δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα δεν υπάρχουν χωρίσματα
αυτο ελειπε…να υπηρχαν και τα χωρισματα…τοτε θα ηταν το μεγαλυτερο ανεκδοτο της δεκαετιας…
οχι πως τωρα δεν ειναι ανεκδοτο…
ναι αλλά ως εκ τούτου χαζοχαίρομαι :P:P:P
Χμ… :-k
Μια απορία: τη μέρα με Patti Smith και Manu Chao, headliner είναι ο Manu Chao?!?! #-o
Ακουγεται η φημη πως Headliner θα ειναι ο Βασιλης Καρρας ντουετο με τον Τερλεγκα…
ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
δεν μπορω…εχω χεστει στο γελιο σημερα…
χαχχαχχαχαχαχχα
Carcass και Ιnnerwish τελικα τα εξτρα ονοματα και επισημα πλεον!50-50 αναλογως τα κεφια και εννοειτε με το οσο πιο φθηνο εισητηριο!
:bye: rockwave festival this year!!!
…
…
:eek:
εμένα γιατί δε μου φαίνεται άσχημο? Με 90€ πας σε όλο το 3ημερό και δεν υπάρχουν πια τα διαχωριστικά. Μια χαρά είναι ρε σεις. Μη μουχλιάζετε! Τόσα υπάρχουν για αυτό το καλοκαίρι!
εγω θα συμφωνησω με καρβου.μια χαρα ειναι και σε αρκετα καλη τιμη.να γκρινιαζουμε οταν πρεπει αλλα τωρα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος
Κοιτα, γενικα στη ζωη μου προσπαθω να εκπεμπω θετικη ενεργεια, να αποφευγω τη μουχλα και τους ανθρωπους που με ριχνουν.
Αλλα οταν ακους ανακοινωσεις για μεγαλεια στη Γαλλια, προφανως περιμενεις πολλα.
Εγω προσωπικα δεν ενθουσιαστηκα. Αν εμενα Αθηνα, ενα 25ευρω το εδινα για Manu Chao και Smith.
Απλα δεν νομιζω οτι θα δωσουν πολλοι ανθρωποι το 90ευρω γιατι το τριημερο στο συνολο του απευθυνεται σε ανθρωπους με διαφορετικα μουσικα ακουσματα.
Και ειδικα με τοσες συναυλιες φετος στην Αθηνα. Αν δε ανακοινωθει και των Bon Jovi, δυσκολα θα σηκωθει ο αλλος να παει Terrasvibe.
Τελικά ήταν όντως συγκλονιστικές οι αλλαγές που μας ζαλίζανε τα…απίδια τόσο καιρό…προστεθήκανε οι inner wish(για τους carcass το ξέραμε…)!!!και απο την ώρα που το διάβασα έχω έρθει σε 5πλό οργασμο!!!εεεε 6απλο μολις τώρα!σε ποιούς πάτε να πουλήσετε παραμύθια ρεεεεεεεεε???είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ,ΕΜΕΤΙΚΟΙ!!!ΣΚΕΤΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ!!!για τα πανηγύρια!Λώρη άντε,ξεκίνα να πουλάς κουλούρια στην ομόνοια!!!πιο χρήσιμος θα είσαι εκει!!!ΟΥΣΤ!!!
και πιστέψτε με συγκρατήθηκα όσο έγραφα και δεν είπα αυτά που ήθελα πραγματικά να πω…αν τα έλεγα θα με αποβάλανε όχι απο το rocking αλλα απο το διαδύκτιο γενικώς!!!άσε που δεν είπανε και την σειρά εμφάνισης…πως θα εναλλάσονται…λεπτομέρειες ομως,εντάξει…άξιζε τον κόπο η αναμονη!δεν ξέρω αν πρέπει να πέσω κάτω απο τα γέλια ή να αρχίσω να σπάω το σπίτι απο τα νεύρα μου…
ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΗΡΘΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΣ!!!για αυτό στη Σλοβενία λέω,μην ψαρώνετε…
+1!
Ζήτω η κατάργηση διαχωριστικών!
Και…
Offspring??
Siouxsie??? 8O
bonnanote rockwave…
Buongiorno Bologna-Metallica…
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXA
τι λετε ρεεεεεεεεεεεεεεεε…
Μηπως να στειλετε κι’εσεις καμια ιστοριουλα στο “Δικο μου Ροκγουειβ”…
AAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXA Offspring AAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXA Siouxie
AAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXA Schooligans
AAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXA ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εχω κατουρηθει πανω μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…
AAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXA
μολις ειδα τα ονοματα
ενταξει 2η μερα ηταν σιγουρο οτι θα πηγαινα , νομιζα θα ειχε μια ακομη metal - day…ξενερωσα πολυ με αυτο
οι 2 αλλες μερες με αφηνουν παντελως αδιαφορο
το καλο ειναι οτι δεν θα χουμε PL1…αλλα σκηνες , ωστε να μην ξοδευεταιι χρονος
Μα δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με το Rockwave. Απ’ όσο θυμάμαι, εδώ και πολύ καιρό κάθε χρόνο πολλά κεράσια ανακοινώνονται αλλά πώς γίνεται τελικά πάντα το καλάθι να έχει λίγα
Κάτι μου λέει πως η κατάργηση των διαχωριστικών έγινε για να χρυσωθεί το χάπι… Μήπως είμαι πολύ καχύποπτη; :roll:
Αυτοι που πρεπει να γκρινιαζουν ειναι αυτοι που ζουν επαρχια και δουλευουν κιολας(το μεγα λαθος ηταν απο την αρχη την στιγμη ανακοινωσης των ημερων απο τοτε ξενερωσα γι αυτο δεν ασχοληθηκα ουτε με τιμες ουτε με ονοματα…και παλι μπραβο!!!(ασχετο αλλα μολις τωρα ακουγα σπορτ φμ και ο καρπετ με τον πανουτσο εκαναν πλακα με septic flesh,εβαλαν ενα τραγουδι τους και ελεγαν αυτο ειναι ελληνικη παραδοσιακη μουσικη!!!
χμ…κι εγω συμφωνω…30 ευρω η μερα…μια χαρα χαρα ειναι…πιο παλια θα εδινα τα παντα για να δω offspring…πλεον δεν ξερω…δυσκολα…
για την πρωτη μερα θα αναφερθω …οι αλλες 2 δεν με ενδιαφερουν…
ΣΥΝ … Offspring!!! , τιμη45 ΕΥΡΩ
ΠΛΗΝ…Φτωχα support…και μου φαινεται και λιγο ακυρα…σε σχεση με τους Offspring…περιμενα κατι καλυτερο…να πω την αληθεια μονο ονομαστικα τα ξερω…και δεν εχω και καμια διαθεση να ασχοληθω με αυτα…αρα αν παω , θα παω αργα μονο για να δω τους Offspring…περιμενα και κατι αλλο καλο αυτην την μερα οπως RATM πχ…
ειμαι 50-50…αν ημουν πισω στο 95-96…θα ετρεχα για Offspring…τωρα ομως δεν ξερω κατα ποσο θελω να παω…η τιμη ειναι αψογη…τα support ομως το λιγοτερο αδιαφορα…
απο την αλλη …ειναι πολυ φτωχο για τα γουστα μου φετος το καλοκαιρι…δεν με συγκινουν ουτε priest…ουτε KISS…ουτε MAIDEN…ουτε kylie:lol: …και για εξω ουτε λογος
βλεπουμε λοιπον…
καλα ρε… οι carcass στιν μικρι τιν σκινη??? ειμαστε σοβαροι τορα?? 8O 8O 8O