Τι σχέση έχει αυτό τώρα; Άμα θες πας μπουζούκια με δαπίτες. :blink: :dunno:
μα εκ των πραγμάτων ρε δεν γίνεται κι αλλιώς…Δύο εκ διαμέτρου διαφορετικά είδη μουσικές στο ίδιο φεστιβάλ είναι κουλό τελείως.Για μένα τουλάχιστον.Αυτό δε συμφέρει κι αυτούς άλλωστε.Ο μετσαλλας όπως λες αποκλείεται να πάρει τριημέρου ξέρω γω…
με περνάς για άτομο που παρεκκλίνει από την ευθύγραμμη πορεία σχετικότητας του?χαίρομαι
ναι έχώ…όχι σε εκατομμύρια…αλλά καμια δεκαρία(για γνωστά lives μιλάω). Με security αν κάτι πάει στραβά και προστατευτίκα…α και εξόδους κινδύνου(θεωρητικά:p )
Μην μου ανησυχείς δεν θίγομαι εύκολα…οπότε χώσε:p
αμα θες να προστατευτεις πας αυτοματα πισω…
αλλο τι επιρροες εχει, αλλο σε τι ειδος ανηκει. Και ο Σφακιανακης εχει επιρροες απο κλασσικο ροκ (βλεπε διασκευη του soldier of fortune) αλλα καργα λαικουρα τραγουδαει…
Δεν βαζω χερι φυσικα σε κανενα για τα ακουσματα του, απλα επισημαινω οτι ο Μανού δεν ανηκει στο Rock.
Aς κανανε ενα αλλο φεστιβαλ Ρεγκε(και λακερδε και σαρδελε)γουειβ , παρα να μας το παρουσιαζουν σαν την αποκαλυψη του αιωνα…
Επαναλαμβάνω. Αυτό που ακούω εγώ στο δίσκο αυτό, είναι ροκ 100% Δεν μιλάω για επιρροές, αλλά για το τι παίζει…
Τι παει να πει ειναι headliner ο manu chao μετα offspring και μετα priest :?
To rockwave δεν εχει αναγκη να ταυτιστει με κατι οπως το εννοεις. Ενταξει, δεν σου φερνει και την madonna…Manu Chao και Judas Priest σου φερνει που ειναι δυο συγκροτηματα που οσο να ναι ανηκουν στο ευρυτερο φασμα της ροκ…
Οσο για το bow στο dream theater χαχαχα
Δηλαδη αν μας εφερναν Μuse ή Radiohead θα τους χαλαγε τους μεταλλαδες? Και γιατι να μη φερει κατι αναλογο του manu chao και να φερει κατι αναλογο των priest? Περισσοτερα λεφτα θα βγαλει και θα φαει και λιγοτερο κραξιμο απτη στιγμη που περισσοτερος κοσμος ενδιαφερεται…
Γενικα δεν εχω κακη σταση απεναντι σε manu chao πραγμα που ισως να φαινεται απ αυτα που εχω πει, απλα δεν μου κανει για headliner. Βεβαια οσα ειπα τα ειπα και μη ξεροντας οτι θα ανακοινωθουν κι αλλα ονοματα! Νομιζα οτι την τριτη μερα θα χει μονο manu και patti γι αυτο τσαντιστηκα :?
Αμα ανακοινωθουν τουλαχιστον 7 ξενα ακομα θα υπαρξει σιγουρα βελτιωση
Ρε παιδια αν ειναι να μας πειραζουν οι συναυλιες με τον καθε καγκουρα και καγκουρου που στην τελικη μονοπ πλειοψηφια δεν ειναι η να μας πειραζουν μπαντες που αρεσουν σε πολλους που θα φορεσουν την ταμπελα του χιπι, του ροκα, του μεταλα η του καγκουρα τοτε
α)δεν πηγαινουμε
β)το προβλημα ειναι δικο μας
Αντι να χαιρομαστε που πηγαινει με τετοιους ρυθμους ενα τετοιο γεγονος ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και να το υποστηριζουμε, το λογοκρινουμε, τι να πω… Αν σας ξεγελασε τ’ ονομα του φεστιβαλ, συγγνωμη, αλλα το θελαν η χεστηκαν. Μην ξεχναμε οτι καποτε ειχε ερθει και Moby.
Και δεν το λεω επειδη μ’ αρεσει ο Μανου (μονο) αλλα νταξει, ηρεμηστε.
