Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

δεν το καταλαβα…περσυ στο τερα βαιμπ ειχε 35000 ατομα…δεν ειναι ο κοσμος…ειναι που μας εχουν για μλκες και μας εκμεταλλευονται…μια μερα…ακου εκει…μια μερα???το ροκ γουειβ…???ελεος#-o :bow2:

Χμ,γιατί να τη νοιάζει τόσο τη didi για το rockwave φέτος όταν έχει Kiss,Maiden και όπως φαίνεται metallica/machine head…Δε έκατσαν οι ημερομηνίες για να είναι rockwave όλο αυτό

Γιατί το προσωποποιείς?Είσαι στέλεχος της Didi και θίχτηκες?Η εν λόγω εταιρεία έχει κανει πολλά ευτράπελα στο παρελθόν…από την ακυρωση του 2002 από το κλείσιμο εκτός χώρου άτομα με εισητήριο στους Jethro Tull το 2003 τα οποία μπήκαν με ντου (να βλέπεις 45αρη να μπαίνει με ντου ε ωραία εικόνα) από το στίβαγμα σαν τα ζώα στους Tool με 52 ευρώ ότι τους ξαναέφερε προκλητικά μετά από 8 μήνες με 25 ευρώ (κατά τα άλλα δεν βγαίνει μια συναυλία) και πόσα αλλα.

Και άλλες δουλειές μεγάλε είναι δύσκολες και πολύ πιο δύσκολες από το να διοργανώσεις συναυλίες δουλειές που απαιτούν ταλέντο και γνώση και θέληση και γερό στομάχι.Όταν λοιπόν δεν έχεις το ταλέντο να κάνεις μια δουλειά απλά την παρατάς.Η sold out που αναφέρεις δεν είναι η μόνη εταιρεία που έκλεισε…αλήθεια πως την έλεγαν εκείνη την γαμάτη εταιρεία που θα έφερνε Trivium Dio και Hatebreed στη Ριζούπολη?Aenima?

Και φυσικά ο χώρος του Terra Vibe είναι χωράφι…μόνο και μόνο η εικόνα να βλέπεις πόσα αυτοκίνητα εκατέρωθεν του δρομάκου δείχνει μια απίστευτη τσαπατσουλιά…οι ουρές για να μπεις τα παιδοβούβαλα να φωνάζουν τα εισιτήρια στα χέρια…δλδ εντάξει…

Ο έλληνας έχει μέτρο σύγκρισης δεν είναι ο Έλληνας του 1988 που πρωτοείδε Maiden.όταν λοιπόν η τιμή των Tool πέφτει κατά 50% μέσα σε 8 μήνες ε ο κάθε σοβαρός άνθρωπος θα αισθάνονταν κοροιδο.Όταν βλέπει σε festival δίπλα του πχ Ιταλία να έρχονται οι Aerosmith όταν βλέπει τους Jovi να πάνε παντού εκτός από εδώ όταν οι Leppard πρέπει να φτάσουν 50 χρονών για να έρθουν κάτι άλλο φταίει…

Προσωπικά από το να ακούω δικαιολογίες δεν υπάρχει κοινό δεν υπάρχει ενδιαφέρον κτλ κτλ θα προτιμούσα να βγει ανακοίνωση από την Didi και την κάθε Didi και να πει “ξέρετε κάναμε πρόταση στους τάδε αλλά δεν ήθελαν να έρθουν”…και θα προτιμούσα να μου έφερνε 10 ονόματα επιπέδου Obituary ή Nevermore σε μία μέρα ας πούμε και να έλεγε “τόσα μπορώ” παρά να μου βάζει τα ίδια και τα ίδια παραγεμίσματα και κάνα 2 Ελληνικά group τσόντες με ήχο που δεν ακούς τίποτα.Δλδ πόσες φορές έχουν φέρει τους Anathema.έλεος.

Με 10 ξένα group σε μία μέρα δεν μπαίνεις μέσα όταν τόσα χρόνια. έχες βγάλει τα μαλλιά της κεφαλής σου.Και για να μην νομίζεις ότι τα βάζω μόνο με τη Didi ούτε στο March metal day θα πάω.Να πάω να δώσω 60 ευρώ και να δω τι 2 group tribute τους Ανώριμους και 5 ξένα group που έχουμε χάσει το μέτρημα να τα βλέπουμε.Η κοροιδία έχει και τα όρια της.

