Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

Ισως. Γιου νεβερ νοου.

3 μερες δεν ειναι παντοτε?
εχουμε Judas Priest , Opeth
εκτος απο τους Καβαλερες που λετε , θεωρειται βεβαιος κανεις αλλος?

Φέτος οι “γνωστές άγνωστες” πηγές λένε για μία μόνο μέρα Rockwave… Βλέπουμε αύριο… 8)

Εγω δεν ξέρω γιατί αλλά έχω ενα προαίσθημα ότι θα παίξει ενα ονομα απο τα IN FLAMES,MACHINE HEAD,CAVALERA CONSPIRANCY.

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Oι Opeth ας μην γελιομαστε δεν κολλανε σε φεστιβάλ και δη καλοκαιρι κιολας…Priest τους εχω ξαναδεί οποτε δεν τρελλαινομαι κιολας…(καλα ας βγει και το Nostradamus και βλεπουμε…)…Mαλλον αποχη για φετος κυρία Didi…:lol:

¶στα ροκγουέηβ. Eσύ πρέπει να πας Αυστρία. Nova Rock

AIRBOURNE
ALTER BRIDGE
ANTI FLAG
BAD RELIGION
BEATSTEAKS
BULLET FOR MY VALENTINE
CAVALERA CONSPIRACY
DIE ÄRZTE
DIE MANNEQUIN
DISTURBED
DONOTS
ENTER SHIKARI
FIRE IN THE ATTIC
GUADALAJARA
IN FLAMES
INCUBUS
JAGUAR LOVE
JUDAS PRIEST
KID ROCK
MAD CADDIES
NOFX
PUDDLE OF MUDD
RISE AGAINST
SKINDRED
SONIC SYNDICATE
SUBWAY TO SALLY
SUNSHINE
THE SORROW
VOLBEAT

#-o 8O 8O

Τι ειπες τωρα ορέ?:!: :!: :!:

Y.Γ http://www.novarock.at/ Απιστευτο line-up…Μαλλον εκλεισε για φετος…:lol: Mανο,you rule…

φαινεται δυσκολο να ανακοινωσουν ξαφνικα ονοματα για 3 μερες…αν ειναι μια μερα (Judas Priest , Opeth) τοτε λυπαμαι που δεν θα δωσω το παρων, θα δω τους 2ους στην περιοδεια για το καινουργιο αλμπουμ
οποτε θα ειμαι στο Terravibe με το καλο στις 2 Αυγουστου…

Παντως αν ημουν στη θεση της Ντι Ντι θα ειχα κανει τ’ αλλο. Περισσοτερα ονοματα σε μια μερα και καπως ακριβοτερο εισιτηριο.

Ο κοσμος εχει βαρεθει να τρεχει καθε τρεις και λιγο στη Μαλακασα. Ε, αντι να ‘‘σπασουν’’ το κοινο σε μερες, πιστευω προτιμοτερο ειναι να το συσπειρωσουν. Καντε το ξερω γω μια μερα και βαλτε πραμα στο billing.

θα ακουστει ηλιθιο αλλα εχετε τσεκαρει τα ονοματα που θελετε για να δειτε αν θα ερθουν?
η μηπως πρεπει να ανακοινωθει απο το Rockwave…
εγω παντως δεν βλεπω αυτους που θελω…:frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

λενε πως θα ερθουν εκτος ροκγουεηβ νομιζω, μαζι με κατι αλλους…:-k

:-k :-k :-k :-k δεν σε πιασα…

M+M?..

αυτο που ρωταω ειναι αν ειδατε σε επισημα σαιτ των συγκροτηματων που θελετε να ερθουν
πρωτα αυτα δεν ανακοινωνουν την συμμετοχη της μπαντας σε φεστιβαλ?
εγω σε αυτα που με ενδιαφερουν δεν ειδα τιποτα

Μ+ΜΗ ΡΕΕΕ

περιμενε λιγο και εγω αυτο κανω… :slight_smile:

ρε opeth + priest εχουν ανακοινωθει κ επισημα για 9 ιουλιου

αντε και καναελληνικο

αντε και τιποτα cavalera bros

δεν ειναι πανακεια ομως…

μπορει πρωτα να ανακοινωσει η ντιντι και μετα να το δεις στα επισημα του καθε γκρουπ…

οποτε δεν εχει νοημα να ψαχνεις σελιδες ξενων συγκροτηματων…

αυτα ολιγα…και σχολασε το RW

και αντε αν ειμαστε τυχεροι να δουμε Μ+ΜΗ εκτος RW

και τελος

εχεις δικιο…ελπιζω οταν γυρισω απο το μαθημα κατα τις 12 να εχουν βγει οι μπαντες

Αντε σημερα δεν ειναι να ανακοινωθουν τα ονοματα:?: :!: :stuck_out_tongue:

check this NOW

http://www.rocking.gr/article4338.php