Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

2η Μέρα: Τετάρτη 9 Ιουλίου
-Terra Stage-
Judas Priest
Within Temptation
Cavalera Conspiracy
Opeth
Morbid Angel

-Vibe Stage-
Carcass
Innerwish

Τιμές εισιτηρίων:
Από 7 έως 30 Απριλίου: 50 Ευρώ
Από 1η Μαΐου έως 28 Ιουνίου: 55 Ευρώ

Κραταω ως δεδομενη την τιμη των 55

Αλλαγών συνέχεια: Τα εισιτήρια είναι όλα Γενικής Εισόδου.

Οσον αφορα το metal τμημα:
Υπαρχει κανεις που θεωρει οτι η κατασταση χειροτερεψε; Και παιδια, ας μη συγκρινουμε συνεχεια τα ελληνικα δρωμενα με τα ξενα. Με την ιδια ακριβως λογικη, ο ελληνας δεν εχει τη νοοτροπια του ξενου… και τα μεγαλα ξενα φεστιβαλ μαζευουν ενα κοινο της ταξης των 30 χιλιαδων ατομων… εδω μονο οι Metallica μαζεψαν τοσους.

‘‘Εξω’’, οι NIN και οι Motorhead γινονται sold out 1 μηνα πριν, και μαλιστα με εισιτηρια της ταξης των 40 ευρω.

Εμενα εως τωρα το RW δε μου κανει το τρελο ΜΠΑΜ, αλλα με τιποτα δεν ειναι κακο. Σε σχεση με περσι και προπερσι ειναι πολυ καλυτερο.

Φιλικα ολα αυτα.

Edit: Κατι ακομα σημαντικο

Αυτά είναι μόνο τα 14 από τα τουλάχιστον 30 ονόματα που θα εμφανιστούν στις 8, 9 και 10 Ιουλίου στο «ανακαινισμένο» Terra Vibe!

Στο line up αναφερει 16 ονοματα. Η metal μερα μαλλον θα εχει αλλα 3 ελληνικα… συνεπως παμε στα 19.

Οι ανακοινωσεις απ οτι φαινεται δε τελειωσαν. Κι εδω που τα λεμε, 5 ονοματα εχει η μια σκηνη και 2 η αλλη; Υπερβολικα ανισο…

Κι εγώ δεν τρελάθηκα με τα ονόματα. Μόνο για Carcass θα πάω, που θα πήγαινα έτσι κι αλλιώς.

Αυτο που λεει και ο Ανγκμαρ ειπα και εγω πιο πριν.Οι 2 σκηνες θα εχουν - λογικα -
ισο αριθμο απο μπαντες.Περιμενουμε τα υπολοιπα ονοματα.

Sorry τοτες αρχηγε δε το δαμε. Πονταρω παντως σ’ ενα ακομα ξενο περι μεταλ…

Δεν το ειπα για αυτο.Το ειπα του στυλ οτι στηριζω την αποψη σου και ετσ.

Ναι ρε το ξερω. Αλλοίμονο

Ok αφου ειναι ROCKwave τοτε o Μανού τη δουλεια εχει εκει μεσα??? Eiναι Rock???

[CENTER]

[LEFT]Απο το wiki… Genre —> World Music, Reggae

Οσες φορες ειχε ερθει ο Μανού στην ελλαδα, ναι ειχε γαμω τις επιτυχιες μ ε 20 και χιλιαρικα κοσμο…οκ

Μην ξεχνατε ομως πως στην ελλαδα ολα ειναι μια μοδα ετσι???

Ακομα και ο καγκουρας του χωριου το επαιζε ΙΝ και ΤΡΕΝΤΥ και Ριζοσπαστικος ακουγοντας Μανού και Tonino Carrotone …

Για να μην πω για τις καγκουριτσες…

Αλλα τεσπα…Μονος του σε live μια χαρα θα ηταν και θα διασκεδαζε πολυς κοσμος σιγουρα, οπως θα γινει και στη μαλακασα…

Αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Rock!!!

[/LEFT]
[/CENTER]

Μanu θα πάει όλη η νεολαία του Συριζα.Ώρε τι έχουμε να τραβήξουμε και φέτος.:lol: :stuck_out_tongue:

E, και εδώ μη νομίζεις, περιμένω να εμφανιστεί μέχρι και ο… Τσίπρας, μαζί με τις απαραίτητες κάμερες… [-X

Δεν ξέρω αν το έχει γράψει ήδη κανείς, αλλά δεν καταλαβαίνω με ποιά λογική θα παίξει ο Manu Chao μετά την Patti Smith… :-k

Edit @ Sylas: Όταν έγραφα το ποστ μου δεν είχα διαβάσει ακόμα το δικό σου! Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που το βλέπει έτσι.

Επίσης από wiki όμως:
Mano Negra mixed a number of styles: Punk rock (influenced by The Clash), Reggae, Ska and Latin music (with a brass section

Ρε παιδιά, ανοιχτείτε σε νέα ακούσματα. Και αν τυχόν δε σας αρέσει τότε δεν πειράζει. Αλλά προς Θεού τι φταίνε όλοι όσοι τους αρέσει ο Manu και οι Mano Negra να ανέχονται τους χαρακτηρισμούς που κάνετε?

