Πφφφ, και μετά λένε ότι οι γυναίκες γκρινιάζουν. [-X
Εμένα από όλα αυτά τα ονόματα μόνο οι Offspring με καίνε πραγματικά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε βλέπω τη βελτίωση που έγινε, ούτε μπορώ να πω πως δεν αξίζει. Καμία σχέση…
Βέβαια, το ότι είδα περσινό σετλιστ των Offspring και ξενέρωσα λίγο είναι άλλο θέμα…
Aν ερχοταν ο Μανου Τσαο στην Ελλαδα δν θα ειχε κανεις προβλημα αλλα ο Μανου Τσαο στους περισσοτερους δν κολλαει το οτι εμφανιζεται στο rockwave.Αμα ερχοταν απλως ολοι οσοι λενε για Μανου Τσαο τωρα δν θα λεγαν τπτ.
Το φεστιβάλ λέγεται ROCKwave, όχι Metalwave. Επομένως η διδι δε φταίει σε κάτι. Κι εγώ ήθελα μέταλ ονόματα που να μου αρέσουνε (αυτούς τους μασιν χεδ θα τους φέρετε ποτέ? ), αλλά θα πάω να δω έστω αυτούς τους λίγους που γουστάρω χωρίς γκρίνια.
Εδιτ: Λέει το δελτίο οτι οι πόρτες ανοίγουν στις 11. Οι μπάντες τι ώρα θα ξεκινάνε γνωρίζουμε?
Ειστε βαλτοι της didi.Ο ελληνικος λαος ειμαστε φτιαγμενος για να γκρινιαζει.
Εδω ρε εσεις οι οπαδοι των offspring λετε “γιεα ερχονται οι offspring”,αλλα απο διπλα “αλλα ξενερωσα με το σετλιστ”,ειναι δυνατον να μην γκρινιαξουμε ολοι που περιμεναμε αλλα? :lol:
Εγω εχω μεγαλη περιεργεια να δω ποια θα ναι τα αλλα 16 ονοματα.Γιατι πολλα μου ακουγονται και φοβαμαι οτι θα ναι 5-6,οχι 16.
Schoolwave θα ναι κανά 5αρι ονόματα λογικά. Άλλα 5 ναναι ελληνικά support, διάσπαρτα στις μέρες.
Δύσκολα θα ακούσουμε μεγαλύτερα ονόματα από αυτά που έχουν ανακοινωθεί, πιστεύω.
Από την άλλη, δεν περίμενα ότι θα δούμε ποτέ Offspring στην Ελλάδα, ειδικά σε αυτή τη φάση που βρίσκονται, οπότε όλα γίνονται. Μέχρι και Rammstein μπορεί να δούμε με λίγη καλή θέληση.
Οι μόνοι για τους οποίους δεν τρέφω πλέον ελπίδες είναι οι δύσμοιροι In Flames. Τοχει το karma τους.
Ρε παιδιά στην πρώτη μέρα ο marky ramone θα παίξει στην μικρή σκηνή και μόλις τελειώσει θα βγούνε οι offspring στην μεγάλη?Αν είναι έτσι θα είνια ΠΩΡΟΣΗ!!!Θα ήθελα ένα κόμπο Marky+Offsrping σχεδόν
ταυτόχρονα
Μιά χαρά είναι το festival…αν μπορούσα θα κατέβαινα τις δύο πρώτες μέρες αλλά λογικά μόνον πρώτη…
παιδια το μονο που παντα μου την εδινε με τους offspring ειναι οτι επαιζαν μονο 1 ωρα κι κατι…ποτε παραπανω{μονο στην ιαπωνια,(δεν κανω πλακα,εκει επαιζαν 1 διωρο)}…δειτε αυτη τη σελιδα… http://offspring.anditko.com/index.php
25 GB bootlegs…(απο ελληνα παρακαλω:D )