Μπασκετοφατσες του rocking

αν ειμαστε 12 ή γινομαστε 3 ομαδες των 4 και παιζουμε μονακια εναλαξ ή διπλο με 1 αναπληρωματικο η καθε ομαδα.
elric απαραδεκτος!

δεν λεει να γινουμε 3 ομαδες γιατι θα περιμενουν να τελειωσουν ωρα τα ματς
αυτοι που θα καθονται
η φαση ειναι ολοι μαζι :stuck_out_tongue:

έλα ρε,give me a point! θα μου μείνει στο σφυρί στο χέρι! ή τατουαζού μου ειπε για δύο βδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης :frowning:

ναι ρε σεις, αφήστε τον έλρικ, αφού το είπε η τατουαζού ότι 15 μέρες πρέπει να κάνει διακοπές γιατί αλλιώς θα τσούζει το τατού (τον κατάλαβε τι τιούτος είναι και του είπε και τι δικαιολογία να λέει, ήμαρτον)

πάντως άμα μαζευτούμε τόσοι, μάλλον το κόβω για εναλλάξ…διπλό φαντάζομαι θα γίνει του coast-to-coast το κάγκελο και δε θα έχει γούστο…από την άλλη βέβαια έλειπα στο προηγούμενο διπλό οπότε οι ‘έμπειροι’ ας δώσουν καμιά γνώμη (έμπειροι και όχι καυ**μένοι ->samis :p)

χαχαχα εν τω μεταξυ δεν μπορω παρω τα ποδια μου μετα τα 4 μονα της κυριακης!! χαχαχα. οχι ενταξει και 4 εναντιον4 με την μια ομαδα να περιμενε δεν με χαλαει. αλλα οτι γουσταρετε. και προσοχη στο rasputin και τα τζατζικια του!!!

5 μονα παιξαμε την Κυριακη, οχι 4…Οσο για το διπλο υπαρχουν φορες που βγανει ωραια (οπως την τελευταια φορα που παιξαμε) και υπαρχουν και φορες που το πανω κατω (και κατα συνεπεια η κουραση) ειναι περισσοτερο και απο παιχνιδι των Phoenix Suns…

Παντως το να περιμενει μια ομαδα ειναι μαλακια…Εκτος αν καβατζωσουμε και τις δυο μπασκετες και παιζουν 3χ3 παραλληλα και στις δυο σαν πρωταθληματακι…Αλλα κατσε να σιγουρεψουμε οτι θα ειμαστε τοσοι…

ρε τα θηρία, βγάλαμε 5 μονά?!? ε τι ανησυχώ τότε, το διπλό το έχουμε στο ρελαντί…κάποιοι από εμάς δλδ γιατί έχουμε και κάτι παλτά ονόματα δε λέμε (για τον martian λέω για τους περίεργους, ντροπή τους) που την είχαν στήσει στο πέναλτι με καφέ και τσιγάρο :stuck_out_tongue:

Συνειδητοποιεις πως επιβαρυνεις την θεση σου ε…Οχι μονο σας εμαθα να σουταρετε, δεν ειχα και ουσιαστικο μαρκαρισμα, ψαχτειτε και αφηστε τις δηθεν μπηχτες :stuck_out_tongue:

Ας δουμε τελικα ποσοι θα ειμαστε, εγω και διπλο ειμαι μεσα χαλαρα!

καλα σου λεει Σπυρο
δεν τον μαρκαρατε καθολου και ηταν το μυστικο μας οπλο.
δυστηχως χασαμε και τα 5 ματς :stuck_out_tongue:

σφάλετε αμφότεροι…τον martian τον παίζαμε σε κάθε φάση σφιχτή άμυνα με τα μάτια…απλά θέλουμε λίγη προπόνηση τόσο στο συγκεκριμένο είδος άμυνας όσο και στην επιστράτευση άλλου imaginary συμπαίχτη γιατί αυτός που είχαμε αργούσε τραγικά …ντόινκ…

ποιος απο τους δυο?
καιεσενα με τα ματια σε παιζουμε αλλα δεν καταφερνουμε κατι :lol:

Παιζαμε τη ζωνη του Ιβκοβιτς…Μαρκαρισμα με τα ματια και φωτογραφιες τη στιγμη που σουταρουν οι αντιπαλοι για το αλμπουμ μας…

Αλλα που να ξερετε εσεις απο αμυνα…:p:p

Aν και οι πιθανότητες είναι να μην δώσω το παρόν,λόγω μιας αρρώστιας που με ταλαιπωρεί εδώ και μέρες,έχω να πω πως ΑΝ έρθω και γίνει διπλό,τρεχάτε να κρυφτείτε επειδή θα γίνω Ματζικ Τζόνσον

ή εναλλακτικά φοράμε προφυλάξεις γιατί το AIDS είναι εχθρός όλων μας :stuck_out_tongue:

Ρε, κιοτεύουνε τα παλικάρια?!? [-X

Μιας και πλησιαζει, ποιοι ειμαστε τελικα σιγουροι…Για βαλτε τελικη λιστα…

Κυριακή 18 του μηνού

conductor

Κυριακή 18 του μηνού, 16.30 στους Αμπελοκηπους

conductor
rasputin

Κυριακή 18 του μηνού

conductor
Samis (αν και με πυρετο ολη τη βδομαδα δεν το χανω…)

Κυριακή 18 του μηνού

Conductor
Lupin-From Crete with Love-

Τρελοκερκυραιε μην με αφαιρεις…:p:p

Κυριακή 18 του μηνού, 16.30 στους Αμπελοκηπους

conductor
rasputin
Lupin-From Crete with Love-