Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

Δηλαδή οι Opeth είναι άτεχνοι. Εντάξει το άκουσα κι αυτό.

Σεβαστή η λατρεία σας σε οποιοδήποτε σχήμα αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα…

απο τα ειδωλα του Akerfeldt ειναι ο Trey και ο David , το ελεγε ανεκαθεν
δεν θα σχολιασω το απαραδεκτο γεγονος οτι θα ανοιξουν το φεστιβαλ
παντως τωρα τελευταια ο Trey πετουσε κατι περιεργα του τυπου
“δεν ειμαι evil πια” σε τετοιο στυλ παντως

Οπα μισο λεπτο ,δεν ειπα οτι οτι οι Opeth ειναι ατεχνοι,βασικα ειναι απο τις λατρευτες μου

μπαντες.Aπλα εκανα χαβαλε,με το γεγονος οτι θα βαλουν πρωτα Morbid Angel και μετα Οpeth

δεδομενου του ποσο πολυ εχουν επηρεαστει οι τελευταιοι απο τους MA,εκτος των αλλων (πχ Porc Tree,αλλο υπερσεβαστο ονομα)

Εξαλλου αν τους ρωταγες τους Opeth αν θελουν αν παιξουν πριν ή μετά θα σου

απαντουσαν κ οι ιδιοι απο respect μονο πριν.

(αυτο με τα βυζια παντως παιζει να ειναι κ αληθεια παντως:p )

Α και ο Trey παντοτε τα ελεγε κατι τετοια για υπερδιαγαλαξιακους κοσμικους χωρους και

πλανητικες ενεργειακες μορφες εσωτερικης γαληνης,μην τον παρεξηγειτε,να ειστε σιγουροι

οτι μετα το live θα εχετε κερδισει σιγουρα ενα εισητηριο για το πιο ζεστο καζανι της κολασης:D

αααααα!!! Morbid Angel!! οι συνθηκες που θα τους δω ειναι οι χειροτερες δυνατες αλλα ειναι απο τις πολυ πολυ μεγαλες μου αγαπες! Πλεον υπαρχει λογος να παω στο μπουρδελακι στην μαλακασα.
πως τα φερνει η ζωη να παιζει σαππορτ ο Τρεη στον Ακερφελντ και στο στους Within Temptation χαχ

ο Τρεη καλα θα κανει να βγαλει το γαμημενο νεο αλμπουμ επιτελους…5 χρονια ειναι πολλα…λογικα θα γαμει, αμα αφοσιωθει και ο Ντεηβ

εμενα παλι που δεν τους μπορω τους morbid angel, μια χαρα με βολευει η σειρα :lol: :lol:
να πεθανετε κατω απ τον ηλιο ρεε :stuck_out_tongue: Αυτο θα ειναι death metal from hell!! :twisted: :metal:

λοιπον εστω και καθυστερημενα ακουσα σημερα Within Temptation & Cavaleres

για τους 1ους μπορω να πω οτι το εχουν το αντικειμενο χαλαραααα , αλλα με τα αλλα ονοματα του Rockwave δεν ταιριαζουν απλα.δεν το χωνευεις ευκολα οτι θα παιξουν πανω απο τους αλλους 3(που βαρανε ασχημα).πιστευω θα ταιριαζαν χαλαρα στο March Day που ειναι και οι Nightwish.δεν ειμαι οπαδος της μουσικης τους , δεν μου κανει εντυπωση που εχουν πουλησει τοσα album αφου πλεον συνταγη της επιτυχιας θεωρειται μια ομορφη κοπελα στα φωνητικα με μια φωναρα (υπαρχουν εξαιρεσεις οπως η Angela των Arch Enemy που ταπεινη μου αποψη ειναι , και με ολο τον σεβασμο στον μεγαλο Michael Amott,αν δεν ηταν γυναικα στα φωνητικα δεν θα ειχαν τετοια επιτυχια).δεν μπορω να πω οτι δεν μαρεσαν τα τραγουδια τους απλα δεν θα μου κινησουν το ενδιαφερον , δεν μπορω να φανταστω με τπτ τον εαυτο μου να ακουω τετοια μπαντα.ας μην γκρινιαξουν οι φανατικοι τους παρακαλω:p :stuck_out_tongue:

για τους 2ους το κομματι Inflikted τα σπαααααει!τρομερο ρεφραιν, απλα σπερνει!καλο και το Sanctuary (οπως καταλαβετε τους ακουσα απο το myspace) οποτε αφου μου κινησαν το ενδιαφερον θα ακουσω και ολο τον δισκο τους. δεν τους συγκρινω με τους παλιους Sepultura , Soulfly δεν ακουω και τοσο αλλα αυτοι μου φαινονται κατι διαφορετικο , πιο industrial θα λεγα

ειναι κριμα παντως να παιζουν μια μπαντα που σπερνει τωρα(Cavaleres) και 2 μεγαλες μου αγαπες (Opeth , Morbid Angel) και να ειναι headliner μια (τεραστια) μπαντα που δεν μου αρεσει:( :frowning: :frowning:

ενταξει δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα
οσο για την απιστευτη τιμη του εισητηριου , ειναι αυτο που με εμποδιζει να δωσω το παρων.για να μαι ειλικρινης αν ηταν καποιος αλλος headliner (πχ Metallica οποτε θα λεγαμε οτι ειχαμε το καλυτερο line up ολων των εποχων με τοσες γκρουπαρες) δεν θα με απωθουσε καθολου η τιμη
ολα εξαρτωνται απο τις αλλες 2 μερες (ααααααντε ποτε θα μαθουμε???)

Οι Within Temptation ειναι αρκετα παλιοι και σαφως υπηρχαν πολυ πιο πριν αυτην την μοδα με τα γυναικεια φωνητικα, απο τα μεσα των 90’s αν δεν κανω λαθος, σε ποιο οπερετικο/goth metal στυλ τοτε βεβαια :wink:

πο πο τωρα μου ηρθε…!!

αφου η didi θα κανει μονο μια μεταλ μερα κι στις αλλες δυο την μια απ’ τις δυο να τσακιστει να φερει neil young!!!
βολευουν και οι ημερομηνιες γιατι θα παιζει σε φεστιβαλ σε αυστρια και δανια στις αρχες ιουλιου…!!! 8O 8O

Θα κάνει όντως μόνο μια μεταλ μέρα ή θα είναι περισσότερες ?

δεν ξερω, το ρωτησα και γω αυτο
ελπιζω μια παραπανω
παντως το βλεπω να δινω το παρων αν δεν λεει η δευτερη μετσαλ ντευ (πακετο Opeth + Morbid Angel + ποσωση Cavalera δεν ξαναβρισκεις)
η ροκ ντευ δεν με πολυσυγκινει γιατι δεν βρισκω κατι να φερουν ωστε να μου αρεσει

[SIZE=“2”]Φημη incoming:[/SIZE]

Κατι ακουστηκε για Carcass. Στο Rockwave, μαζι με τους υπολοιπους. Συνηθως δεν αναφερω οτι ακουω δεξια κι αριστερα, αλλα τ’ ακουσα απο 2 (εως τωρα) ατομα. Ελπιζω να ισχυει…

Συντομα θα ξερουμε.

It’s Official:band: =D> :metal: \:D/ :yahoo:

Λοιπον πολυ σοβαρα το λεω, πρεπει να πιεσουμε με τον τροπο μας (!!!) οι Within Temptation να παιξουν την ωρα που τους αξιζει ( δηλαδη στις 4 το απογευμα).
Με τα νεα δεδομενα ποια κατα την γνωμη σας πρεπει να ειναι η σειρα εμφανισης ;;;

λολ. Ουτε που πηραμε χαμπαρι.:lol:

Τελικα, όπως εχει διαμορφωθει το εως τωρα billing, τ’ αξιζει τα λεφτα του…

Edit: Within 3ο ονομα. Βαση εμπορικοτητας. Το φετινο reunion των Carcass ειναι απο τα πιο hot δρωμενα του καλοκαιριου. Μιλαμε παντα για Ευρωπαικα επιπεδα.

