Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

+1
=D> =D> :thumbup: :thumbup:

Eδω που τα λεμε, θα ρθουν Kiss, Maiden, Def Leppard με Whitesnake, Blue Oyster Cult και ισως Bon Jovi. Απ την αλλη εχουμε Massive Attack, Gogol και το Ejekt… Συνεπως, το φετινο καλοκαιρι εχει ονοματα για ολα τα γουστα. Γι αυτο και προσωπικα δε παραπονιεμαι. :slight_smile: Bασικα το βλεπω κι ως test για το πως θα ‘‘μοιραστει’’ o κοσμος.

Επισης και ελαφρως ασχετο, εαν συγκρινουμε τιμες και ονοματα μεταξυ MMD και RW, οι διαφορες δειχνουν αξιοσημειωτες. Το αναφερω μιας και τα εισιτηρια ειναι στα ιδια επιπεδα.

Edit: @Slash: Παντως εισαι και ψιλογκαντεμης απ την αποψη οτι και το G.O.M. εχει καμποσες καφριλιές. Επεσες στο ‘‘στραβο’’ καλοκαιρι. :stuck_out_tongue:

λογικό η Didi να ρίξει τις τιμές της.
έχει αρχίσει να φαίνεται ο ανταγωνισμός.
είναι πλήγμα να έρχεται ο Jovi από άλλη εταιρεία.

όμως να πω το εξής.
κρίνοντας με τα δικά μου δεδομένα.
είναι πάρα πολλά τα live που θέλω να δω.
ειλικρινά μακάρι να είχα τα λεφτά να πάω σε όλα.
δεν γίνεται.
3 αντε 4 να αντέχω…

επίσης, νομίζω πως η Ελλάδα μέσα στο γαϊδουροκαλόκαιρο δεν σηκώνει φεστιβαλ.
είναι κρίμα να χαραμίζεται κάποια μπάντα.
τι να παίξει με 40 βαθμούς κελσίου και που κουράγια να την παρακολουθήσεις…

επιπλέον, να μου τελειώσει ενα φεστιβαλ στις 3 στη Μαλακάσσα και να έχω να κάνω ταξίδι αφού βρω μετά από μια ώρα το αμάξι, είναι too much.

ίσως να γέρασα.

παντως σήμερα πήρα εισιτήρια να δω τον Dave Wyndorf και την παρέα του στο Λονδίνο…
μου έκατσε κουτί. λυσσάξτε τσαούσες…

Παντως αν καταλαβαινω καλα απο το διαφημιστικο banner στην κεντρικη σελιδα του Rocking, η σειρα θα ειναι:

Opeth
Morbid Angel
Cavalera Conspiracy
Within Temptation
Judas Priest

Και καπου θα χωθουν και οι Carcass, πιθανοτατα μεταξυ CC και WT…

βρηκα το φεστιβαλ μου!!!ναι…:smiley: :smiley: :smiley:

παρτε λιγο ονοματα…:

ROCK AM RING - ROCK IM PARK

6TH ? 8TH JUNE 2008

Babyshambles
Bullet For My Valentine
Die Toten Hosen
Dimmu Borgir
In Flames
Metallica
Motörhead
Nightwish
Rage Against The Machine
Sportfreunde Stiller
The Hellacopters
and many more…

ναι θεε μου…σε ευχαριστω…Γερμανια σ ερχομαι!!!

Πρώτα οι Morbid Angel και μετά οι Opeth. Για Carcass δεν ξέρουμε που θα χωθούν καθώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη εκ μέρους της Didi.

Πρωτα οι Morbid και μετα οι Opeth? Μαλιστα, αυτος που επηρεασε παιζει πριν απο αυτον που επηρεαστηκε. Anyway, ειπαμε, οχι γκρινιες! :smiley:

Για την αλλη μερα(αν υπαρχει) δεν ξερουμε τιποτα ε?

