Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

Με χαλανε και τα σαππορτ και οι headliners. Νταξει, offspring κι ας μην ενδιαφερομαι δεν μπορω να πω οτι δεν μπορουν να ειναι headliners, αλλα με τετοια σαππορτ η μερα ειναι παγερα αδιαφορη. Απτην αλλη Manu Chao headliner ειναι αστειο! Ειναι πολυ καλο ονομα, αλλα οχι για headliner!!! Οσο για τους deus, οταν εχεις τοσο λιγα ονοματα ναι ακυροι ειναι…

Η μεταλ μερα ηταν γνωστη κ αρκετα καλη κυριως λογω carcass.
Η 3η μερα σε μενα ειναι αδιαφορη.
Η πρωτη περα απο offspring κ Ramone δν εχει καλο support οπως η μεταλ μερα.

Στα θετικα μονο το εισητηριο.Περιμενα καμια εκπληξη αλλα τελικα δν εγινε.

Αλλο με banshees και αλλο μονη της ομως… Το ιδιο θα ηταν να ερχοταν ο oliva με savatage?

Παίδες, το ρεζουμέ του φετινού RW είναι ένα…

[SIZE=“5”]Θα δούμε ξανά Patti Smith!!![/SIZE]

:yahoo: :yahoo: =D> =D> :vibrate: :vibrate: :band: :dance:

1η μερα:Με ενδιαφερουν μονο οι Flogging Molly(μακαρι να ρθουν μονοι καποια στιγμη,φαρδε Cozy δε θελω ουτε κουβεντα μετα για το πως ηταν ε…κανονισε!!:stuck_out_tongue: ) και Offspring απλα δε με χαλανε,αλλα θα γινει πανικ,χαλαροτατα!
2ημερα:Αδιαφορω παντελως περα απο Carcass
3ημερα:Patti Smith με τα 1000,αλλα κι αυτη εχει ξαναρθει φετος και θα ξαναρθει λογικα.Το αλλο το καρτουν δε το σχολιαζω,δεν υπαρχει λογος εξαλλου,αλλα εγγυημενα τα λαηβ του ειναι τρελα παρτυ και οσοι γουσταρουν τη φαση του θα περασουν απιστευτα καλα(κατι μου λεει οτι μετα το τελος του λαηβ δε θα μεινει ουτε το γρασιδι του terravibe ακαπνιστο,της αγιας Τζιβανας της Τσιγαροστριφτρας θα γινει.):stuck_out_tongue:

Στομ Manu Chao περίμενε και θα δείς πόσο λάθος είσαι.Και θα σου πω γιατί.Θα πάνε άτομα από όλες τις “παρατάξεις”.Και ροκάδες και μεταλάδες και πανκιά και ποπάδες και πολύ που ακούνε ελληνικά αλλά και από πολλές ηλικίες.Πιάνει ένα πολύ μεγάλο φάσμα και αν σκεφτείς και πόσο αγαπητός είναι στα μέρη μας τότε θα καταλάβεις τι έχει να γίνει.
Και για να ξεκαθάρισω κάτι.Ούτε κανάς φανατικός του Manu Chao είμαι ,ούτε ξέρω σίγουρα αν θα πάω (πολλές συναυλίες φέτος=πολλά λεφτά) αλλα μη ξεχνάς ότι έχει και 25 γιούρα μόνο εκείνη η μέρα μαζί με Patti Smith μη ξεχνάμε.

Ανέτα βλέπω αυτή η μέρα να έχει τον πιο πολύ κόσμο,μετά η μέρα των Offspring και των άλλων , και τελευταία η μέρα metal.

edit: Υ.Γ Και το πόσο καλό είναι ένα φεστιβάλ(από τη στιγμή που δεν είναι για κάποιο συγκεκριμένο είδος) δε καθορίζεται από το τι και ποιά μέρα ενδιαφέρει ή αφήνει αδιάφορο εμένα και εσένα και τον άλλον,αλλά πόσο κοινό από όλα τα γούστα μπορεί να πιάσει.Και εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο η metal μέρα ας πούμε (πέρα από Judas Priest που δε θα φάω στη μάπα όλους τους άλλους ,ούτε θα πληρώσω όλο το εισιτήριο μόνο για αυτούς) αλλά δε λέω ότι είναι απογοήτευση ΟΛΟ το φεστιβάλ.

