Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

Στους KISS, το σφάλμα ήταν η τοποθεσία. Αν γινόταν π.χ. στο κλειστό του ΟΑΚΑ, θα ήταν ένα τέλειο show.
Αλλά, όσο το βλέπω στο dvd, μου αρέσει η φάση.

Μιας και λέμε για ΚΙSS και Priest…

Τι φοράνε θεέ μου :p.

Και μετά κατηγορούμε τα emo :p.

Θεικο σχολιο! Δεν εχεις κι αδικο με τις κωλογριες!:stuck_out_tongue:

Morbid Angel σκοτώσανε κανονικά, ο Vincent ήταν ο σατανάς ο ίδιος πάνω στη σκηνή, στους Opeth o Akesson φάνηκε να μην είναι τόσο δεμένος με την υπόλοιπη μπάντα στα παλιά κομμάτια, αλλά σε αυτά που έπαιξαν από το Watershed σκότωσε, Cavalera έπαιξαν καλά, αλλά μου φάνηκε σαν να τους αδίκησε ο ήχος, Carcass σκότωσαν, το ίδιο και οι Priest με την φωνή του Halford να είναι σε άριστη κατάσταση και να κλείνει στόματα.

Το μόνο κακό ένα δίποδο πράγμα (δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω ζώο γιατί τα προσβάλλει) wannabe μπάτσος (δηλαδή σεκιουριτάς), ο οποίος όταν πήγα να πάρω την τσάντα μου από κάτι φίλους που έμεναν στο καμπινγκ και την είχα αφήσει στη σκηνή τους, με άφησε να μπώ κανονικά, αλλά στη συνέχεια με έβαλε… να κάνω τον κύκλο, για να ξαναμπώ από μπροστά και να χαθώ με τα υπόλοιπα άτομα που είχαμε κατέβει (και ενώ του είχα εξηγήσει ότι έχω κατέβει από Ξάνθη και δεν έχω κάρτα στο κινητό για να πάρω ττηλέφωνο και να συννενοηθώ όταν ξαναμπώ, αυτός μου συμπεριφέρθηκε σαν να ήμουν ζώο, αγενέστατος, τσάμπα μάγκας, καθώς κανείς δεν μπορεί να τον πειράξει εκεί μέσα, αν ήταν τόσο νομιμόφρων θα μπορούσε να μην με αφήσει να μπώ καθόλου και όχι να μου κάνει τέτοια ιστορία), ελπίζω να έκανε τον μάγκα και σε καναν ντόπιο και να τον πετύχει στο δρόμο για να του ξηγήσει τ`όνειρο…
Προσωπικά μετά από αυτό εγώ δεν ξαναδίνω λεφτά στη DiDi. Δεν θα κάνω 500 χιλιόμετρα δρόμο, πληρώνοντας εκτός από υπερτιμημένα εισητήρεια, τα κέρατα μου στον ΟΣΕ για να πέφτω στον κάθε κατεστραμμένο αποτυχημένο δίχως νόημα στη ζωή του που την έχει δεί εξουσία…
Να μάθουν να φέρονται πρώτα…

¶ργησα λίγο αλλά θέλω να κάνω μία παρατήρηση.Καλύτερα τα moshpit να τα ονομάσουμε πλέον περνά περνά η μέλισσα, ή ένα φράγκο η βιολέτα τσίγκολελέτα…Τι πράγμα ήταν αυτό?30 άτομα να πηγαίνουν γύρω γύρω όλοι…Σα να παίζανε κυνηγητό!Τραγικό…Σε λίγο θα χορεύουμε ο πιό καλός ο μαθητής πιασμένοι από τους ώμους!

χαχχαχαχαχα καλο.χαχαχαχαχ τρικαλο.αφου ρε ειναι φλωρια και φοβουνται να κουτουλισουν.οταν μπαινω εγω πεταγομαι με κλοτσιδι λεμε.ασε φιλε μου.εχε χαρη που ημουνα λιωμα.θελουνε και μος πιτ.ου ρεεε.

Πάω στοίχημα ότι δεν έχεις μπει ποτέ σε σοβαρό mosh pit.

πλακα πλακα ενα θρεντ με το ποια συγκροτηματα θεωρουμαι πως προξενουν το μεγαλυτερο μοσ πιτ θα ελεγε.

τι πεταγεσαι με κλωτσιδι και χαιρεσαι αμα γουσταρεις να πας μονο για ξυλο πηγαινε μπροστα καγκελο και βαρα την κεφαλα σου να ησυχασουμε και εμεις…
ναι και ενα αλλο θρεντ χρειαζετε

Εσύ ποιο λες?
Spice Girls ίσως?

Θέλω να πιστεύω πως δεν πάει κανένας μόνο για ξύλο.Αλλά ο ορισμός του μοσπιτ δεν είναι να τρεχεις γύρω γύρω σα τον Βέγγο!Είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι.Αν δεν το γουστάρεις,πας πιο δίπλα…8)

ναι αλλα λεει ο αλλος ο dum-nation χωνομαι με κλωτσιδι και οι αλλοι φλωροι και ετσι εκει σταθηκα ας πουμε.

Lol, :lol: ΘΕΟΣ, απ’ τα πιο γαμάτα posts που έχω διαβάσει. Και εγώ γύρω- γύρω έκανα, αλλά όπως το περιγράφεις βγάζει πολύ γέλιο. :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

λιγο καθυστερημενα αλλα…[SIZE=“4”]ΟΙ PRIEST ΓΑΜΗΣΑΝ[/SIZE]
:bow2: :bow: :metal: :band: :metal::bow: :bow2: :respect: :respect:

αυτα απλα και λιτα…:slight_smile:

Ετσι!

Παιδια να ποσταρω κι εγω τη φωτο μου απο το meet and greet,εχω να το λεω στα εγγονια μου!!!

(για να μη μιλησω για το υπογεγραμμενο απο Halford Painkiller k sad wings ε…)

http://img55.imageshack.us/my.php?image=p7090249lh9.jpg

ok τελευταια των τελευταιων ας γραψω κι εγω την γνωμη μου. εγω πηγα για within tempation και opeth αφου judas priest εχω δει και οι morbid angel δεν μου λενε τιποτα ως band. για τα 2 γκρουπ λοιπον που πηγα να δω εχω να πω πως αξιζε τον κοπο την ορθοστασια το ξυλο (γιατι ξυλο φαγαμε οσοι ημασταν μπροστα) και το κυριοτερο ολων εγινε αυτο που θελαμε ολοι οσοι πηγαμε για within temptation. τα μελη μετα μειναν για να υπογραψουν. ηταν πολυ ωραια λοιπον! αντε και του χρονου τετοια και ακομα καλυτερα :smiley:

Έπεσε ξύλο και στους Within Temptation? :-s

Ναι στα Grincore και όλα αυτά τα κανιβαλλιστικά μιλάμε για τρελά Pits.

παιδια τι ξυλοοοοοοοοοοοοοοοο εγω που ημουν σχετικα μπροστα ειπα τον δεσποτη παναγιωτη μιλαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :frowning: ειχα μελανιες για 2 βδομαδες. για τους φιλους μου που ηταν καγκελο ακομα χειροτερα… (εμ θελανε να εχουνε φατσα φορα την σαρον τι να τουσ κανω :p) παντως μετα μειναν ολα τα μελη και μας δωσαν ολους αυτογραφα :roll: