Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

Παιστα χροισωστωμαι:!:

[QUOTE=Ryche;336227]καλα ρε… οι carcass στιν μικρι τιν σκινη??? ειμαστε σοβαροι τορα?? 8O 8O 8O[/QUOTE

εδώ βάλανε τους w.t 2ο ονομα,εκει κόλλησες εσυ?αν ο ανθρωπος(λεμε τωρα…) βλέπει μόνο πωλήσεις και δεν υπολογίζει κι άλλες παραμέτρους τετοιες λαλακίες κάνει…γιατό m.a κάτω απ’ολους πώς το κόβεις?το ίδιο πάθανε και στο mmd 08 με τους tristania και τους nightwish…στους πρωτους ολο το φεστιβάλ κοιμότανε και στους δευτερους φυγανε πάαααααρα πολύς κόσμος…τα φεστιβάλ είναι για δυνατά συγροτήματα (και δεν εννοω μόνο καφρίλες…),και όχι για συγκροτήματα με τέτοιες ιδιαιτερότητες…τα οποια δεν αμφιβάλω καθόλου οτι θα τα απολαμβανανε αν παίζανε σε κλαμπ με τους οπαδους τους…και δεν κρίνω το αν είναι ωραία ή όχι…γούστα είναι αυτά…

Αυτά είναι μόνο τα 14 από τα τουλάχιστον 30 ονόματα που θα εμφανιστούν στις 8, 9 και 10 Ιουλίου…

δηλαδη τα αλλα ποτε θα ανακοινωθουν???
rockwave σε δόσεις…???#-o

Αν εξαιρεσουμε Carcass και Cavalera, ονοματα που ειναι οντως δυσκολα να φερεις, ολα τα υπολοιπα ειναι αστεια. Ειδικα στις ροκ μερες, παιζει να υπαρχουν 5 ονοματα που δεν ξερω καν

τα υπόλοιπα θα είναι καμμια 10ριά από το schoolwave που θα είναι και τσάμπα…:lol: :lol: :lol: μακάρι να με κάνουνε να δαγκώσω την γλώσσα μου αλλα δεν το βλέπω…

αυτό το RW είναι για να μένεις με το στόμα ανοιχτό 8O 8O 8O

Παιδιά, τα βλέπετε πολύ μονοδιάστατα τα πράγματα. Αν εσείς θέλετε μόνο metal ονόματα, συγγνώμη αλλά δε σας φταίει η didi και το RW. Tι θα πει δηλαδή “Τα περισσότερα ονόματα δεν τα ξέρω;”. Τους μη-μεταλάδες τους ρώτησες αν ξέρουν τους Morbid Angel;
Μπορεί για πολλούς εδώ ο Chao να μην λέει τίποτα, όμως θα δείτε ότι θα έχει περισσότερο κόσμο και από KISS και από Maiden.
Εγώ σε όσους έχω πει το φετινό RW κάνουν τούμπες. Τόσο Manu όσο και Offspring θα έχει τρελό κόσμο.
Επίσης το εισιτήριο 3μέρου είναι απλά super.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως απαιτείτε από τη μία μέρα στην άλλη να γίνει το RW, Glastonbury.
Εγώ βλέπω πως φέτος και πολυσυλλεκτικό είναι, και περισσότερα ονόματα έχει, και δύο σκηνές έχει, και φτηνή είσοδο, χωρίς διαχωρισμούς κτλ…

Flogging Molly και τα μυαλά στα κάγκελα ρε!!!

ναι μπραβο
και γω αυτη την απορια εχω

απο τα υπολοιπα 16 ονοματα

γυρω στα 5 αντιστοιχουν στην μεταλ μερα

φανταζεσαι λοιπον
να ανακοινωναν τιποτα

symphony x
at the gates
machine head
in flames
και death angel??

Δεν μιλαω για τον chao, για gossips κλπ μιλαω. Και εκτος αυτου, φετος εχουμε μια μεταλ μερα, και δυο χαζοροκ μερες. Δηλαδη ενταξει, καλη η σουζι, καλη η πατι σμιθ, αλλα μην το ξεφτυλιζουμε τελειως! Ας ειχε μια μεταλ μερα, μια “αλτερνατιβ” (λεμε τωρα) και καμια αλλη με κανα σοβαρο ονομα. Porcupine Tree γιατι δεν γινονται προσπαθειες να φερουν? Οκ δυσκολο, αλλα υπαρχουν τοσα και τοσα ονοματα. Μεχρι πριν μια μερα δεν γκρινιαζα, γιατι η μεταλ μερα ειχε καποια καλα και δυσκολα ονοματα, αλλα οι αλλες δυο μερες ειναι καταντια. Manu Chao και Offspring headliners?! Ειμαστε σοβαροι?!