Πάντα φιλικά

[SIZE=“6”]ΜΑΝU CHAO[/SIZE]

εκει θα γινει ο ταφος μου τ’ αποφασισααα…περιμενα να ειναι περσυ οι metallica, περιμενα φετος να ειναι οι gogol και οι massive αλλα ΟΧΙ.
Ζω γι’ αυτο εδω:

Αυτά είναι μόνο τα 14 από τα τουλάχιστον 30 ονόματα που θα εμφανιστούν στις 8, 9 και 10 Ιουλίου στο «ανακαινισμένο» Terra Vibe! Για τα υπόλοιπα… δείτε παρακάτω αναλυτικά το billing του festival, τις σκηνές καθώς και τις ειδικές τιμές…

Παιζει ενα απο τα υπολοιπα γκρουπ να ειναι κτ το εντυπωσιακο;;:-k

Δε μπορώ να πω ναι…Αλλά ποτέ δε ξέρεις.Μέχρι να κλέισουν όλα τα γκρουπ τις ημερονμηνίες τους.Δεν είναι δυνατόν να έχουν κλείσει όλα την ίδια μέρα.Αλλά αργούν πιο πολύ οι διαπραγματεύσεις

Μακάρι να έχουμε και άλλα μεγάλα

Εγώ προσωπικά έχω ήδη ψηθεί αφού ανακοινώθηκαν οι Offspring. Υπολογίζεται μεγάλη προσέλευση στην μέρα τους…

Στην metal μέρα ίσως θα μπορούσαν να’χαν φέρει πολύ καλύτερα ονόματα αλλά τέλος πάντων…

Για εισιτήριο τριημέρου με βλέπω, να πάω να δω και Manu Chao κι ας μην τον έχω πολυακούσει. 95 ευρώπουλα μια χαρά τιμούλα είναι. Περιμένουμε και τα υπόλοιπα ονόματα αν και λογικά θα’ναι τίποτα παιδιά απ’το Schoolwave… ας είναι…

Επειδή βλέπω παντού (όχι μόνο εδώ στο forum) τους metalάδες να κλαίγονται, τους υπενθυμίζουμε ότι είναι Rockwave όχι Metalwave… Και που έρχονται Carcass & Morbid Angel & Opeth ας πούμε, μια χαρά μας έρχεται.

Οι πρώτες εντυπώσεις μια και περιμένουμε ακόμη συγκροτήματα να ανακοινωθούν(μα καλά με την υπομονή μας παίζουν ?).

Εξ αρχής μ ενδιέφερε κυρίως η metal μέρα.Το lineup το χαμε ακούσει,περίμενα κάτι παραπάνω στην σημερινή ανακοίνωση,περιμένω κι άλλες μπάντες.Οι άλλες μέρες μου είναι κάπως αδιάφορες,αν και με την πολύ καλή τιμή στο 3ημερο και με την πιθανή προσθήκη άλλων καλών ονομάτων,δεν θα με χάλαγε να είμαι και τις 3 μέρες εκεί.

Κι επειδή είδα διάφορα να ποστάρονται,ας μην είμαστε και πλεονέκτες…

-Τουλάχιστον 30 συγκροτήματα φέτος…πέρυσι υπήρχαν παράπονα για τα λίγα συγκροτήματα και λέγατε κάτι για ξένα φεστιβάλ(ναι κι εγώ έλεγα).Τώρα σας ξινίζει και σας βρωμάει ?
-Άκρως δελεαστικές τιμές,ειδικά για 3ημερο
-Τέρμα τα διαχωριστικά
-2 σκηνές,γλιτώνουμε χρόνο

Πιστεύω κάποια βήματα έχουν γίνει για την βελτίωση του rw.

