Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

Δεν είναι τόοοοοοοοοοοοοοοσο απλά. Αν στη Ρώμη μαζέψει 7.000 κόσμο με 30 ευρώ, μας κάνει 210.000 έσοδα. Αν πρόκειται για συναυλία Metallica που ζητάνε περίπου 500.000 ευρώ, τότε μπήκανε μέσα οι Ιταλοί. Και δε σου βάζω φόρους, αεροπορικά, νταλίκες, προσωπικό, φαγητό, διαμονή, προβολή κλπ κλπ.
Ένα παράδειγμα έφερα.

Προσπάθησε να κάνεις τον υπολογισμό και να μου πεις αν οι Bon Jovi με το 1.500.000 που έκλεισαν, αν θα βγει κανένα κέρδος και με ποιό τρόπο.

Δεν διαφωνώ ούτε εγώ.

Αλλά με περισσότερο “σύγχρονα” ή έστω άλλα ονόματα που δν πολυέρχονται, με προσπάθεια για κάποια μείωση των εισητηρίων και με καλύτερο promotion πιστεύω ότι θα αυξηθεί ο κόσμος.
Ίσως όχι για sold-out αλλά για “γεμίσματα”.

Οι Maiden πχ με εισητήριο 50-80 ευρώ κ ενώ έρχονται 3η φορά τα τελευταία 4 χρόνια νομίζω, θα μου προκαλέσει έκπληξη άμα μαζέψει πολύ κόσμο.

Επίσης σίγουρα (σχεδόν) τα περισσότερα συγκροτήματα ζητούν περισσότερα χρήματα για να παίξουν στην Ελλάδα απ’ότι σε χώρες με μεγαλύτερο κοινό, αλλά αυτό το 80 ευρώ πχ για Metallica πέρυσι δν είναι υπερβολή;

Προσπάθησε να κάνεις τον υπολογισμό και να μου πεις αν οι Bon Jovi με το 1.500.000 που έκλεισαν, αν θα βγει κανένα κέρδος και με ποιό τρόπο.

Τι, πως, πότε???

Και είναι και στις 2 Αυγούστου, έτσι?

Ναι. Υπήρχε όμως και το 3ημερο εισιτήριο που πέρυσι καρα-άξιζε με 115 ευρώ και τα έβλεπες ΟΛΑ!

Όντως.

Αν θυμάμαι καλά όμως, είχε βγει αρκετό καιρό μετά τα “μεμονομένα” εισητήρια.

Δεν το έκανε πιστεύω από “καλή καρδιά” η DiDi.
Απλά είχε βγάλει κάμποσα από τα απλά κ τα έβγαλε απλά για να πουλήσει ακόμα περισσότερα.
Αν τα έβγαζε από την αρχή τότε θα τους έλεγα μπράβο.

Τα έβγαλε αργότερα, αλλά είχε πει από την αρχή ότι θα βγάλει το 3ημερο, αυτό το θυμάμαι καλά. Και περίμενα να δω την τιμή. Και είδα ότι ήταν συμφέρον. Και έπαιρνες και δώρο ένα πολύ καλό t-shirt.
Και 3ημερα είχαν μείνει απούλητα (πήρα για ένα φίλο) και την προηγούμενη της 1ης μέρας.

Α πάω πάσο τότε, αυτό δν το θυμάμαι.

Μλκια κ έχασα τους Theater:p

Drifter37 οι Bon Jovi με 25000 κόσμο και με ένα εισιτήριο 75 ευρώ βγαίνουν.Που 25000 μάζεψαν οι Metallica…αν δεν μαζέψουν οι Jovi που έρχοντε πρώτη φορά παραπανω κόσμο (και μάλλον δεν θα ξαναέρθουν) που πιστεύω θα προσελκύσουν και κοινό από άλλους χώρους εκτός rock τότε πρώτος εγώ θα σταματήσω να παραπονιέμαι.

Για το αλλο που σε ρώτησα πριν προφανώς οι Ιταλοί ή οι Βούλγαροι δίπλα δεν είναι τόσο χαζοί να έχουν τιμές 30 ευρώ οι μεν 15 οι δε.Και δε νομίζω ότι εγώ βγάζω παραπάνω από εναν Ιταλό.

Sorry t-shirt πηρα τζαμπα περυσι…Εκτος αν αυτο που λες ντριφτερ ηταν απο καλυτερο υφασμα:p

Αλήθεια ? Είχα την εντύπωση πως ήταν 3 μέρες συνεχόμενες…#-o Και πάλι όμως τι κάνουν συναυλία μεσοβδόμαδα ? Τετάρτη η χειρότερη μέρα…

Για μένα μακάρι όλες οι συναυλίες εδώ να είναι sold out, μακάρι.

Για Ιταλό δεν ξέρω, αλλά από Βούλγαρο, Σέρβο ή Τσέχο βγάζεις-ουμε περισσότερα. Και στις χώρες αυτές (δεν ξέρω για Ιταλία, στην οποία παρεπιμπτόντως οι KISS έχουν ενιαίο εισιτήριο 65 ευρώ, ενώ εδώ 45), τέτοιου είδους εκδηλώσεις επιδοτούνται από το κράτος (δήμοι, υπουργεία κλπ.) και επειδή αυτό εδώ είναι όνειρο επιστημονικής φαντασίας, γίνεται αυτό που γίνεται.

Ε…πάρε βρε παιδί μου και σύ τον Halford και τους Cavalera brothers και τους Within Temptation και τους Opeth να έρθουν Σάββατο να μην ξεβολευτούμε… 8) 8) 8)

Ξέρω ότι έδωσαν και τζάμπα και πολλοί με 3ημερα έμειναν χωρίς t-shirt (ιδίως αυτοί που πήραν 3ημερο τελευταίοι).

Να τους πάρει η didi όχι εγώ :–

Ε καλά…πάρε και συ…δεν χάνεις τίποτα! Λίγη κουβεντούλα με τον Rob θα είναι εποικοδομητική, ε?8)

Ας πουμε οτι οι Opeth αποτελουν προσφατη επιρροη και ειπα να ρωτησω εσας για να μαθω.

Ξαναδιαβασε το και τονισε το “συντομα”:stuck_out_tongue: . Αλιμονο αν ηταν μονο μια μερα ολοκληρο rockwave

Μα γιατί είσαι τόσο επιθετικός ? Εγώ απλά την γνώμη μου λέω…Στη ντιντί(ς) δουλεύεις :?:

Είπαμε, όχι…
Πάρε τηλ τον Rob και πες του να έρθει Σάββατο, θα του έχουμε μαγειρέψει κιόλας…:slight_smile:

Θα μαγειρέψει μόνη της,εεεεε εννοώ μόνος του… :roll:

Eπειδη ημουν και στις δυο αυτες συναυλιες, οτι λεει ο DRIFTER ισχυει. Καλη διοργανωση, εξαιρετικος ηχος, παμφτηνο εισιτηριο…

Το lineup Priest/Opeth/Cavaleres/Within θα ηταν μια χαρα αν εβαζαν και 3-4 ελληνικα support. Κι ας επαιζαν μπροστα σε 1000 ατομα, δεν πειραζει. Αυτο που με ενοχλησε ηταν αφενος η ανακοινωση οτι “σας φερνουμε οτι καλυτερο κυκλοφορει” (που το φερνει πλακα-πλακα η Didi, αλλα οχι στο Rockwave :lol:) και το καραγκιοζιλικι με τα εισιτηρια να ανεβαινουν κατα 5 ευρω ανα 15 μερες…