Τώρα ακούω το King of Bongo, που μέσα έχει μέχρι και motorhead με πολλά είδη ροκ αναμεμειγμένα. Εμένα μια χαρά ροκ μου ακούγεται πάντως ο δίσκος…

Ωρα να διαφημηστω κι εγω…:stuck_out_tongue: Οπως ειχα πει ερχονται και ωρα για παρτυ all night…

Οσο για το υπολοιπο billing εχω να πω τα εξης:

Πολυ καλη επιλογη οι 3 διαφορετικου ειδους ημερες…

30 σχεδον ονοματα…???..Ρε μηπως αρχιζουμε να εκσυγχρονιζομαστε…???..Αντε λιγο ακομα και θα γινουμε Ευρωπαικο φεστιβαλ…

Οι τιμες πολυ καλες…

Οχι διαχωριστικα…???..Ρε τι επαθε ο Λωρης…???:stuck_out_tongue:

2 σκηνες…Ουαου…!!!

Γενικα να πω ενα μπραβο στη didi που επιτελους δειχνει να καταλαβαινει τι χρειαζεται ενα σωστο φεστιβαλ σε Ευρωπαικα προτυπα…Αν ολα αυτα λειτουργησουν και στην πραξη τοτε θα εχουμε κανει τεραστια προοδο…Time will show…8)

ρε μεγάλε το rockwave υπάρχει απο το 96!!!με το rock of gods!για μία μέρα σου φαίνεται εσένα???εμένα πάλι για 13 χρόνια κοροιδίας…κάθε χρόνο λένε για κάτι διαφορέτικο και κάθε χρόνο τα ίδια…

Λατρεύω Patti, αλλά καλύτερα που είναι headliner ο Manu. Καταρχάς θα μας έχει ανεβάσει όσο δεν πάει η Patti (θα έχουμε εξασιαστεί θα έλεγα!) με το 1 ώρα και 1 τέταρτο live της και μετά θα βγει ο Manu για 2,5 ώρες live με συνεχές κέφι. Μέχρι και η Patti θα χορεύει :wink:

@mule η χαρά είναι αμοιβαία .

Στο site της didi πάντως headliner είναι ο Manu Chao.Μετά offspring, μετά Priest.#-o
To rockwave πρέπει να βρει επιτέλους μια ταυτότητα,πρέπει να ταυτιστεί με κάτι.Ακόμα πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα.Δε γίνεται τη μία χρόνια να φέρνει Plant,Black Sabbath,Metallica,Dream Theater( :bow2: ) και την άλλη Manu Chao

οτι να ναι ομως…γιατι δηλαδη πρεπει να ταυτιστει με κατι συγκεκριμενο.?..γιατι καθε χρονο τα ιδια ??

αν θέλει να αποκτήσει κοινό,πρέπει να εμπνέει εμπιστοσύνη στους μουσικόφιλους.Δηλ. οργανώνει πολλά φεστιβάλ μες στο καλοκαίρι το ένα μέταλ το άλλο ροκ το άλλο αλτερνατιβ το αλλο ρεμπετικα ξερω γω για να μην υπάρχει αυτή η σύγχυση που προκαλείται τώρα.Αυτό βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό ,οικονομικά τουλάχιστον, για τη διοργανώτριο αρχή.με πιάνεις?

Eμένα μου γενήθηκε η εξής εύλογη απορία…αφού φέτος αφαίρεσαν τα υπέροχα PL πως θα είμαστε ασφαλείς?
Οι καλοί άνθρωποί πέρσυ είχαν φροντίσει για την ασφαλεία μας…φέτος τίποτα σαν τα αρνία στη σφαγή θα πάμε:!:

Αναρωτίεμαι αν γίνει καμία συνέντευξη με τη Didi σχετικά με το festival τι θα απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα…πραγματικά όμως…:roll:

σε πιανω…απλα δεν νομιζω οτι επικρατει συγχυση…απλα μερικοι τρου μεταλαδες δεν γουσταρουν τον μανου στο μπιλλινγκ επειδη δεν ειναι μετσαλ…και ασε που πιστευω οτι ετσι θα προσελκυσει περισσοτερο κοσμο…δεν αποκτησει πιστο κοινο αν φερνει καθε χρονο μπλακ σαμπαθ πχ…

Μα κράζετε ακόμη και τώρα…τι θέλετε δηλαδή ? Μια ξεχωριστή μέρα για τον καθένα σας ? Οι τιμές ήταν υψηλές,πέσανε.Τα διαχωριστικά δεν ήταν σωστή ιδέα,φύγανε.Τα συγκροτήματα ήταν λίγα,τώρα έχεις 30.Τώρα βρήκατε τον Μανού και σας φταίει…:lol: Μήπως θέλετε να φέρουνε μέσα σε μια μέρα 100 συγκροτήματα της επιλογής σας να παίξουνε για πάρτυ σας μόνο ? Που να είχανε ανακοινωθεί όλα τα ονόματα… #-o

Χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να σε θίξω, απλά επειδή μόνο με μία ερώτηση μπορώ να απαντήσω σε αυτό που ρωτάς (χωρίς καμία δόση ειρωνίας): Σε άλλες συναυλίες (πλην του περσινού rockwave) έχεις πάει; Εκεί πως φροντίζουν για την ασφάλεια σου;