Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

Οι Zyklon ειχαν ακυρωσει. Επισης οι Muse το 2004 ειχαν ακυρωσει και αυτοι. Αλλα αυτα ειναι τα προβληματα οταν κανεις ενα απλο copy-paste.

Επειδή προφανώς έχετε κάποια άγνοια για τον Manu. Έχετε ιδέα πόσο κόσμο είχε στην προηγούμενη συναυλία του; … 20.000 κόσμο!!! Για σκεφτείτε ποιοι και πόσοι είχαν περισσότερο κόσμο τα τελευταία 15 χρόνια και μετά πείτε αν αξίζει να είναι headliner ή όχι!

Έτσι. Η πιο σημαντική καλλιτέχνης που εμφανίζεται στο RW. Απίστευτα live!!

όλα αυτά θα μπορούσες όμως να τα κάνεις και σε ένα ποστ… Δεν είναι ανάγκη όσοι δεν ενδιαφέρονται να τα διαβάσουν να προσπερνάνε τόσα ποστ και να αλλάζουν σελίδα… Τα κάνω merge εγώ, αλλά πρόσεχε την επόμενη φορά αν γίνεται.

Τις θυμήθηκα ξανά τα lineup των προηγούμενων ετών και το φετινό συνεχίζει να μου φαίνεται πάρα πολύ καλό. Ειδικά τη μέρα με Patti και Manu την περιμένω ήδη πως και πως!!!

οχι,συστυχως ακυρώθηκαν τελευταία στιγμη… :frowning:
αν θυμάμαι καλά κάποιος απ’ το γκρουπ είχε χτυπήσει,κατί τέτοιο είχαν ανακοινώσει λίγο πριν βγούνε…

Παντα λουτρινος!

PRIEST και CARCASS ρε!!

Εντιτ: Παντως ρε πουστη απειχαμε μολις 5 μερες απο την ονειρωξη να βλεπαμε την ιδια μερα Γκογκολ και Μανου Tσαο! Φτου! :stuck_out_tongue:

Ρε Slash N’ Roses ,ωραία και μας έδειξς όλα τα lineups.Τι κατάλαβες;Θ αλλάξεις τη γνώμη κανενός έτσι;
Όπως εσύ πιστεύεις ότι δεν είναι το καλύτερο έτσι ,και στο υπογράφω αυτό, θα βρεθούν πάρα πολλοί που θα σιου πούν ότι έιναι το καλύτερο γιατί είναι πολυσυλλεκτικό ,ΔΕΝ είναι metal φεστιβάλ , και ειδικά επειδή φέρνουν και το Manu Chao,που θα έχει και τον περισσότερο κόσμο πιστεύω, ότι είναι το καλυτερότερο από όλα (και στο λέω χωρίσ να είμαι κανάς μεγάλος του φαν).

σορρυ…δν ηξερα…βλεπε newborn…

next time:p

εμενα παλι κατα τη γνωμη μου και παροτι τα προηγουμενα χρονια επαιξαν καποια απο τα πολυ αγαπημενα μου συγκροτηματα φετος το ροκγουειβ ως συνολο ειναι το καλυτερο

όταν δεις Patti, θα προσκυνήσεις στο μεγαλείο της…

μπορει να εχεις δικιο…απλα εξεφρασα την το ξενερωμα μου…

μαλλον θα φαω ξυλο στο τελος ομως…:frowning: απλα ηθελα ενα classic rock-hard rock
γρουπ και δν το εχω…σορρυ…

Μαρεσει που καποιοι οταν λενε μεγαλα ονοματα βαζουν τους Iced Earth μεσα.
Παιδες οι ΙΕ ηταν/ειναι μεγαλο ονομα σε 2 χωρες.Μαρεσουν και εμενα οι ΙΕ.
Ειδικα τα παλια τους,αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας.

Τα πράματα είναι απλά.Όσοι δεν γουστάρουν δεν πάνε,όλο το καλοκαίρι έχουμε για συναυλίες.Ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί όλα τα ονόματα,πως κάνετε έτσι ?

σιγουρα ολοι θα περιμεναμε κατι ακομα …οι επιθυμιες μας δεν προκειται να τελειωσουν…αλλα πιστευω οτι ειναι μια χαρα το φεστ και για ολα τα γουστα…

υπαρχει περιπτωση τα υπολοιπα 16 να εναι δυνατα ονοματα?

ειναι σιγουρο οτι τα ονοματα που δεν εχουν ανακοινωθει ειναι του εξωτερικου?

οι at the gates εχουν ελευθερη την 9η ιουλιου!
didi ακους???

αν φερεις at the gates μαζι με τους carcass το χωραφι σου θα ανθισει παλι!!!

για όλα τα γούστα το φετινό rockwave,όπως πρέπει να’ναι δηλαδή8)

Ε πιστεύω ένα μεγάλο όνομα ακόμη κι ένα μεσαία κατηγορίας χωράει στο lineup και είναι και εφικτό κι όλας.

Άσχετο,μόνο εγώ βρίσκω την επιλογή των συγκροτημάτων από schoolwave λίγο άκυρη ?

Όπως είχα πει η metal μέρα δεν με συγγινεί ιδιαίτερα…(δεν ξέρω γιατί παρόλο που σαν σύνολο είναι καλό δεν έχει αυτό το κάτι που θα με κάνει να σκάσω τα 50…)

Offspring ναι σίγουρα πορώθηκα που ανακοινώθηκαν αυτοί αλλά τα (μεγάλα) support προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο…κανένα φρέσκο όνομα(που να μου αρέσει κιόλας:p ) και περίμενα πιο δυνατά απο αυτά…τπτ Rise Against, ΝOFX η τπτ πιο σύγχρονο…BFMV, Avenged… Θα πάω μόνο για τους Offspring ααα και το μικρό stage που για μένα είναι πολύ καλύτερο :stuck_out_tongue: Flogging Molly k ramone είναι μία χαρααα:D

Μακάρι πάντως να ανακοινωθεί και κάτι άλλο γιατί άμα δεν είχα κάψα να δω παιδικούς ήρωες και δεν είχε καλό εισητήριο…

Όποιος γκρινιάζει φέτος, το κάνει απλά για να γκρινιάξει.

Τη πρώτη μέρα θα δώσουμε το παρών (ρασπούτιν είσαι θεός!), και θα σκεφτούμαι και για τη δεύτερη, λόγω φθηνού εισητηρίου.

Κάτι άκυρο: Γέμισαν οι δρόμοι με αφίσες Whitesnake/Deff:D :smiley:

[QUOTE=freedomofrock;336455]Όποιος γκρινιάζει φέτος, το κάνει απλά για να γκρινιάξει.

Τη πρώτη μέρα θα δώσουμε το παρών (ρασπούτιν είσαι θεός!), και θα σκεφτούμαι και για τη δεύτερη, λόγω φθηνού εισητηρίου.

Κάτι άκυρο: Γέμισαν οι δρόμοι με αφίσες Whitesnake/Deff:D :D[/QUOTE]

και πολυ καλα κανανε…πολυ δυνατη συναυλια…τοπ στο ειδος τους…:smiley:

Καλά αφού δε φέραν τους Zeppelin θα έπρεπε να ντρέπονται.

Ξέρουμε μέχρι πότε θα ανακοινώνονται ονόματα ??