Το έχουμε πει και πρωτύτερα. Φέτος, 2 σκηνές.
Αρα να περιμενουμε να κλεισουν κι αλλες μπαντες.
Σωστα?
Κρινοντας απ τα δεδομενα, θα εχουμε σιγουρα δυο ελληνικες.
Εαν σκοπευουν (βαση billing) να κανουν τις δυο μερες σε μια (φαση βινταν σασουν), ισως και 4. Μαλλον ειναι και το πιο πιθανο…
Edit: Εν το μεταξυ (το χα πει και καπου αλλου νομιζω), κανουν την καλυτερη δουλεια. Ο κοσμος δε την παλευει τοσο να τρεχει στη Μαλακασα. Οι δυο - τρεις μερες σερι κουραζουν. Αρα η λυση ειναι μια. Περισσοτερα ονοματα, ακριβοτερο εισιτηριο…
Μη ξεχνάς ότι το rockwave δεν είναι μόνο μεταλ.
Σιγουρα. Αναφερομαι καθαρα στο metal τμημα. Τα τελευταια χρονια εξ αλλου (πλην '06) ειχε καθιερωθει το ‘διημερο’…
Ρε παιδια εξηγηστε λιγο.
Τι ακριβοτερο εισιτηριο? Αφου 50 κανει ετσι κι αλλιως.
Εχουν ανακοινωθει μεχρι τωρα:
Judas Priest
Within Temptation
Morbid Angel
Carcass
Opeth
Cavalera Conspiracy
Και 2 ελληνικες να ανακοινωθουν (η, και 4) δυο σκηνες δεν χρειαζονται. Αρα περιμενουμε λογικα και μερικες ξενες ακομα.
DRIFTER σωστα? Διορθωσε με…
Οι σκηνές έχουν και τον ρόλο εξοικονόμησης χρόνου. Να μην “ξενερώνεις” πολύ μεταξύ δύο μπαντών.
Οντως. Στο MMD κατα καποιο τροπο δουλεψε το πραμα. Ο χωρος ηταν ακαταλληλος, η ιδεα ομως παραμενει σωστη. Επισης:
6 ξενα ονοματα + 4 ελληνικα = 10.
Το RW του '05 ειχε επισης 10 (ή 11), με τιμη διημερου 75. Not bad.
Edit: Επισης, δεν αποκλειω να ανακοινωσουν κατι ακομα για ενα και μονο λογο. H Didi δεν ειπε τιποτα για Carcass, μεσω myspace μαθαμε οτι ‘‘εκλεισε’’.
Ισως πουν δυο ονοματα μαζι. Ή απλα να το ‘‘δεσουν’’ με το θεμα των σκηνων. Who knows. Λογικα και συντομα θα μαθουμε.
Και τιμή 3ημερου πέρυσι 115, δηλαδή σούπερ.
Στο ΜΜD δούλεψε πολύ καλά και θα ήταν τέλεια, αν δεν υπήρχαν οι καθυστερήσεις που ΔΕΝ οφείλονταν σε τεχνικούς λόγους.
Αν ειναι οντως 2 οι σκηνες στο Rockwave τοτε βρισκω λογικο να ειναι στην μια οι καφριλες (συμφωνα με το billing ειναι ηδη ικανοποιητικες οι “καφρικες” μπαντες και με 1-2 ονοματα θα ειναι κομπλε) ενω απο την αλλη να περιμενουμε πολλα ακομα ονοματα γιατι μονο οι Within Temptation δεν γινεται…Ετσι λυνετε αυτο που λεγαμε απο την αρχη οτι δεν κολλαει αυτη η μπαντα με τις υπολοιπες και επομενως κατα καποιον τροπο θα χωριστουν τα κοινα αναλογα με τις προτιμησεις τους.Μακαρι να τα δουμε και στην πραξη…
μπαίνει απρίλιος και ακόμα μια μη μέταλ μπάντα δεν έχουμε ακούσει για rockwave… έστω και σαν φήμη… τόσα “κυκλοφορούν” στα ξένα φεστιβάλ (offspring, sex pistols, rage against the machine, queens of the stone age, serj tankian…) το κόβω να έχει μόνο μέταλ μέρα φέτος…
Μεσα στο FORUM εχει αναφερθει για ενα πολυ μεγαλο ονομα απο το χωρο του Rock που σε λιγες ημερες βγαζει κα δισκο, που ειναι και πολυ καλος, οτι μπορει να περασει απο τα μερη μας…
Το μεγεθος τους ειναι χαλαρα για Terravibe απλα δεν ξερουμε ακομα εαν θα ειναι μεμονομενη συναυλια ή μερος του Rockwave…
Απλα δεν ξερω ποσους απο εδω μεσα θα συγκινησει το συγκεκριμενο ονομα
Επισης το OTHER SIDE εχει αναφερει τον Moby για RW…
Οποτε λιγο υπομονη ακομα…Εξαλλου το καλοκαιρι ειναι /θα ειναι full απο συναυλιες
Ρε παιδιά εξηγήστε μου λίγο…Αν όντως υπάρχουν 2 stages και παιζουν εναλλαξ τοτε γιατι υπάρχει διαχωρισμός σε PL1,2,3?Δεν θα ειναι φασαρία ένας απο PL2 απο την stage 1 να θέλει να πηγαίνει PL2 στην stage 2?Δλδ θα πρέπει να υπάρχει έλεγχος συνέχεια.Δεν θα είναι χύμα όπως στο MMD…
Νομίζω διαχωρισμός και 2 stages δεν συμβαδίζουν πολύ
Να ρωτησω κι εγω κατι? Αν παιζουν ταυτοχρονα δεν υπαρχει το ενδεχομενο να χασω μπαντες που θελω να δω? :?