Κάπου τα πράγματα παρεξηγήθηκαν.
Το Rockwave δεν είναι αποκλειστικά metal, έτσι?
Η μία μέρα αναφέρεται στο ότι μία μέρα θα είναι metal, οι άλλες θα είναι μη-metal (δεν ξέρουμε ακόμα τι).
Δεν είχε 35.000 κόσμο με την καμμία. Γύρω στις 25.000 ήταν τα εισιτήρια τη μέρα των Metallica.

περσυ 2 μερες ηταν μετσαλ και ελπιζω να ναι και φετος 2,με την 2η ακομη πιο heavy

Όχι, δεν είμαι.

Αναρωτήθηκες μήπως έπεσε η αμοιβή της μπάντας? Επίσης, ο άθλιος χώρος της πρώτης συναυλίας κόστιζε, ενώ το “χωράφι”, δεν κοστίζει…=μικρότερη τιμή.

Συμφωνώ, έχω δικιά μου δουλειά, κολλάω ένσημα 21 χρόνια τώρα και το στομάχι μου είναι ατσαλένιο πλέον.

Σε αυτό θέλει βελτίωση, το έχουμε πει πολλάκις.

Εσύ που το λες, τι νομίζεις ότι φταίει? Για πες…

Για τα δικά σου δεδομένα μπορεί να είναι έτσι, για τα δικά μου ούτε κατά διάνοια. Αυτό είναι τελείως υποκειμενικό.

Το billing πέρυσι μια χαρά ήταν κι ας είχε ονόματα που τα’χαμε ξαναδεί…

Όπως έχουν τα πράγματα προσωπικά το κόβω απίθανο να δώσω ένα 65άρι για να δω τους Opeth με Priest και άλλα 2 αδιάφορα για μένα σχήματα, περίμενα καλύτερο billing… (σημ. τους Sepultura τους πάω με χίλια αλλά αυτό είναι άσχετο) οπότε καλύτερα να τα κρατήσω κι ο Θεός βοηθός.

Και στο κάτω κάτω γιατί κλαίγεστε εδώ σε forum απαυτώνοντας την Didi; Τόσες φορές που την έχετε απαυτώσει στα λόγια έχει γίνει τίποτα; Όλο για τιμές κλαίγεστε και στο τέλος εκεί είστε. Δείξτε τουλάχιστον έμπρακτα την αποστροφή σας μήπως και γίνει κάτι…

Cu there then (…ΔΕΝ)

Περα απο γκρινιες κλπ που ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχουν μηπως και βελτιωθει τιποτα(σε συνδυασμο με την αποχη που ΔΕΝ θα κανουμε…:wink: ) εμενα αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο ειναι οτι μεσα σε μια χρονια θα δουμε ολα τα ονοματα που θα παιξουν σε ενα φεστιβαλ.Και για να μην με φατε(οτι υπαρχουν εξοδα να ερθουν εδω σε σχεση με κεντρικη ευρωπη κλπ) εννω φεστιβαλ στη Σερβία.Δηλαδή λίγο πάνω απο εμάς η οποία δεν νομίζω να έχει και μεγαλύτερο κοινο…Ενταξει εγω δεν παραπονιέμαι τοσο επιδη θα δω τα ονοματα που θελω φετος.
Αλλα χοντρικα θα δωσω
16 primordial8) 8) 8)
32(ή 35 δεν θυμαμαι τωρα) Αμορφις
35 boc
70(ή 50) μειντεν

150 ευρω και δεν θα καταφερω να δω για οικονομικους λογους τεσταμεντ,up the hammers(που εχει και καλο εισιτηριο)καμελοτ και Πριστ(εκτος αν γινει κανα θαυμα…)…Και μιλαω ως οπαδος που δεν πηγαινει σε οτι συναυλια γινεται αλλα μονο σε συγκροτηματα που ακουω και μα ρεσουν…Οποτε τι να μην γκρινιαζουμε…Δεν μπορουσε να γινεται ενα μεγαλο φεστιβαλ να συγκεντρωνει πολλα απο αυτα τα ονοματα που ουτως η αλλως θα ερθουν και να εχει ενα εισητηριο γυρω στα 120?:-k

