Δεν κλαίγομαι και δεν μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ όταν λέω αυτό που έγραψα. Οπότε μην βγάζεις συμπεράσματα.
Κοίτα σύμπτωση.Χθές ένας φίλος δάνεισε ένα cd των morbid angel και έμεινα με πολύ θετικές εντυπώσεις.Λέτε να προλαβένω μέχρι τον ιούλιο να ακούσω τα άπαντα τους και να τα μάθω απ’ έξω ???
δεν πηγαινε για εσενα το σχολιο…
γενικως το ελεγα και το συμμεριζομαι αυτο που λες ουτε και εμενα θα μου αρεσε να παιζουν οι μπαντες που μου αρεσουν με νταλα ηλιο μεσημερι και πετσοκομενο σετ…
απλα να ξερουμε και τι ζηταμε…
δεν θυμασαι περσι που ειχε γινει ολοκληρος πολεμος για τους γιουροπ και τον κορνελ…
ενταξει πιστευω ο ηλιος μονο στους Opeth δεν ταιριαζει
επαναλαμβανω Within Temptation δεν ξερω τι παιζουν και τι καιρος τους ταιριαζει
παντως περσυ οι MDB με νταλα ηλιο βγηκαν και ηταν εξαιρετικοι απλα…
τι λες ρε ντι-ντι?πω…εχω μεινει με το στομα ανοιχτο!οχι οτι δεν τους εχουμε ξαναδει ρε…και οσοι ηταν σε εκεινη την συναυλια θα θυμουνται πως δεν ικανοποιησε πολλους…
Δγλαδή το ότι θα φέρουν για μισή ώρα (μεσημέρι) τους Morbid Angel θεωρείται καλό?
Α-Ρ-Π-Α-Χ-Τ-Η[-X
Δε νομίζω να πληρωθούν λιγότερο επειδή θα παίξουν μεσημέρι και μισή ώρα λιγότερο από το να ήταν κάτω από priest :-k
Opeth < Cavaleres < Morbid Angel πρεπει να παει
και βασικα οι 2οι μπαινουν πανω απο Opeth λογω ονοματος και μονο
οι Within δεν ξερω που θα μπουν
ε ναι οι νοσηροι αγγελοι κανα 40 λεπτο θα παιξουν
ο ηλιος ενταξει δεν τους χαλαει αν εχεις δει στο wacken πριν 2 χρονια με ηλιο παιξανε και μαμησανε
:lol:
:bow2:
Κατά μια μπάντα λιγότερο αστεία η μέρα αυτή. Τουλάχιστον αρχίζει να γίνεται “φεστιβ’αλ” σιγά σιγά:p
Να πώς με μια μπάντα κατάφεραν να κάνουν ενδιαφέρον το line up.
Ρε είναι οι Μοrbid Angel, δεν πα να παίξουν μέρα, βράδυ, σούρουπο, ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ.
Altars of Madness. :vibrate:
Καλο νεο…
επειδη βαλανε μια αξιοπρεπεστατη μπαντα δεν σημαινει οτι σωθηκε το event απο την μετριοτητα
θα δω πως θα ναι και οι αλλες μερες και θα αποφασισω την συμμετοχη μου αναλογως
Opeth + Morbid Angel ειναι ενα φοβερο πακετο
τωρα που το λεω θα ταν και γαμω μια απο κοινου περιοδεια αφου θα βγαλουν νεο δισκο και οι 2 συντομα
θα γ***σαν και θα εδερναν , θα εσπερναν…τοσο απλα
αλλα μετα απο αυτους (αντε και τους Καβαλερες) δεεεεεν αααντεεεεχω να δω Priest με τπτ!
ποια θα ειναι ειναι η σειρα εμφανισης??
Ναι οι Πριστ και οι αλλο με το γκομενακι δε κολανε και πολυ…
Νταξ παιδιά δηλαδή καποιοι που πάλι δεν είστε ευχαριστημένοι τί θέλετε να γίνει για να ικανοποιηθείτε?Πιστεύω οτι 5 μεγάλα ονόματα σε μια μέρα δεν είναι και τόσο άσχημα.Φυσικό είναι εφόσον θέλετε πιο πολλά ονόματα κάποιοι να παίξουν μεσημέρι και λίγο.Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα.Εγώ πάντως επειδή γουστάρω και morbid angel ψήθηκα.
απ’οτι καταλαβα, αν και μου φανηκε παραξενο, πριν την προσθηκη των Morbid στο line-up, ηταν: Priest, Temptation, CC, Opeth…τωρα πως ειναι αληθεια?? κατα τη γνωμη μου θα’πρεπε να’ναι: Priest, Morbid, Opeth, CC, Temptation…
αφου το γραφει στην κεντρικη σελιδα του ροκιν
Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth, Morbid Angel.
και ειναι το απολυτως λογικο απο πλευρας εμπορικοτητας!
Ετσι ρε! Death metal με νταλα ηλιο να ψηθουμε!! Θανατος απο ηλιαση!! :lol: