Η αληθεια βεβαια ειναι, οτι τωρα που ξαναβλεπω τη σειρα που εβαλα, με Cavaleras, Carcass, Morbid στο καπακι γινεται πολυ death το ολο κλιμα και κοσμος που θα παει για Priest πιθανον να ξενερωσει. Απο την αλλη ουτε οι Within ειναι ιδιαιτερα αρεστοι στο ελληνικο classic heavy κοινο. Ισως θα πρεπει να μπει και μια πιο κλασσικη metal μπαντα…
Γαμάτο νέο! Όλο και πιο πολύ με ψήνει τώρα… Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι WT δλδ, σίγουρα θα είχα ψηθεί
Αν και μου είναι αδιάφορες οι μπάντες πέρα από πριστ, μπορώ να πω οτι το line-up γίνεται σιγά σιγά πολύ ενδιαφέρον. Πιστεύω πως θα έχουμε και άλλες προσθήκες, χαμηλότερου βεληνικούς ίσως.
Αυτο τωρα που προβλιματιζει ειναι ποση ωρα θα παιξει ο καθενας κ οτι γινεται τεταρτη κ πολλοι δεν θα μπορουνε να ερθουνε απο νωρις
Ας φερουν κανενα “Ζωντανο” συγκροτημα π.χ Linkin Park , Deftones, και ας αφησουν τις νεκρααναστασεις με kiss judas prist και την κουτση μαρια
τι λες ρε φιλε εχεις πολλες φορες τους νεκρους κιςς ε>>>?? και κουτση μαρια μαλλον ειναι οι λνκιν παρκ χιλιες φορες κισσ και τζουντας παρα λινκιν παρκ
συμφωνω…ποσα λευτα εδωσε η didi για να φερει αυτα τα ομοματα και ποσα θα παρει???
μονο οι priest αξιζουν που τους εχουμε ξαναδει την τελικη…περυσι ακουγαμε metallica,heaven n hell,
robert plant και μας εκανε εντυπωση…σκεφτειτε σαπορτς περυσι…mastodon,iced earth,dream theatre,europe κ.α…
ακουμε φετος οτι ερχονατι οι within temptation και παθαινουμε πολιτισμικο σοκ…
οτι να νε!!!#-o
και να μην μιλησω για rockwave 2005!!!
Τοσο πολυ τους εκτιμας βλεπω
εχεις δικιο…dream theater…sorry!
κατα την γνωμη μου η καλυτερη σειρα για μενα θα ηταν
wt
morbid angel
opeth
carcass
cc
priest
αλλα δυστυχως δεν αποφασιζω εγω αλλα τουλαχιστον οι πριστ θα ειναι headliners…!!
παντως πρεπει να γινει αγωνας ωστε οι wt να ειναι openers…:!:
Ερχονται οι Γκογκολ.
Η δεν ειναι “ζωντανο” συγκροτημα αυτο?
Και τα φετινα σαπορτ μια χαρα ειναι…
Ρε γαμώτο πάλι γκρίνα ? πότε έχουμε δει τόσες αξιόλογες μαζεμένε bandes σε μια μέρα?
τι κρινα…? τετοια…?
Rockwave θα ειναι η Metalwave παλι??
η Alternative μερα θα παει παλι σαν τεραβαιμπ φεστιβαλ 1 σεπτεμβριου οπως τα 3 τελευταια χρονια? (2005 Cure-cranes-film 2006 placebo,2007 smashing pumpkins manic street(που ακυρωθηκε))
υ.γ. χου δε φακ ις γκογκολ??
Ασε λοιπον τις “ζωντανες” μπαντες και βολεψου με τιποτα Placebo…
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ
εγινε αυτο που φοβομουνα
τωρα θα πρεπει να τρεχουμε μαλακασα για να δουμε carcass!!!
Γκρινιαρη!
Η μερα παντως εχει πιο πολυ καφριλα τελικα.Σπανιο.
Πρηστ και καβαλερας με ψηνουν πολυ,με τα υπολοιπα δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου.Δεν ξερω αν θα παω,θα το αποφασισω οταν πλησιαζει ο καιρος.
ΝΑΙ
ΝΑΙ
ΝΑΙ
ΝΑΙ
ΝΑΙ
ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ !!!
Αυτο ειναι καβλαwave!!!
Μου φαίνεται ότι κατάργησαν την διαφοροποίηση των τιμών και μαζί και το PL1, PL2 και PL3. Αν πάτε στην σελίδα της didi, στην ενότητα ‘‘συναυλίες’’ και κλικάρετε στην ημέρα του Rockwave, στα δεξιά της σελίδας λέει πλέον ‘‘τιμή προπώλησης 50 ? μέχρι 30/4’’, χωρίς να διαφοροποιεί PL1, PL2 και PL3.
Το ίδιο συμβαίνει και στην ηλεκτρονική προπώληση μέσω ticketpro:
https://shop.ticketpro.gr/event_detail.asp?evnt=111
Τι έπαθε ο Λώρης ξαφνικά και άρχισε τέτοια σκόντα; :-k :-k :lol: :lol:
Μην ψαρώνεις ρε, πες του ότι είσαι Άγγλος.
Άντε ανακοινώστε κ καμιά άλλη μέραααααααα.