Αυτα για να μην θεωρουν καποιοι οτι μας τρεχουν απο τα μπατζακια η οτι ειμαστε τοσο γκαβλωμενοι που αθ πρεπει να μην τρωμε για να παμε στις συναυλιες…:roll:

Δε λέω πολύ καλή η κουβέντα γύρω από όλο το θέμα των βεστιβάλ , και ελπίζω να παρακολουθεί και κάποιος πιο υπεύθυνος που να μπορεί να κάνει κάτι (όχι όπως οι πιο πού από εμάς που μιλάμε από την απ’έξω) για να μαθαίνουν τι σκέφτεται ο κόσμος.
Όλες οι γνώμες δεκτές βέβαια αλλά να θυμόμαστε ότι μιλάμε για μια χώρα που στο συναυλιάκο χάρτη τα τελευταί χρόνια μπάινει με αξιώσεις.Ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πλυθησμού είναι της πίστας και των μπουζουκιών ,κάτι που δεν έχουν να αντιμετώπίζουν οι διοργανωτές σε άλλες χώρες.
Και αν είναι δυνατόν να έχουμε φτάσει να συγκρίνουμε το Rockwave και οποιοδήποτε άλλο εγχώριο φεστιβάλ με το Donington…Είναι τελείως άκυρο,άτοπο και άδικο.
Σίγουρα μπορούν να γίνουν καλύτερα κάποια πράγματα αλλά και ελπίζω και εγώ να γίνουν.

Φιλικά

Καλα κάθε χρόνο τα ίδια λέμε !

Οποιος πάντως έχει την δύναμη να πάει κα΄που παραέξω εκτός Ελλαδος θα δεί οτι με τα ίδα λεφτά μπορεί να πάει εξωτερικό και να δεί με τα ίδια λεφτά ακόμα 50 ονόματα εκτός απο τα 5 που θα δει στο ροκγουειβ.

Π.χ CASTLE FESTIVAL Oσα λεφτα θα δώσεις στο ροκγουέιβ για1 ημέρα τόσα χρήματα έχει ΟΛΟ ΤΟ 5ΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8O 8O 8O
ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !!!

Ενταξει δεν λεω απο ονοματα γαμω αλλα αμα η σειρα ειναι ετσι οπως λεει ελεος!

τα ονοματα για φεστιβαλ ειναι αστεια

Απο που φαινεται?Καθαρα απο ενδιαφερον ρωταω γιατι αν ειναι ετσι θα παω 100%! :smiley: :yahoo:

Drifter37 στο γεγονός ότι δεν βλέπουμε μεγάλα ονόματα ή μικρότερα ονόματα τα οποία στην Ευρώπη τα βλέπουν 5000 φορές το χρόνο φταιει μαλλον το γεγονός ότι τα ονόματα αυτά δεν προσφεροντε για εύκολη κονόμα.Δηλαδή εμπεριέχεται μεν ο κίνδυνος να μπεις μέσα αλλά όταν είσαι η Didi που όπως λες 22 χρόνια είσαι στην κορυφή σημαίνει ότι από τις συναυλίες σου βγάζεις αλλιώς θα το είχες κλεισει το μαγαζί δεν δικαιολογείσαι να μην φέρνεις ονόματα για να ακουστεί και το όνομά σου ρε αδερφέ…για λόγους promotion…δλδ φέρνει τώρα τους Kiss οκ?Αν η διοργάνωση είναι καλή και 1000 ευρώ να μπει μέσα την επόμενη φορά να είσαι σίγουρος ότι ο ευχαριστημένος πελάτης θα ξαναπάει…και θα συμπαρασύρει και εμένα που δεν πήγα φοβούμενος μια μέτρια διοργάνωση εγώ τον άλλον…έτσι πάνε αυτά…όταν όμως κοιτάς να κονομήσεις εδώ και τώρα 5 φράγκα και αύριο δεν βαριέσαι αργά η γρήγορα ο κόσμος θα σου στρέψει την πλάτη…

Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι είναι πολλές φορές απείρως καλύτεροι και αποδοτικότεροι από τους βραχυπρόθεσμους.Είδες εσύ η Didi από το 1996 και το Rock of Gods τότε να έχει κάνει κάτι συνταρακτικό σε επίπεδο προσφοράς διοργανώσεων πάντα εκτός από το να φέρνει ονόματα που αν η διοργάνωση δε σου προσφέρει κάποια στοιχειώδη πράγματα είναι δώρον άδωρον?