Επίσης όσον αφορά το αν θα παίξουν τα συγκροτήματα μεσημέρι ή βράδυ,αν σ αρέσει ένα συγκρότημα το βλέπεις και ας πάθεις ηλίαση μετά και σε πατήσουν οι άλλοι 30.000 στο rw κλπ κλπ

παιδια εγω ηθελα να ερθουν οι megadeth…τςρα δεν παιζει να ερθουν με τπτ…γμστ δλδ…
κριμα…
το καλο ειναι που εφυγαν τα διαζοματα…:rockon:

Άμα είναι να κρίνουμε το κάθε φεστιβάλ με το τι θέλαμε εμείς να έρθει…αφόδευσε μέσα…
Ούτε ένα σε όλη τη Γη δεν θα βρίσκαμε να μας αρέσει.
ααα και όπως είπε και κάποιος φίλος πιο πάνω,μη ξεχνάμε ότι δεν μιλάμε για ένα metal φεστιβάλ,έτσι;

Βασικά είναι η κλασσική γκρίνια και μουρμούρα,πάντα κάποιος θα βρει κάτι να πεί.Η Ρώμη δεν χτίστηκε μέσα σε μια μέρα…

Συμφωναω. Εγω βλεπω μια βελτιωση.
Δυστυχως με ενδιαφερουν απο 1η μερα μονο Flogging Molly(:yahoo:) και λιγο Offspring. Απο 2η μερα Priest και λιγο Opeth κι απο 3η λιγο Manu Chao. Παρολα αυτα ψηνομαι για 3ημερου λογω καλης τιμης. Εξαρταται απο το τι αλλο θα ανακοινωθει.

50 euro για την μεταλ μερα…καλα ειναι!
δλδ 50 rw+70 maiden+45 def leppard = 165…καλα πιγε φετως…

Πολυδιάστατο το φετινό billing,πολύ καλές τιμές καλή κίνηση αλλά τα ονόματα δεν είναι και τα πλέον δυνατότερα…Θα πει κανείς για όλα υπάρχει μια αρχή ας ελπίσουμε πως αυτή δεν είναι παρά μόνο η αρχή.

Προσωπικά σκέφτομαι να πάρω τριημέρου αν βρω μεταφορικό μέσο…Πολύ συμφέρουσα τιμή.

+1
akrivws,den mporw na to katalavw auto??legete rockwave kai oxi metalwave(opws eipan kai alloi)…
epeidh o metallas tou kerata den 3erei oute tous misous vgazei to festival axristo…eleos…
den mporoume na exoume oti theloume…kai gw eimai apo tous metallades alla goustaro kai ta alla band, uparxei mia poikilomorfia…
episeis oi times einai logikes se sxesh me peruri…kai den tha exoume ta diaxoristika…
Alla mono grinia kai grinia gi auto den tha pame pote mprosta…
elpiz na min prosvala kanenan…teleiws filika…

Τα δικα μου γουστα οσον αφορα την ροκ ειναι περιεργα οποτε δεν περιμενα να δω καποιες
απο αυτες τις μπαντες στο RW.
Οσον αφορα την μεταλ ημερα ειχα ηδη αποφασισει οτι θα παω οταν ανακοινωθηκαν οι ΜΑ και
οι Carcass.Θα ανακοινωθουν αλλες 16 μπαντες.5 για καθε μερα.Οποτε περιμενω και καμια αλλη
ευχαριστη εκπληξη.Οι Carcass λογικα θα ειναι headliners της μικρης σκηνης.
Ξερουμε ποτε θα ανακοινωθουν τα αλλα ονοματα?
Και σταματηστε την γκρινια!Μια χαρα ειναι και οι τιμες και τα μεχρι τωρα ονοματα.

To PL θα καταργηθει στους maiden?:papas: