Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

Παιδια εγω πιστευω πως η ντιντι ειναι πολυ καλα διαβασμενη στο να μασ εκμεταλλευεται καθε χρονο…
Σου λεει αυτα προσφερω σε αυτες τις τιμες και αν θελεις…και αυτο που κανει εχει λογικη αν σκεφτει κανεις 2-3 πραγματακια…Πχ εκμεταλλευεται εμενα που θα παω στο rockwave και θα πληρωσω 65 ευρω μονο και μονο για να δω τους conspiracy οπωσ επισης εκμεταλλεευεται και τον οποιονδηποτε που θα παει να δει 1 μονο μπαντα…Ως ελληνας φαν του Cavalera δεν εχω την πολυτελεια να βλεπω Soulfly η Cav Consp 1 η 2 φορες τον χρονο οπως τουσ βλεπουν για παραδειγμα οι γερμανοι οι γαλλοι η οι αυστριακοι…εμενα μου λεει με αλλα λογια “η σκαστα μου και δες τους τωρα η περιμενε αλλα 2 χρονια”…οποτε τα σκαω και λεω και ευχαριστω…

αυτο γινεται επειδα δεν υπαρχουν αλλες τοσο μεγαλεσ εταιριεσ που να αναλαμβανουν να επιχειρησουν κατι αντοιστοιχο στην χωρα μας…ο γερμανος εχει και with full force kai rock am rin και rock im park αλλα και wacken και βλεπει σε ενα χρονο σε μεμονομενες συναυλιες οσα βλεπουμε εμεις σε 5 !!!

επισης και γεωγραφικα να το παρουμε,παλι υστερουμε σε σχεση με τουσ ευρωπαιους !!! τι θελω να πω ? για παραδειγμα αν ο ιταλος δεν γουσταρει τα φεστιβαλ της χωρας του εχει διπλα του αυστρια γερμανια…ο γερμανος εχει ακομη περισσοτερες επιλογεσ…αυστρια ολλανδια βελγιο πολωνια κ.ο.κ…αν τα βαλκανια ηταν εξισου δυνατα με την ελλαδα συναυλιακα (εχουν αρχισει να γινονται !) θα μας συμπεριφεροταν αλλιως η κυρια didi !!! θυμαστε εκεινοο φεστ που ηταν να διοργανωθει στη βουλγαρια και τελικα ακυρωθηκε ? ας ειχε καθε χρονο ενα τετοιο φεστ η βουλγαρια και η κυρια didi θα προσεφερε το κατι παραπανω…τωρα γιατι να το κανει ? αφου ξερει οτι ουσιαστικα πουλαει μονοπολιο σε αυτη τη χωρα…

οποτε η τα σκας στη ντιντι η πας εξωτερικο…

Έλα, μωρέ, αφού παρά τη γκρίνια πάλι τόσος κόσμος θα πάει. Αφού δε θέτουμε βέτο οι οπαδοί με την απουσία μας, μας χουφτώνει “έμπειρα” η Didi…

Η πλάκα είναι πως σε κάθε συναυλία λέω “μέχρι x θα δώσω” και τελικά καλούμαι να αποφασίσω για ένα ποσό x+5 euro…#-o Πάντα 5-10 euro παραπάνω απ’όσο θα ήθελα, τα οποία από μόνα τους δεν είναι πολλά (“εντάξει, μωρέ, τι είναι 5 euro?”), αλλά συνδυαστικά μου κακοφαίνεται.

Δεν πάω φέτος, μόνο για Opeth. Ιταλία στις 9, με In Flames και Pain of Salvation… :wink:

Μα είναι αυτό που λέει ο mcavalera4… Όταν δεν έχεις ιδιαίτερη επιλογή στο πότε θα μπορέσεις (αν θα μπορέσεις) να ξανακούσεις έναν καλλιτέχνη, αναγκαστικά υποκύπτεις.

Εκτός αν σου την έχει βαρέσει τελείως μαζί τους. Κάπως έτσι έχασα τον Robert Plant και τσάμπα φυσικά, αφού τίποτα δεν αλλάζει στην στάση του μαγαζιού… [-X

Κακώς τον έχασες, πολύ κακώς…

Αυτό που μου την “έσπασε” τρελλά στο περυσινό Rockwave ήταν ότι δεν ήρθαν οι Stone Sour.

Kαι μενα…

εμενα καθολου…:smiley:

ισα ισα που επαιξαν και oι mastodon παραπανω ωρα…:smiley:

:emot γιαουρτωμα:

Εβαλαν και Μorbid Angel στο Line Up…

διάβασε κανόνες φόρουμ για τα greeklish…

Aφτο που το ειδες?

Στην κεντρικη σελιδα του Ροκιν.

ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ…ΠΩΠΩ ΑΜΕΣΟ ΕDΙΤ… ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST…:-s

πο πο προσωπικα ξενερωσα αλλα νομιζω οι οπαδοι του ειδους θα χαρηκαν…

ρε ντιντι βαλε κι αλλο ενα ονομα… coheed and cambria μηπως…?:roll:

ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚ’ΤΩΝ DOWN Ή BLACK LABEL SOCIETY…KAI ENA ΕΛΛΗΚΙΚΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΜΑΙ ΛΙΓΟ…

DOWN…KAI MONO ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ…:roll:

Aλλαζουνε τα δεδομενα ετσι οπως παει ε!!πιστευω θα εχει κ καπια αλλη μπαντα μικρη

MORBID ANGEL :vibrate: :bounce: 8O :bow2: :twisted: :band:

Ναι !!! Μπραβο ! Αυτα ειναι νεα !

Οι coheed & cambria δεν ειναι μεταλ.Και υπαρχουν αλλες 2 μερες για να χωρεσουν.

Ghoulsssss attackkkkkk the churccccccccchhhhhhhh :metal:

Ναι μες το καταμεσήμερο είναι ότι πρέπει για να μαυρίσουμε κιόλας. Καλύτερα να τους φέρουν μόνους τους σε κανά Gagarin παρά στο RW.

επιτελους θα ξαναδουμε morbid angel,λετε να εχουν βγαλει τον καινουργιο δισκο πριν αρχισουν περιοδεια το καλοκαιρι?

γουσταρω νοσηρους αγγελους!
αρχισα να το ξανασκεφτομαι για 9 Ιουλιου …8) 8) 8)

απο τη μια παραπονιομαστε οτι δεν βαζουν πολλα ονοματα σε μια μερα και απο την αλλη κλαιγομαστε γιατι οι περισσοτερες μπαντες παιζουν μεσημεριανες ωρες…
μπορει καποιος να μου το εξηγησει αυτο… :dunno: :dunno: :? :?