όσο εμείς θα χορεύουμε το καλοκαίρι, εσείς καθήστε στο φόρουμ να συζητάτε για το ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του rw…
ρε ελεος τι φλρια ειναι αυτο ξενερωσα,να πω τον πονο μου ηθελα ραδιοχεδΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΟΙ ΓΑΜΑΤΑ ΡΕ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΝΑΙ ΓΑΜΑΤΑΑΑ ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΜΑΝΟΥ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΡΕ ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΤΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ Ο ΜΑΝΟΥ ΕΤΣΙΙ ΡΕ ΝΤΙΝΤΙ ΚΑΙ ΟΦΣΠΡΙΝΓΚ ΘΕΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΙ ΣΜΙΘ ΕΧΩ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ 99 ΤΟΙς ΕΚΑΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ Α ΚΑΙ ΛΟΚΟΜΟΝΤΟ ΘΕΟΙ
+1111111
Μια χαρά το rw, το ψήνω για 3ημερου αν κάτσει παρέα. Αλλιώς 2η και 3η μέρα στανταρ. Patty Smith και Manu, αυτά είναι!
Α μιας και ακούστηκε κάτι για At the Gates, στις 9 Ιούλη και γενικά όλο το μήνα παίζουν στις ΗΠΑ. ¶ρα από Σεπτάμβρη και βλέπουμε.
Οσο εγω θα πεταω γαρυφαλα στα μπουζουκια εσεις καθηστε στο φορουμ να λετε για την παρακμη της ελληνικης μουσικης…Ουτε αυτο που ειπες μου λεει κατι, ουτε αυτο που ειπα λεει κατι σε σενα. Γιατι πολυ απλα μπορει να μη θελω να ακουμπησω 25 ευρω για να παω να “χορεψω”, ουτε εσυ 100 ευρω για να γλεντησεις.
Τεσπα, ας ακουσουμε και τα υπολοιπα ονοματα για να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα…
Οσο για αυτους που λενε για γκρινια, απ τη στιγμη που τους τα ακουμπαω και θα συνεχισω να τα ακουμπαω εχω δικαιωμα να ζηταω κατι καλυτερο. Και δεν θελω να ακουω πιπες οπως “αν θες μη πας”, γιατι η didi εχει σχεδον το μονοπωλιο πλεον (αν εξαιρεσουμε το flybeeyond που κατι παει να γινει).
Δεν εξαρταται κανεις απο τη didi! Και να κλεισει καποια αλλη θα βρει την ευκαιρια και θα αρχισει να φερνει καλα ονοματα
vedder μην ακουμπήσεις τπτ. κανείς δεν στο ζητάει. απλά η γκρίνια παντού κ πάντα κ για ακυρότητες του στυλ “το ύφος του φεστ” κουράζουν…
Άντε με το καλό και με την βοήθεια του θεού να μάστε καλά να πάμε
JUDAS ΚΑΙ PATIE θα πάω σίγουρα
ρε παιδιά ως πρώην ξανθιά να κάνω μια ερώτηση
Θέσεις VIP δεν θα χει φέτος δηλαδή???:-k
όχι. όλα σε ένα νοικοκυρεμένα
Πηγαινε καμια σελιδα πιο πριν να δεις την απαντηση μου για το υφος, ή για το ποσο μου αρεσει η μανου τσαο
Δεν “γκρινιαζω” καν οπως το εννοειται, απλα επισημαινω τα σημεια στα οποια υστερει το φετινο rockwave. Και οσα ειπα για τους headliners και τα ονοματα ηταν επειδη νομιζα οτι αυτα ηταν τα τελικα. Αμα ακουγες 3η μερα rockwave FESTIVAl manu chao και patti smith δεν θα θυμωνες?! Σιγουρα υπαρχει βελτιωση, οσο και αν μου αρεσαν περισσοτερο τα περσινα ονοματα
οργανωτικά θα είναι καλύτερο. τώρα τα ονόματα σε όποιον αρέσουν, αρέσουν. απλά το φεστ φέτος δεν είναι μέταλ. όπως αναμενόταν
παιδια εγω ειπαι πολυ χαρουμενος για το ροκγουειβ!
δεν προκειτε με τπτ να παω κ ετσι θα μουν μεινουν περισσοτερα λεφτα για διακοπες!
ΤΕΛΕΙΑ ΛΕΜΕ!