λαθος διατυπωση…

φρεσκοι δεν ειναι ουτε οι Ratm ουτε Machinehead…

απλα εχουν ερθει 1 φορα μονο Ελλαδα …πριν πολλα χρονια…2000+2004 οταν μετρανε γυρω στα 15 χρονια παρουσιας και τα 2…επισης ειναι πολυ μεγαλυτεροι απο carcass και λοιπυς του rw…πλην priest…

ειδικα η επανενωση των ratm ειναι απο τα σημαντικοτερα γεγονοτα φετος το καλοκαιρι…και θα ελεγε να ερθουν

τεσπα μην κολλαμε σε ονοματα…καταλαβαινετε τι εννοω…

για ροτινγκ κραιστ …ετσι οπως εχει διαμορφωθει φετος το λαιν απ θα κωλοελεγε να ερθουν και θα ηταν κ λογος για να παω απο μονοι τους…

μονο να παιξυν κατω απο πριστ…

θαντερους απριζινγκ…σε απιστευτη προφορα:metal: :metal:

Γιεα, κατανοητο. Αν και οι Carcass ειναι πολυ αγαπητοι φετος σαν ονομα…

Λογικα θα τους δουμε δευτερους στο billing. Θα σπαει και το προαναφερθεν ‘‘deathιζον’’ κλιμα.

την ποιότητα πώς την ορίζεις δηλαδή για να καταλάβω!!αν θες να το πάμε μουσικά τότε οι morbid angel και οι carcass είναι έτη φωτός μπροστά απο πάρα πολλά συγκροτήματα που θεωρούνται ποιοτικά μόνο και μόνο επειδή πουλάνε!βλέπε nightwish και άπειρα άλλα παραδείγματα…για να παίξουνε αυτά που παίζουνε οι morbid angel θέλουνε τουλάχιστον 2-3 χρόνια μαθήματα κιθάρας ντραμσ και λοιπά! .το οτι δεν σου αρέσει εσένα δεν σημαίνει οτι δεν έχει ποιότητα!και μάθε να σέβεσαι τον άλλο.γιατί κι εσένα θα μπορούσε να σου απαντήσει κάποιος οτι αμα θές μπαλάντες πήγαινε στην βανδη,κι άμα είναι πολύ ευαίσθητα τα αυτάκια σου και ματώνουνε όταν ακούς σκληρή μουσική βάλε σερβιέτες!δεν είναι δυνατόν κάθε χρόνο να βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια!!!
Υ.Γ.1 ο καθένας έχει δικαίωμα να ακούει ότι θέλει χωρίς να είναι αναγκασμένος να ακούει τον κάθε επιστήμονα που νομίζει πως μόνο η γνώμη του μετραει!!αυτα που είπα είναι για να καταλάβει αυτός ο επιστήμονας πόσο εύκολα προσβάλεις τον άλλο.ακούτε ότι θέλετε και μην σας ζαλίζουν τα…απίδια όλοι αυτοι που νομίζουν οτι τα ξέρουν όλα.
Υ.Γ2 η σειρά είναι απαράδεκτη!!!απο πού κι ως που οι w.t κάτω απο τους πριστ?αυτοί θα έπρεπε να ξεκινάνε το φεστιβάλ!τα ίδια κάνανε και στο mmd08 και κοιμηθήκανε όλοι στους τριστανια…μεγάλο λάθος κατα την άποψή μου.ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι έχουνε διπλάσια ιστορία απο αυτους!και μην μου πείτε για πωλήσεις!γιατι οι m.a και οι carcass έρχονται για πρώτη φορά στην ελλάδα και θα πάνε πααρα πολλά άτομα να τους δούνε,και οι καβαλέρες είναι σα να έρχονται οι σεπουλτούρα οπότε και με αυτούς θα γίνει πανικος…αυτα!

με όλο το συμπάθειο αλλά επειδή παραθέτεις συκγεκριμένο παράδειγμα…
πιστεύεις ότι η μουσική των Morbid Angel είναι πιο δύσκολη τεχνικά από των Nightwish?
Ως μουσική συνολικά και όχι ως drums ή ως κιθάρα μεμονομένα.
Έχεις ακούσει τις ενορχηστρώσεις των Nightwish, ιδιαίτερα στο Once? Τις θεωρείς απλές? Δεν σου λέω αν σου αρέσουν…

χαλαρώστε με τις σειρές προτεραιότητας.