νταξ κ μονο για innerwish αξιζει η μερα!!8)
εδω που τα λεμε ομως,δεν χανεις κ ευκολα ονοματα οπως opeth,morbid κ carcass…:slight_smile:

ενταξει ωραια φαση …μια χαρα…και τα εισιτηρια και οι δυο σκηνες…βεβαια εχω να δηλωσω πως περιμενα κατι πιο πωρωτικο μετα απο αυτα που χα ακουσει χθες…

Για να τους βαζει και to download festival headiners κατι θα ξερουν παραπανω απο εμας:-k

Επισης εαν ο Manu Chao μαζεψει τοσο κοσμο οσο ειχε και στην Φρεατιδα πριν απο καποια χρονια και γινει το ιδιο Party που ειχε γινει και τοτε , τουλαχιστον εμπορικα το festival θα παει μια χαρα

μπα ποιο πιθανες ειναι οι μπάντες του Schoolwave παρα οι at the gates και Machine Head…παντως εγω θα παω τελικά λογω Priest,cc,morbid kai carcass… τωρα απο εκει και περα οτι αλλο προστεθει ευπροσδεκτο…απλα μου φενεται περιεργο το οτι πανω απο το 50% των μπαντών δεν εχει ανακοινωθει,πως λοιπόν καποιος να παρει εισητηρίο χωρις να εχεις πληρη εικόνα…

Και αν έβαζαν όντως τους Porcupine Tree στο billing δε θα υπήρχαν (πάλι) άτομα που θα 'λεγαν “μεσημεριάτικα οι Porcupine; Ιεροσυλία! Καλύτερα σε κλειστό χώρο”; Δε νομίζω κανείς να περιμένει από ένα φεστιβάλ (οποιοδήποτε) να δει όλα τα συγκροτήματα που γουστάρει…

Με τι support ομως? Εδω ή σ αρεσουν οι offspring ή οχι. Δεν θα πας για κανα support.

Κατα την γνωμη μου θα πρεπε offspring να ναι headliners τη μια μερα, απο κατω manu chao και patti smith, siouxsie, flogging molly πιο κατω και να παρουν πουλο κατι ακυρα, για να εχουμε μια καλη μερα και να χωνανε αλλα ονοματα στην τριτη…Τωρα εχουμε απλα δυο αδιαφορες μερες…

Και βεβαια θα το λεγαμε! Γιατι υπαρχει περιπτωση να εμπαινε κανενα απτα ηδη ανακοινωμενα ονοματα απο πανω? :lol: Εκτος αν μπαιναν στην μεταλ μερα, που οκ, γινεται ο χαμος και θα πηγαινε καθαρα απο αποψη πωλησεων…

O Cozy έχει απόλυτο δίκιο.Καταρχάς το Rockwave δεν είναι metal festival ,μιά μέρα του μόνο.Και φέτος είναι όντως πολυσυλλεκτικό και περιμένουμε ακόμα και άλλα ονόματα.
Εγώ που δεν είμαι μεταλάς ανάθεμα αν ήξερα κάποιους πέρα από τους Opeth και εννοείται Judas Priest.Άρα δεν υπήρχε περίπτωση να με ενδιαφέρει τι άλλο θα γίνει εκίνη τη μέρα.
Οι άλλες μέρες που βγήκαν τώρα είναι αρκετά καλές,αν και πιστεύω ότι θα μπορούσαν είναι καλύτερες.Περιμένουμε και άλλες προσθήκες ακόμα βέβαια.
Οι τιμές επιτέλους έιναι πολύ καλές και χωρίς ζώνες αλλά με 2 σκηνές να εναλλάσονται, πιστεύω θα δουλέψει πολύ καλά.
Για Offspring βλέπω να υπάρχει πολύ λαός και πολύ ρεύμα…Μάλλον τους περίμενε πολύ κόσμος εδώ και χρόνια…Άμα με τον Ramone γίνει ότι έγινε και στο Gagarin (από πλευράς πάθους και χαμού όλο το Gagarin σείονταν…) αλλά σε ανοιχτό,μεγάλο χώρο και με πολύ κόσμο θα επικρατήσει πανικός.
Όσον αφορά τον φίλο Manu Chao…(μιάς και τον περιμένουμε από πέρισυ που όλο έρχονταν…) θα γίνει πιστεύω ,πολύ απλά τς πουτάνας…

Α τώρα αλλάζει. Σε χαλάνε τα support. Αποφάσισε…

Όσο για τα “άκυρα”, είναι πάλι προσωπική / υποκειμενική άποψη. ¶κυροι οι Deus; [-X

Mala vida και τα μυαλά τριγύρω λέμε…
Παντως η Siouxsie ειναι τεραστιο όνομα ρε παιδιά, τι λέτε τώρα, πάνω από 30 χρόνια. Και που να ερχόταν με Banshees.

Μπραβο στη Ντιντι… δειχνει να γινεται πολυ καλο το rockwave με τις ευχες μας λοιπον και με πολυ κοσμο.:slight_smile: