)
Lupin (?)
Floydized (?)
ChrisP που εισαι και αργεις?
Θα ψηνόμουν αλλά α)θα με σέρνουν μετά 4, β)θα γείρει η πλάστιγγα πολύ επικίνδυνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας:p γ)φοβάμαι τις τζατζικοβόμβες.
Ψησου ξαναλεω (και δημοσιως τωρα) ρεεεεε! Βγαλε τον μαχητη απο μεσα σου και φερσου ΑΝΤΡΙΚΙΑ.
Ο Κρισπ εχει Strikelight το βραδυ νομιζω.
Το τελευταιο δεν θα ειναι σιγουρα…Εχουμε ακομα καιρο μεχρι τον Απριλιο…Θα ειναι ομως σιγουρα το τελευταιο του 2011 και πρεπει να το τιμησουμε με επικο διπλο για να κλεισει ωραια η χρονια και να ικανοποιηθει και ο Samis που το εχει καημο αρκετο καιρο τωρα το επικο διπλο…:p:p
Φοβος και τρομος εχει γινει το τζατζικι…Αμα το ηξερα θα ετρωγα και παλιοτερα πριν τα ματσακια…
Εμπνεει και εμπιστοσυνη στον conductor που ελπιζω να δικαιωσα την επιλογη του να επιλεξει το κουλο μου χερι…:p:p
ενταξει ξερω θα τα φτυσουμε ολοι αν παιξουμε αλλα θα εχει φαση. παντως αι επικα μονα θα βγαλουμε δεν ανησυχω!!
αν μαζευτουμε 12 ατομα δεν θα μπορουμε να παιξουμε σε μια μπασκετα
οποτε το κοβω να ριξουμε πολυ τρεξιμο
να χασουμε και κανα κιλο
τώρα βρήκατε να κανονίσετε τέτοια μάχη γμτ?