Έχεις κάποια ιδέα τι αμοιβές ζητάνε οι μπάντες? Μιλάω για τις μεγάλες.

Εμένα προσωπικά τα συγκροτήματα που θα παίξουν στις 9/7 μου είναι αδιάφορα.Περιμένω να ανακοινοθούν και οι άλλες μέρες.Μα καλά κι αυτοί τετάρτη βρήκαν να κλείσουν ? Αν είναι η 9η ιουλίου είναι ας πούμε η 2η μέρα,οι συναυλίες θα γίνουν τρίτη - τετάρτη - πέμπτη ? ΕΛΕΟΣ

wtf?

Σιγά μην είχε κ 50.:stuck_out_tongue:

Χωροταξικά να το πάρεις δν χωράνε πάνω από 25-28 με ζόρια.

@Drifter: Σίγουρα μαζί με τα έξοδα πτήσης θα βγουν (πολλά) παραπάνω τα χρήματα για να πας πχ στο Rock Am Ring από το Rockwave.
Αλλά μην ξεχνάς τον αριθμό των συγκροτημάτων, αλλά κ το ότι (κατά τη γνώμη μου έστω) είναι μια εμπειρία να πας (σε ένα φεστιβάλ) στο εξωτερικό.
Σκηνούλα, παρέα, μπυρίτσα:p

Και αυτό με τις μέρες.
Υπάρχει λόγος που δν γίνεται ΠΣΚ ξέρω γω κ γίνεται μεσοβδόμαδα?
Προσπαθούν επίτηδες να μειώσουν τον κόσμο?

Ή απλά κάποια στιγμή θέλουν να το “κάψουν” το φεστιβάλ λόγω εξόδων κ θα έχουν ως δικαιολογία τη χαμηλή προσέλευση?

Αφού δεν είναι κάθε μέρα…πέρυσι ήταν μέρα παρά μέρα…8)

Έχω αλλά για πες μου μιλώντας για Rockwave που ακριβώς είδες τις μεγάλες μπάντες πέρα από τους Priest που πλέον στα τελευταία ενσημα του επικουρικού δεν νομίζω να έχουν και καμιά τρελή αμοιβή και το ρίσκο με αυτούς δεν είναι και τόσο μεγάλο.

Εγώ θα σου απαντήσω με ερώτηση.Όταν μία συναυλία στη Ρώμη μαζέψει 7000 κόσμο και έχει 30 ευρώ και στην Αθήνα μαζέψει τον ίδιο κόσμο και έχει 50 ευρώ τα επιπλέον 140000 που πάνε?Τόσο πολυ ακρίβυνε τα εισιτηριά της η Superfast ferries?:lol:

Δεν διαφωνώ, εξάλλου θα πάω κατά πάσα πιθανότητα και στο Sweden φέτος με backstage και διαμονή κλπ κλπ…είναι εμπειρίες αυτές. Α, θα πάω επίσης σε μερικές συναυλίες των KISS στην Ευρώπη…τουρισμός και…
Έχεις δίκιο για το εξωτερικό, αλλά πρόσεξε ένα πρόσφατο παράδειγμα. Η μικρή Φινλανδία ξεπούλησε σε 7 λεπτά το πρώτο show των KISS και το εμβόλιμο δεύτερο ξεπουλήθηκε σε 9 λεπτά. Στη Νορβηγία του μισού ελληνικού πληθυσμού, οι Def Leppard θα δώσουν 2 συναυλίες. Υπάρχει διαφορά κουλτούρας σε πολλά επίπεδα (και όχι μόνο μουσικά), είναι το attitude εν γένει. Όποιος έχει πάει σε συναυλίες έξω και έχει βγει σε rock bars και έχει γνωρίσει κόσμο, ίσως καταλάβει. Δεν κατηγορώ εμάς, τους Έλληνες, σε καμμία περίπτωση. Είμαστε ο καλύτερος λαός και γουστάρω. Αλλά διαφέρουμε από τους άλλους.