Γαματο νεο!! Οσο παει και καλυτερευει το πραγμα!!

Η σειρα που θα μου φαινοταν προσωπικα πιο σωστη λαμβανοντας υποψη ιστορικοτητα-προτιμησεις ελληνικου κοινου-εμπορικοτητα ειναι η εξης:

Within Temptation
Opeth
Cavalera Conspiracy
Carcass
Morbid Angel
Judas Priest

By the way, δεν νομιζω να ειναι ιδιαιτερα εμπορικοι οι Within στην Ελλαδα…

Eγω θέλω να βγάλουνε τους Within Temptation και να ναι με τη σειρά που είπε ο ChrisP. τελικά με ποια σειρά θα είναι ρε παιδιά? Αμα οι 2 πρώτοι Κάρκας και Μόρμπιντ Έηντζελ δεν υπάρχει περίπτωση να πάω…Έλεος δηλαδή!

@ChrisP: Ελλαδα ναι, οχι τοσο.

Η γνωμη μου συμφωνα με τα γουστα του κοινου.

Opeth
Within Temptation
Cavalera Conspiracy
Morbid Angel
Carcass
Judas Priest

Με την καθε μπαντα να παιζει σταντέ μία ώρα. Παρολα αυτα οι Within πρεπει να ναι ψιλοακριβοι, και δε κολλανε τελικα στο ολο πακετο. Περισσοτερο θα θαφτουν, παρα θα θαψουν τα λοιπα ονοματα…

Προσωπικα θα τους εβαζα τριτους. Απ’ τη μία ‘‘σπαει’’ λίγο το πράμα, ενώ απ την άλλη οι διαφορές στις ώρες εμφανισης δε θα ειναι τοσο μεγαλες… αντιθετως (και συγκριτικα) αν ειναι να τους βαλουν στα πρωτους - πρώτους, καλύτερα να μη τους φερουν καθολου… καμμενο χαρτι θα ναι…

Εν τω μεταξυ τους ‘‘υπερασπιζομαι’’ ενω & για μενα ειναι το πιο αδιαφορο ονομα…:lol:

Edit: Τους Opeth τους βαζω πρωτους επειδη το μίας ωρας set σιγουρα δεν ειναι απο μονο του ‘‘δυνατη’’ αφορμη, ειδικα απ τη στιγμη που εχουν ξαναρθει 3 φορες… ειναι και Μαλακασα, και μεσημερι… Καποιος που τους εχει ξαναδει, τι να πα να κανει για 5-6 κομματια…

οντως οι within… ειναι η πιο ακυρη μπαντα και κατα την γνωμη μου πρεπει να βγουνε πρωτοι αντε το πολλυ δευτεροι!!και τωρα θελω να μοιραστω μια σκεψη μου τελειως υποθετικα…ποσο πιο ακριβοι ειναι οι at the gates απο τους within temptation???

Εαν βαλουν τους WT νωρις νωρις θα ειναι μια ευκαιρια για τα πιτσιρικια οπαδους τους να ειναι απο νωρις στο Terravibe και να φαινεται οτι εχει και κοσμο.
Για παραδειγμα ,λογω δουλειας, πριν απο τις 5:30 δεν θα μπορω με τιποτα να ειμαι στο φεστιβαλ…

Ενω ενας μικροτερης ηλικιας , που δεν δουλευει , θα μπορει να παει απο νωρις για να προλαβει το αγαπημενους τους WT.

Για να δουμε