ναι…:oops: :oops: :oops:
Επειδή ως είναι γνωστό της πάσοι είμαι κουτσομπολα #-o #-o #-o δεν μας λέτε ποιόν ή ποιά ερωτευτήκατε και τι κατάληξη είχε ο έρωτας???
Υ.Γ Θα ήθελα να ερωτευτώ πολλούς αλλά θα με πάνε μέσα για παιδεραστία
Αχαχαχαχ όχι μάμμυ, δεν είναι καλό το κουτσομπολιό!
σουτ εσύ… Καλό είναι
Για πείτε όσοι δε ξέρω…
Παιδεραστια θεωρειται για κατω των 17.Λοιπον ανοιξε μας τα χαρτια σου γιατι ειμαστε κι εμεις κουτσομποληδες
χωρις παρεξηγηση νομιζω πως ο freedomofrock γουσταρει την νεφελη κ ο led zeppelin την sofi-k
Με τέτοια σωματάρα που έχεις θα την ρίξεις, μην ανησυχείς.
ναι,αυτό
:lol: :lol: :lol: :lol:
ευχαριστω για τα καλα σου λογια…μονο που δεν εχω δει καμια απο το rocking !
Aχαχαχαχαχαχααααα!Ειδικα αυτο, το πετυχες
Και ιδου η αληθεια
Ο freedom τα εχει με την negative creep.Η Negative creep γουσταρει εμενα, εγω ομως ειμαι ερωτευμενη εδω και 2 μηνες με τη Sofi κι ας τα εχω με αλλον.Ο Led απο την αλλη εχει τη Sofi φαντασιωση και εγω ζηλευω τον Led.Αυτα.
το ξερα ρε!!! το χα καταλαβει απο καιρο…μην κοιτας που δεν μιλαγα…
Εισαι γατα γαμωτη μου!
Αυτο ακριβως. Αλλα τα λες, γιατι τα λες; Μπορει να ειναι κουσκουσιαρης ο κυρ-μανωλης…:-s Εγω παλι γουσταρω την Keira Knightley και τον Johnny Depp. Α και το Αλοε. Ειμαι bi.:-s
Την Keira δεν την θελω αγαπη μου στο κρεβατι μας.Τον Johnny… ας ειναι… θα κανω μια υποχωρηση!:roll:
Να σημειωσω επισης οτι με την Νεφελη τα ειχαμε για 2-3 μηνες… Μπορει να το επιβεβαιωσει και η ιδια…
Αληθεια?:-s
ειδατε που τα λεγα???..
Ναι μωρό μου…
Αποκαλύφθηκε λοιπόν. Κι εγώ έχω ερωτευτεί άτομο απ’το ρόκινγκ
Εγω, εσυ και το Christinaκι…Μια ευτυχισμενη οικογενεια. αγκαλια στοργης
Ρε τι γινεται να πουμε, ολοι γουσταρουν αυτη που γουσταρω εγω?Aloe κανε στη μπαντα γιατι θα πεσει μαλλιοτραβηγμα.Δεν αστειευομαι.Μαζεψου.