Δηλαδη ok, αν παιζουν Within Temptation στη μια στα τετοια μου, αλλα αν κατσει Opeth και CC ταυτοχρονα εγω που θα παω? :?
για να μην νοιώσεις τύψεις επειδή θα αδικήσεις ή θα χάσεις κάποιο συγκρότημα,τοτε πήγαινε για μπύρες μέχρι να τελειώσουνε και οι 2…:lol: :lol: :lol: :lol:
σοβαρά τώρα αυτό είναι πρόβλημα…τουλάχιστον έξω που το κάνουνε έχουνε φεστιβάλ των 20-30 συγκροτημάτων τη μέρα…εδώ θα την βγάλουμε με 7-8.στα 10 θα κάνω πάρτυ!!
Ρε ειναι τεραστιο προβλημα! Δηλαδη παω για να δω τα πολλα ονοματα και τελικα θα δω οσα εβλεπα και περσυ! Τουλαχιστον να τα χωρισουν ωραια, δηλαδη Morbid Angel και WT μαζι, γιατι εχουν διαφορετικο κοινο οσο να ναι…Δεν νομιζω να ναι τοσο βλακες να βαλουν MA και Carcass την ιδια ωρα
Προφανώς και δν θα παίζουν ταυτόχρονα οι μπάντες.Απλά πιστεύω η όλη φάση θα γίνει για εξοικονόμηση χρόνου.Πχ μόλις θα τελειώνει η μια μπάντα απο το ένα στέιτζ θα ξεκινάει αμέσως η επόμενη στο άλλο χωρίς τα χρονοβόρα σαουνττσεκ.
Βασικα, κανουμε ολοι εικασιες εδω μεσα.
Πρεπει να υπαρξει μια ΥΠΕΥΘΥΝΗ πληροφορηση σχετικα με:
- τη σειρα που θα παιξουν τα συγκροτηματα
- το αν θα ανακοινωθουν κι αλλα ονοματα απο το εξωτερικο
- το αν θα ανακοινωθουν ονοματα απο το εσωτερικο
- το αν οντως θα υπαρχουν 2 σκηνες και πως θα γινει η χρηση τους
- το αν θα υπαρχουν PL 1,2,3
- τα εισιτηρια.
Λεει οτι μεχρι τις 18/4 θα ειναι 50 ευρω. Και πως θα δωσω εγω τα λεφτα μου ρε φιλε αν δεν ξερω ολα τα παραπανω? Στα τυφλα?
Αυτή τη Δευτέρα 31 Μαρτίου κάνουμε κλικ στο rockwavefestival.gr .
Νέες ανακοινώσεις, πολλά ονόματα, δυνατές συγκινήσεις και ευχάριστες εκπλήξεις.
Μια μεγάλη ανανέωση, που φέρνει την ανατροπή !
E ναι λοιπόν ! Αυτό το καλοκαίρι …κάτι αλλάζει. «Το δικό μας Rockwave» μας προκαλεί σε νέες περιπέτειες…
From www.didimusic.gr
Θα μας λυθουν ολες οι αποριες.Υπομονη κυριοι.
Ενταξει οι αποριες θα μας λυθουν αργα η γρηγορα αλλα δεν θα επρεπε να ξεκαθαριστει απ’την αρχη τι θα δουμε για να μπορουμε να παρουμε εισιτηρια???Ετσι στην τυφλα περιμενει η didi να δωσουμε τα λεφτα μας??