και ας μην έχουμε επιλεκτική μνήμη. Τα reunion Carcass και At The Gates είναι από τις πιο ξεδιάντροπες αρπαχτές ever ασχετα αν θέλουμε να τους δούμε. Όπως είχε αναρωτηθεί και ενας φίλος, ποιά η αμοιβή που είχαν πριν διαλυθούν και ποιά η αμοιβή που απαιτούν για να παίξουν τώρα?

δεν είπα οτι τις θεωρώ απλές,αλλα τεχνικά πιστεύω οτι είναι κατώτερες των m.a.για να κρίνεις κάτι πρέπει να το έχεις ακούσει.δεν θέλω να κάνω αυτά που κοροιδεύω.επαναλαμβάνω οτι δεν τους θεωρω κουλους…επαγγελματίας και κουλος δεν πάνε μαζι.με ελάχιστες εξαιρέσεις.όσο για τα reunion, στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει αυτή κατακόρυφη άνοδο των απαιτήσεων,και κυρίως γιατί πριν διαλυθούνε δεν είχαν τις αμοιβές που αξίζανε.όπως λένε,σε εκτιμάνε μετά θάνατο… :slight_smile: κι όταν επιστρέφεις από τους νεκρούς,παίρνεις εκδίκηση…χεχε!αλλά γιατί τις λες απο τις πιό ξεδιαντροπές αρπαχτές?έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο?γιατί δεν έχει πάρει κάτι το αυτί μου…για μένα ξεδιάντροπη αρπαχτή είναι το οτι οι maiden συνεχίζουν και παίζουν ακόμα!!!γιατί αν θεωρούσανε οτι προσφέρουνε ακόμα στην μουσική,δεν θα κάνανε περιοδείες μόνο με κομμάτια του παρελθόντος,αλλα θα παίζανε και πολλά απο τα καινούρια,όπως κάνουν όλα τα συγκροτήματα 10-15ετίας.αλλα ξέρουν και οι ίδιοι οτι τα άλμπουμ πλέον τα βγάζουν για να τα βγάλουν…καλά ντε,μην βαράτε!!!όπως και πολλοί άλλοι…

Στο site των Morbid Angel αναγράφεται το εξής
[FONT=Copperplate Gothic Bold][SIZE=3][SIZE=4][SIZE=4] 7-09-08 — ATHENS ROCKWAVE — Greece
Main Stage Terra Vibe Park
Αυτό το Main Stage σημαίνει ότι θα έχει 2?:-k
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT]

Λετε να το κανουν με 2 stages σαν το MMD?

ισως ειναι μια απο τις σημαντικες αλλαγες που θa εχει το rockwave οπως ελεγε ο drifter;;;

δηλαδη θα εχουμε σιγουρα και αλλες ανακοινωσεις;;;
ακομα και ετσι να ειναι ομως τα εξω φεστς εχουν ξεφυγει παρα πολυ…δω κανουν ανακοινωσεις ενα ενα τα συγκροτηματα εξω κανουν κατα πενταδες η δεκαδες…

οταν λεμε δυο stages εννοουμε οτι στη μια πχ θα παιζουν οι opeth και στην αλλη οι morbid angel παραλληλα???την ιδια ωρα???8O

δεν νομιζω να ειναι ετσι…αν κανουν και τετοια μαλακια με τοσα λιγα συγκροτηματα που θα εχει (γιατι πανω απο 10 μπαντες με καμμια παναγια δεν θα εχει) θα ειναι τοσο ξενερωτικο για ολους και το ξερουν αυτο οι didiδες…
δεν ειναι δα και swden rock που οκ…εχεις πολλες επιλογες και αναγκαζεσαι να διαλεξεις αναμεσα σε…2 η 3 σκηνες ποα μπαντα σε ελκυει περισσοτερο να δεις…

Σωστά,δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο.Όπως και να χει,βλέπω φέτος βλέπουμε να γίνονται αρκετές αλλαγές στο rw.

(Μαλλον) ισχυει. Μου ανεφεραν κατι τετοιο τις προαλλες.

Αρα θα αλλαξει και η διαμορφωση; Για να δουμε.